Jak mnie to denerwuje na Missfashion, że robisz gwiedźie zdjęcie 10 razy i nic. Ztraciłam przez to 5 tysięcy!!!!! Niedługo chyba przestaną w to grać. Żal.
Zostaw świat, który znasz za sobą i idź ze mną w nieznane....
Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 308
Jak mnie to denerwuje na Missfashion, że robisz gwiedźie zdjęcie 10 razy i nic. Ztraciłam przez to 5 tysięcy!!!!! Niedługo chyba przestaną w to grać. Żal.
Anielica7 napisał
serio za 10 musi? kiedyś wydawało mi się, że z 15 razy próbowałam złapać którąś bardzo chcianą gwiazdkę xD chcę tu nadmienić, że jestem słaba z matmy, więc mogło mi się ino wydawać 
a tak nawiązując do "staruch" na MF - nie dalej jak miesiąc temu miałam przyjemność rozmawiać z panienką, która na "dzień dobry" powiedziała mi, że takie staruchy jak ja nie powinny grać w grę dla dzieci. ja do niej z tekstem "dziecinko, odrobinę szacunku", a ona mi na to, że ma 13 lat, więc nie jest już dzieckiem. jak ta młodzież nam szybko teraz dorasta 
To już i tak lepiej niż jak ja kiedyś miałam. Mnie dziewczynka co 12 lat miała chciała wmówić, że mam jej okazywać szacunek bo na pewno mam 8 lat i ona przy mnie jest dorosła XD
Oj faktycznie jak ta nasza dzieciarnia dorasta. <3
Jedna z naszych młodych panienek dość niemiło wczoraj do mnie napisała z pretensjami o wyzwania. Dziewczę irytowało się, że dziewczyny z wyższym poziomem MN wygrywają. Bardzo mnie to poruszyło. xD
UWAGA, lol. Dziś wróciłam z pracy i czekały na mnie dwie wiadomości z pytaniem o imię, wiek i wiek od dziewczyn z jednodniowym stażem gry i moim nickiem w różnych kombinacjach <3
ten fejm ♥
zazdroszczę Ci xD ze mną nie chcą się już nawet zaprzyjaźniać. wykorzystać owszem (!)
złota myśl dnia : "SIEMA MASZ DUZO KASY ZUC MI WYZWANIE ZA 50 TYSIENCY POCZEBUJE NABIC LEWELE". zaproponowałam słownik, przyjaźni chyba nie będzie
To mi dla odmiany jedna graczka składała niemoralne propozycje cytuje: "Wow wyglondasz dziko zrobisz ze mną s**" i kilka innych tego typu wiadomości. Naprawdę codziennie spotyka mnie coś nowego xD
@Imloth dona2 rozwaliłyście mnie totalnie ; D Padłam ; D
Ta gra (i jej użytykowniczki) codziennie mnie zaskakują ; D
Dziś jedynie zażebrano ode mnie komentarz na profil takiej jednej. Szczerze to przez jej początkowy staż w tej grze, nie było zbytnio co komentować, ale desperacko napisała o tej prośbie też w swoim opisie i w swoich komentarzach na profilu. xD
Chyba mój wiek odstrasza wszystkie trolle, bo od bardzo długiego czasu nie "zaszczycono" uwagą ze strony młodszych użytkowniczek... Nie zazdroszczę jednak, jest mi tak dobrze i błogo
Podczas eventu gwiazdkowego dostałam kilka żądań o prezenty, ale poza tym nic szczególnego 
Crewedka łączę się w bólu :C Czy moja żyrafa jest aż tak straszna że nikt nie chce do mnie pisać poza dobroduszną Aeriss? :C
Coż ja miałam oskarżenie, że oszukuje w grze. Nie mogła uwierzyć, że zebrałam tyle MM po przez bank i wyzwania. Kłótnia trwała przez kilka dni aż w końcu ją zablokowałam.
Dona łączę się w bólu, takie małe a takie upierdliwe. Do mnie ostatnio wypisywała dziewczyna która kilka dni wysyłała mi wiadomości, raz zapytała mnie o poziom, gdy odpisałam jej że poziomy widać na profilu zaczęła mi wmawiać że jestem agresywna i nerwowa, ale nie wytrzymałam gdy napisała mi żebym nie miała "PRETĘSI" ale to moja wina że się na mnie uwzięła.
Misa może to ta sama, ta która do mnie wypisywała też ma w komentarzach prośby( chociaż brzmi to jak rozkaz) o komentowanie jej profilu
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (17-02-2014 o 22h03)
A ja czuje się pominięta xD Ale może to i lepiej, bo ja bym się cackała, bo kocham dzieci i bym zapewne dyskutowała z taką .. cóż mam za dobre serce, a to jest złe - wykorzystana się czuje ( miałam wiele takich okazji tutaj, ale to w tamtym roku).
Przeczytalam Wasze wiaodmosci i od razu poprawil mi sie humor. Nie jestem jedyna, jak dobrze :3 Wiadomosci, ktore czasem dostaje sa tak nirealne, ze chyba wrzuce ss, bo byscie mi nie uwierzyly. Pomijam juz wszystkie "Tfuj chlopaq to staruh", "Jestes brzytka" ...
Link do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazka
Odpowiedzi wymagane sa oczywiscie od razu, bo przeciez nie mam nic lepszego do roboty poza odpisywaniem po raz setny na pytanie "jak rzucic chlopaka".
Scarlet, mam ten sam problem i zawsze odpisuje... Nawet na te niemile wiadomosci. Nie jestem w stanie zignorowac kogos.
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (17-02-2014 o 22h56)

Normalnie czuję się pomijana, ja takich kFiatków nie dostaję :c Ostatnio [czyli wczoraj] jedynie zostałam poinformowana, że ktoś ma urodzinki to grzecznie (i zgodnie z prawdą) napisałam, że moja mama też ma, a dziewczynce życzyłam wszystkiego najlepszego. Chyba nie tego się spodziewała, bo więcej nic ode mnie nie chciała xD
Ja zazwyczaj nie odpisuję takim panienkom, bo mama zabraniała mi pisać z nieznajomymi oraz tymi co nie znają poprawnej polszczyzny. xD
Serio gdybym odpisywała na każde takie wiadomości, albo czytała je do końca to chybaby zwariowała. Takie teksty spotykałam, że to głowa mała. o;
Sama mam 13 lat (dla ścisłości, w kwietniu 14) i szczerze mówiąc przerażają mnie moje rówieśniczki o.O Chyba się schowam w mysiej dziurze przez takie dziewczyny. No, i wreszcie zaczynam wierzyć, że jestem doroślejsza od innych ludzi w moim wieku. Aż się dziwię, że tyle tu takich, bo u mnie w klasie są normalni ludzie... Zaczynam podejrzewać, że to spisek o.o

Hmm... Jestem młodsza od was, ale gdy napisze ktoś do mnie w moim wieku to odpisuje najczęściej: no, albo fajnie... Inaczej jednym słowem '-'
Też miałam nieprzyjemną sytuację jak jakaś dziecinka zaczęła mnie wyzywać bo moja miss wygrała z jej. Później okazało się, że posiada dwa konta i akurat ja na te 2 konta wyzwania wysłałam. Później pisała, że ją "nękam" wyzwaniami ( bez zakładu). Nie mogła mnie skończyć wyzywać tylko dlatego, że z nią wygrałam. Tłumaczyła się, że i tak jest lepsza bo ma sukienkę za 20 000MM. Masakra i oczywiście wszystko to było w języku dla mnie nie do przyjęcia bo błędy to w każdym wyrazie były 
Lili992 napisał
Też miałam nieprzyjemną sytuację jak jakaś dziecinka zaczęła mnie wyzywać bo moja miss wygrała z jej. Później okazało się, że posiada dwa konta i akurat ja na te 2 konta wyzwania wysłałam. Później pisała, że ją "nękam" wyzwaniami ( bez zakładu). Nie mogła mnie skończyć wyzywać tylko dlatego, że z nią wygrałam. Tłumaczyła się, że i tak jest lepsza bo ma sukienkę za 20 000MM. Masakra i oczywiście wszystko to było w języku dla mnie nie do przyjęcia bo błędy to w każdym wyrazie były
dlaczego niemoge dodac zdjecia mojej miss ciagle pisze ze sesja wygasla 
Ciekawa sprawa, ostatnio zauważyłam, że w przypadku gier to, co pisze o zdobywaniu punktów jest nieprawdą.
Weźmy na przykład takie łatwe puzzle. Informacja twierdzi, że otrzymuje się od 0,5 do 1 IQ. Praktyka daje mi 0,1.
Jest to spowodowane moimi baaardzo niskimi wynikami w tej grze czy czymś innym?
@Hoshimuri,w opisie jest błąd,można zdobyć bodajże od 0,1 do 0,5.
Pytania jednak zadawaj w wątku do tego przeznaczonym