Szkoda... tyle pięknych ubrań. <3 Ale dobra gwiazda nie jest zła. 
http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif
Tak! Jest całkiem ładna.
Szkoda, że pudełeczka prawie nie widać...
Z tej sukienki na pewno wykorzystam do czegoś ten zwisający ogon (?). Reszta jest taka trochę nijaka więc ją pewnie zakryję q.q
A ja nie dostałam sukienki, gwiazdy też nie miałam 
Dona2 - może spróbuj się wylogować i zalogować ponownie?
Chyba po dziesiątym wylogowaniu dostałam sukienkę nareszcie, ale na gwiazdę to chyba do jutra muszę poczekać 
Dona, może miałaś dzisiaj po 14 inną gwiazde?
dona2 napisał
Chyba po dziesiątym wylogowaniu dostałam sukienkę nareszcie, ale na gwiazdę to chyba do jutra muszę poczekać

Lili708 - to chyba nie jest od tego zależne. Ja po 14 zaglądałam do gwiazd i pokazało mi, że nikogo nie ma, a jak tylko przeczytałam o Bestii na forum, to pokazała się i u mnie. Może być faktycznie problem z ciasteczkami, albo zwyczajny niefart.
Ostatnio zmieniony przez Eldunari (14-02-2014 o 16h39)
YooSti napisał
dona2 napisał
Może masz problem z przeglądarką,czyściłaś ciasteczka? Pocieszeniem jest,ze gwiazdy będa do 20lutego.
Jeśli miałaś już wczesniej, to może dlatego teraz nowa się nie pojawia. Oczywiście mogę się mylić.
Też miałam zwykłą gwiazdę po 14 i niestety Bestia u mnie się dzisiaj nie pojawiła, więc to jest chyba normalne
och urocza sukienka! *_*
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria napisał
och urocza sukienka! *_*
Obawiam się, że to nie Emma rysuje ;] Ale tak czy inaczej, kiecka śliczna <3
Kosia1
Serio?? Mówili coś o nowych kolorach włosów? 
Nom, wtrącę swoje trzy grosze :] Za rysunki/grafiki odpowiedzialna jest Nineland, a przynajmniej tak wynika z podanych w zakładce partnerzy info ^^ Co do sukienki to zdecydowanie bardziej do gustu przypadła mi ta z butiku, z darmowej natomiast, tak jak nelumi napisała, można wykorzystać "ogon"
I oczywiście pojawił się chwilowy wysyp klonów na defiladzie 
Foxglove napisał
Obawiam się, że to nie Emma rysuje ;] Ale tak czy inaczej, kiecka śliczna <3
Kosia1 napisał
Serio?? Mówili coś o nowych kolorach włosów?

O no to czekamy, czekamy 
Sporo nowości ostatnio wprowadzają, oby tak dalej 
O nowych kolorach włosów wspominała podajże kiedy wprowadzono nową grafikę zakładki "piękno"
Wiadomość na temat nowych kolorów włosów pojawiła się a propos informacji nt. nowego wystroju salonu fryzjerskiego 
Szkoda, że na słodkimflircie posucha... niby event walentynkowy ale od wielu odcinków żadnych nowości w sklepie u Leo, no i nie mówiąc o odcinku.
Myślicie, że bemove ma jedną rysowniczkę i to wszystko nowego i odświeżonego tutaj (nowa gierka i szał na nię) odbywa się kosztem sf.?
Yuki18 napisał
Szkoda, że na słodkimflircie posucha... niby event walentynkowy ale od wielu odcinków żadnych nowości w sklepie u Leo, no i nie mówiąc o odcinku.
Myślicie, że bemove ma jedną rysowniczkę i to wszystko nowego i odświeżonego tutaj (nowa gierka i szał na nię) odbywa się kosztem sf.?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
próba--- nie mogę dodać wiadomości--- chcę odpisać,a wyskakuje mi--->musisz czekać 60secund,gdzie ja nie pisałam od hohoho x sekund. rkwcz napiszę ci pw
Ostatnio zmieniony przez YooSti (14-02-2014 o 23h36)