Hm, tylko ja mam problem z dodawaniem zdjęć na MF? Okno nieustannie powiadamia mnie, że sesja wygasła oraz bym zalogowała się ponownie.

Strony : 1 ... 59 60 61 62 63 ... 308
Hm, tylko ja mam problem z dodawaniem zdjęć na MF? Okno nieustannie powiadamia mnie, że sesja wygasła oraz bym zalogowała się ponownie.

Rosette napisał

DLACZEGO JA MAM TYLKO TAKI PROBLEM,ZE NIEMOGE DODAC ZDJECIA DLA MOJEJ MIS???
Ostatnio zmieniony przez klara163 (21-02-2014 o 12h28)
Klara163, masa missek ma taki problem. Nie panikuj. Ja nawet nie sprawdzałam u siebie, bo póki co mi to nie potrzebne.

Link do zewnętrznego obrazka
Jak to możliwe?
Kosia1 napisał
http://imageshack.com/a/img23/825/ka7c.png
Jak to możliwe?
Chodzi mi raczej o punkty miss nastroju i ich ilość 
Legalnie - niemożliwe 
To jest NIEMOŻLIWE!!!!! widzieliście ilość dni w grze?????
Chyba, że może z wycieczek ta użytkowniczka ma mn? Bo za misje sporo tych punktów mn można uzbierać, a jak się doładowała porządnie to tak wyszło.
10 misji = 55 000 MN
Więc nawet jeśli przeszłaby misje z Kenii i Chin miałaby co najwyżej 110 000MN
No i załóżmy, że zrobiła obie operacje... Ile z nich MN by miała? Choć wątpię, aby to było brakujące 40 tys...
To było jedno z multikont nabijających pieniądze sposobem nielegalnym, za które karą jest wieczna nieodwołalna blokada 
*groza i przestroga*
No, no... Niezły efekt, ale jakim cudem? Na czym polega ta "magiczna" nielegalność? o.O

Majerankowa, teraz krzycz...
gdzie to było? szukam i szukam tego zdania gdzie było wspomniane, że na forum mamy wyrażać się zdaniami a nie pojedynczym wyrazem typu "aha" (nie wspominając już o emotikonach).
Dortnana, gdzieś tam było, bo to jest podobno uznawane za nabijanie sobie wiadomości na forum.

Dortnana, w regulaminie forum mamy co najmniej trzy punkty traktujące o zasadach dotyczących komentowania, są to, cytuję:
♥ Zabronione jest pisanie postów, których głównym celem jest zdobycie większej ilości postów w rankingu forum.
♥ Należy dbać o poprawność ortograficzną i językową w podstawowym zakresie, aby czytanie naszej wypowiedzi nie sprawiało innym Użytkownikom kłopotu.
♥ Nie należy używać języka SMS’ów, skrótów, wyrażeń potocznych itd.
Myślę, że jeżeli użytkownik zapoznał się z podstawami regulaminu to wie co jest dozwolone a co nie 
Możecie mi napisać jakie okno mam kupić. Bo mam zadanie aby kupić jedno do biura. Kupiłam i zadanie się nie zaakceptowało.
Dział od pytań:
//www.missfashion.pl/forum/t708,103-wasze-pytania-na-temat-gry.htm
Spróbuj przeczyścić cookies, zmienić przeglądarkę, wylogować się i zalogować, umieścić okno w biurze i zapisać... No chyba, że kupiłaś złe okno xD
Zresztą to nie ten dział...
Edit. Co tu taka posucha, dziewczęta?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (27-02-2014 o 19h33)

Widziałyście nowości? Damska wersja Goku, w końcu będzie miecz i tarcza. Lecę sie obkupić.

Róża w dłoni coś co będę używała chyba sporo razy, szkoda że tarcza jest razem w pakiecie z mieczem bo wolałabym to osobno, no ale narzekać nie ma co spory przypływ wdzianek mamy.
Z twarzy i fryzury najbardziej podoba mi się wojowniczka
Cieszę się bardzo z tego w końcu zwykłego miecza! Rozpoznaję Goku, Bellę i Xenę, a ten trzeci strój do kogo należy?

O Boże! Songoku w wersji damskiej! Normalnie muszę to mieć. xD
I tak Wojownicza paniusia też jest bardzo kusząca.
O rany... I jeszcze strój dla faceta - Luffy. Padłam. xD
Ostatnio zmieniony przez Misa (28-02-2014 o 15h48)
Tigram napisał
Słuchajcie, w jednej z misji wymagają wynajęcia Dużego Pałacu, a przecież jest tylko albo duża willa, albo pałac. Czego więc wymagają twórcy gry?