Coś na jutro:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Strony : 1 ... 263 264 265 266 267 ... 308
Coś na jutro:

Mam dziwne wrażenie, że to już było albo było coś bardzo podobnego do tego.
Czerwona spódnica mi trochę przypomina suknie z Walentynek.. 
Przepraszam bardzo, ale czy ktoś też to ma i jest w stanie wyjaśnić, o co chodzi? Bo jeśli się nie mylę, to mamy styczeń, a nie czerwiec... Nie przypominam sobie wyprzedaży w tym terminie, chyba, że coś już do reszty przeżarło mi pamięć.
Link do zewnętrznego obrazka
Dziwne. Ja tego nie mam. A działa Ci ta wyprzedaż, czy tylko pokazuje Ci się, że jest?
U mnie też działa 
Misa-chan1906, przecież rok temu też była obniżka i trwała do lutego.
Ja czekam na ostatnią, wtedy sobie ciuszki do misji kupie^^ i jakieś stare gwiazdy wyłapię
.
Te nowe ciuchy są takie meh...
A ten pasek przypomina mi trochę starą kreskę
A do tego
NEW! 2 naowe stroje Fashion!
Mam wrażenie, że to było wszystko na szybko i zapchajdziure

No cóż.. mimo że to tylko gra to jednak wymyślnych stroi nie ma.. wszystko w jakiś sposób się powtarza...
Misa-chan1906 napisał
Przepraszam bardzo, ale czy ktoś też to ma i jest w stanie wyjaśnić, o co chodzi? Bo jeśli się nie mylę, to mamy styczeń, a nie czerwiec... Nie przypominam sobie wyprzedaży w tym terminie, chyba, że coś już do reszty przeżarło mi pamięć.
http://s6.ifotos.pl/img/apng_qxaqwaq.png

A ja czekam na kontynuację 7 grzechów, może się pojawią niedługo 
Jaka jest maksymalna zniżka na wyprzedaży? Bo coś mi się przypomina, że było więcej niż 30% i żal byłoby kupować teraz;p
Mam misję z koszmarnie drogą sukienką 
Max to jest 60%, więc warto poczekać xD

To ja sobie poczekam:D Dziękuję @Sprs
Piątek:

Paryż! Super 
Jakiś podrabiany ten Paryż, bo nie widzę tłumu imigrantów 

Całkiem ładna Hera tj. nowy strój się szykuje. Taki zwiewny, że aż nie wiem który z poszczególnych elementów przypadł mi do gustu najbardziej. Liczyłam wprawdzie na odsunięte mocno w czasie grzechy główne oraz na rozpoczęcie Chińskiego Roku, ale stroje z cyklu fantasy też cieszą 
Ostatnio zmieniony przez SnowRabbit (26-01-2018 o 10h13)
Ja myślałam, że będą Chiny, mocno na ten iwent czekam.
A o grzechach głównych już nawet zapomniałam, mogli by się w końcu za to wziąć :c
Omg tło do stroju Hery w żółtym/pomarańczowym recolorze wygląda jak solidny wybuch z udziałem benzyny
lubieto
nowe pozy są wręcz fatalnie wykonane, a ten set wygląda jakbyśmy dostali coś podobnego jak było niedawno.
Podoba mi się nowa poza ale ta lewa dłoń dość dziwnie wygląda, tak nienaturalnie.
Jaka ta poza jest cudna
Taka lekka i radosna, kojarzy mi się z wiosną. Wreszcie coś zainspirowało mnie do zrobienia nowej stylówki bo już miałam dość.
Jedyne do czego mogę się doczepić to to paskudne tło, takie yyy... kiczowate. Czarne wygląda, jak kłębiące się spaliny podmiejskiego autobusu 
Jakby nie patrzeć to nie długo Walentynki.. ciekawe co przygotują