"Idź do Salonu Karnacji, aby wybrać idealną świąteczną karnację" którą karnację im tu chodzi ? xD
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"

Strony : 1 ... 262 263 264 265 266 ... 308
"Idź do Salonu Karnacji, aby wybrać idealną świąteczną karnację" którą karnację im tu chodzi ? xD

@up, ja wzięłam najjaśniejsza i zaliczyło/ albo drugą z najjaśniejszych, idk.
Ej no. Zrobiłam wszystkie zaległe misje, kupiłam co chciałam i może nawet będę mieć kasę na gwiazdy, jeśli jakieś nowe się pojawią. Czemu podczas KH nie mogło tak być? = . =
Mi zostało 5 misji i już wiem, że nie starczy mi na nowe gwiazdy... Muszę nadrobić naprawdę sporo starych. XD Eh, żałuję, że nie mam telefonu na kartę, ale z drugiej strony pewnie i tak byłoby mi szkoda pieniędzy na gierkę, do której i tak już nie mam serca. XD

Nie narzekajcie, ja mam raptem 25 tys MM, wiele gwiazd i 60 misji do nadrobienia kiedyś tam XD
Chciałabym nowe gwiazdy, bo pewnie będzie promocja 5+6 gratis, albo 4+5 gratis i jednak fajnie by było zdobyć je, ale kusi mnie zbieranie starych też.
Jeszcze biedny ze mnie gracz 

Ja właśnie jestem w trakcie nadrabiania misji i idzie mi całkiem dobrze, jeśli dam radę to może i zrobię wszystkie
Ale muszę też oszczędzać MM na gwiazdy 
Jestem na 14 misji i chyba sobie je odpuszczę, wolę połapać gwiazdy bo jeszcze kilka starych mi zostało. Może za rok nadrobię misje, jakoś mi nie zależy.
Ja wieczorem zacznę misje robić, na razie łapie gwiazdy i jestem jeszcze niepocieszona, bo same stare wyskakują..
No i misje mam za sobą
Teraz mogę spokojnie czekać na gwiazdy 
widziałam te gwiazdy i nawet fajne
ale ja nie próbuję im zrobić zdjęcia .
Gwiazdy fajniutkie, ciuszki też, ale ten bonus z kuferków nadal nie działa XDDD Nie aktywowałam go w czasie steampunku, a teraz tak (w świątecznym nie mogłam, to wróciłam i w normalnym) i działa tylko i wyłącznie u zwykłej nine, podczas wycieczki już nie. Jednocześnie nie mogę kupić poza wycieczką (po powrocie, kiedy działa mi bonus) ciuszków z koszyka ze świątecznego butiku, lipton troszke ;<
nelumi, z tego co pamiętam myk polegał na tym by wypełnić kuferek na wycieczce, wrócić do domu, wejść do nine żeby zniżka załapała rzeczy w koszyku, ale ich nie kupować, następnie wrócić do krainy i tam je kupić -> przynajmniej wcześniej było tak, że po powrocie do krainy w ten sposób w koszyku ciągle była obniżona kwota i można je było spokojnie kupić po obniżonej cenie 

Kharanne napisał
nelumi, z tego co pamiętam myk polegał na tym by wypełnić kuferek na wycieczce, wrócić do domu, wejść do nine żeby zniżka załapała rzeczy w koszyku, ale ich nie kupować, następnie wrócić do krainy i tam je kupić -> przynajmniej wcześniej było tak, że po powrocie do krainy w ten sposób w koszyku ciągle była obniżona kwota i można je było spokojnie kupić po obniżonej cenie
A też dobrze jest kupić w banku którąś promocje i dostaje się zniżkę na wszystko
Mnie tak nie zadziałało :< bo na ostatnie minuty bonusu jeszcze chciałam spróbować w ten sposób </3 Ale dzięki i tak ♥
Hej! Spotkał się ktoś z tym samym?
Link do zewnętrznego obrazka
Napisali, że 10 razy kogoś "wylosują", więc chciałam was ostrzec, bo niektórzy mogą mieć to samo co ja (a co gorsza się nabrać). Mój program wykrył zagrożenie, więc jak komuś to wyskoczy to niech szybko z tego wyjdzie, bo mi teraz podobne strony wyskakują około co 4 minuty, gdy jestem na Miss Fashion. Mam nadzieję, że szybko przestanie się włączać.
KlaraM, spróbuj może zainstalować wtyczkę AdBlock, ona z reguły blokuje niechciane reklamy/spamy na stronie.
KlaraM ja bym jeszcze zaproponowała zainstalowanie AdwCleaner-a i przejrzenie dodatków i rozszerzeń przeglądarki czy przypadkiem jakieś chojeństwo Ci się nie zainstalowało. Jeżeli coś Ci się wydaje podajrzene - wygooglaj co piszą o nim inni. Jeżeli to adware nawet jeżeli adblockowi uda się go zablokować (choć nie zawsze się mu to udaje) to i tak na Twoim komputerze będzie znajdować się oprogramowanie, które zbiera Twoje dane o każdej Twojej aktywności i nie wiadomo komu to przekazuje. Ale to tylko moje przypuszczenie - przynajmniej wątpię, żeby ekipa missfashion sama dawała tak inwazyjne reklamy, które bądź co bądź patrząc na link przekierowują Cię do podejrzanej strony.

KlaraM Koniecznie przeskanuj komputer programem antywirusowym, wyczyść pliki cookie. Wygląda na jakiś wirus, który wykorzystuje dane o odwiedzanych stronach do generowania złośliwych reklam/wirusów. Mnie się często wyświetla fałszywka z aktualizacją mojej przeglądarki. Po każdym czyszczę komputer i spokój
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Trochę z jutra:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Oooo, całkiem ciekawe wyglądają te ciuszki :3
Płaszcz i spódnica <3
Hejka jestem nowa
xD ale jak coś kto gra w msp ;*;
W końcu doszłam do ostatniego poziomu
A skoro mamy nowy rok, to całkiem niedługo wejdzie nowy chiński rok i wycieczka do Chin. Myślicie, że dodadzą jakieś nowe gwiazdy lub ciuszki? Bo nie sądzę, by dodali nowe misje.

Ja bym chciała nowy chiński rok na bogato czyli gwiazdy, ciuchy i misje xD.