Ja bym strzelała, że zablokowali celowo XD Co jak co, ale możliwość kupowania ubrań, kiedy tylko ma ktoś ochotę => brak pośpiechu w trakcie eventu przy kupowaniu => spadek dochodów z doładowań w czasie eventu => EJ, LUDZIE, TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIĆ. Beemoov czyha na każdy grosz, oni się by do własnej winy obdzierani żywcem nie przyznali, jeśli nie masz niezbitego dowodu. To tylko firma, która chce zarabiać, a my odebraliśmy im asa z rękawa, jakim były tymczasowe wycieczki.
Mnie to tam nie boli, już jakiś czas temu znudziłam się tą grą i nic mnie nie motywuje do grania na nowo. Nawet w czasie Halloween weszłam tylko pierwszego dnia zrobić misje, a potem cudem udało mi się (chyba, nie pamiętam) skompletować nowe gwiazdy, bo zwyczajnie zapominałam wchodzić. Swoją drogą dopiero niedawno zaczęłam mieć znowu odrobinę czasu na wpadanie, ale nawet mając czas mi się nie chce.
Może gdyby dodali coś nowego to poczułabym na nowo zapał, szczególnie kiedy mam do porównania Eldaryę. Schematyczną, bo schematyczną, ale w jakimś stopniu nieprzewidywalną i bardziej rozwiniętą. Między innymi na MF naprawdę brakuje mi miejsca, gdzie mogłabym sprzedać komuś niepotrzebne ciuchy (albo chociaż całkiem usunąć), bo mam ich tak dużo, że przebicie się przez szafę jest męczarnią i nie chce mi się niczego już układać. Do kuferka nie wrzucę, bo wtedy zrobi się z kolei syf w kuferku, a tego nie lubię. Jag rzydź!
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

- już widzę, jak robię siedzącego na tym elfika :3

- mrrrau!

ostatnio na KH podobała mi się jedna sukienka a się okazało, że ona jest nagrodą w ostatniej misji chyba
W tym roku może uda mi się zagrać w parę misji, ale najpierw ciuszki, gwiazdy a potem zobaczę
Najwyżej będę zbierała cały rok MM, żeby to wszystko przejść

plus dodatkowe patyki w tle:

To będzie moja pierwsza wycieczka do ŚK i jak na razie świetnie się zapowiada
Nawiązując od banku, czy również zniknęła Wam historia płatności, czy tylko ja nie mogę jej znaleźć?