Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 210 211 212 213 214 ... 308

#5276 07-12-2016 o 23h06

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Ja bym strzelała, że zablokowali celowo XD Co jak co, ale możliwość kupowania ubrań, kiedy tylko ma ktoś ochotę => brak pośpiechu w trakcie eventu przy kupowaniu => spadek dochodów z doładowań w czasie eventu => EJ, LUDZIE, TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIĆ. Beemoov czyha na każdy grosz, oni się by do własnej winy obdzierani żywcem nie przyznali, jeśli nie masz niezbitego dowodu. To tylko firma, która chce zarabiać, a my odebraliśmy im asa z rękawa, jakim były tymczasowe wycieczki.

Mnie to tam nie boli, już jakiś czas temu znudziłam się tą grą i nic mnie nie motywuje do grania na nowo. Nawet w czasie Halloween weszłam tylko pierwszego dnia zrobić misje, a potem cudem udało mi się (chyba, nie pamiętam) skompletować nowe gwiazdy, bo zwyczajnie zapominałam wchodzić. Swoją drogą dopiero niedawno zaczęłam mieć znowu odrobinę czasu na wpadanie, ale nawet mając czas mi się nie chce.
Może gdyby dodali coś nowego to poczułabym na nowo zapał, szczególnie kiedy mam do porównania Eldaryę. Schematyczną, bo schematyczną, ale w jakimś stopniu nieprzewidywalną i bardziej rozwiniętą. Między innymi na MF naprawdę brakuje mi miejsca, gdzie mogłabym sprzedać komuś niepotrzebne ciuchy (albo chociaż całkiem usunąć), bo mam ich tak dużo, że przebicie się przez szafę jest męczarnią i nie chce mi się niczego już układać. Do kuferka nie wrzucę, bo wtedy zrobi się z kolei syf w kuferku, a tego nie lubię. Jag rzydź!

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#5277 07-12-2016 o 23h17

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Co do szafy to pełna zgoda Fro! Jak mam to do kuferka wrzucać, to dzięki bardzo, więc po prostu na szybko coś tworzę i basta.
W dyskusję się nie wgłębiałam, więc pozwólcie, że się nie wypowiem.

Ostatnio zmieniony przez Setarah (07-12-2016 o 23h20)

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#5278 08-12-2016 o 10h05

Miss'na całego
Kharanne
Trust in dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Miejsce: Błąkam się po Trójmieście

Nawiązując do rozmowy z poprzedniej strony - wrzucili już nowy "nagłówek" na jutro.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/105/gd/83475.jpg

#5279 08-12-2016 o 10h34

Miss'Supersonik
Yubin
╭∩╮(︶︿ ︶)╭∩╮

dalej można podglądać ubrania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Właściwie to nie mam czasu teraz przeglądać tych wszystkich nowości, bo muszę się uczyć, ale dla zasady wstawiam 2 koszulki, aby rozwiać wątpliwości, że podglądanie spoilerów zostało zablokowane.

Ostatnio zmieniony przez Yubin (08-12-2016 o 11h11)

//photo.missfashion.pl/pl/1/101/moy/80588.jpg

#5280 08-12-2016 o 13h42

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Ale piękne te ciuszki :3
Mam nadzieję, że ta zielona sukienka z futerkiem nie będzie w misjach, bo chyba sie popłacze XD
Ja pierwszy raz wchodzę do ŚK i znowu wydam miliony. Mam nadzieję, że będzie promocja w banku, bo ogólnie widzę, że jest już jakiś czas zmieniony. Wolałam ten stary bank xD

#5281 08-12-2016 o 14h21

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Dodam od siebie kilka rzeczy, które mnie zachwyciły:

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#5282 08-12-2016 o 14h32

Miss'Brązowa
eufrozyma

Yubin napisał

dalej można podglądać ubrania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Właściwie to nie mam czasu teraz przeglądać tych wszystkich nowości, bo muszę się uczyć, ale dla zasady wstawiam 2 koszulki, aby rozwiać wątpliwości, że podglądanie spoilerów zostało zablokowane.

eufrozyma napisał

Po prostu nie wrzucili jeszcze grafik na serwer

Dziś rano wrzucili na serwer, w nocy jeszcze nie było ;>
Jeszcze wczoraj link z 514 był pusty, dziś już jest tam bluzka : D Beemoov chyba usłyszało, że zarzucamy im lenistwo, huehue.

#5283 08-12-2016 o 14h36

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Ten lodowy tron jest świetny. Ogólnie wszystkie te ciuszki ze spoilera Dash mi się mega podobają. Te nogi są cudowne!
Mam nadzieję, że nowe gwiazdy też będą takie fajne jak te nowe ubrania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#5284 08-12-2016 o 15h32

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Świąteczne ciuchy naprawdę zapowiadają się bajecznie ;3;

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#5285 08-12-2016 o 15h46

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Pewnie te najładniejsze będą w misjach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png ostatnio na KH podobała mi się jedna sukienka a się okazało, że ona jest nagrodą w ostatniej misji chyba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png W tym roku może uda mi się zagrać w parę misji, ale najpierw ciuszki, gwiazdy a potem zobaczę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Najwyżej będę zbierała cały rok MM, żeby to wszystko przejść /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A ciekawe jakie gwiazdy dadzą

#5286 08-12-2016 o 15h53

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Ja teraz chyba mało misji przejdę (chociaż chciałabym do 33, bo mi się ten lampion podoba xD). W KH od 1 do 49 dobiłam cudem. Teraz będę mieć mniej hajsu a gwiazdy i ciuszki dla mnie ważniejsze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#5287 08-12-2016 o 16h02

Miss'na całego
inna137
:3
Miejsce: Nevereverland

Ja planuje zrobić wszystkie misje.Chociaż na pewno nie starczy mi już mm na te dziesięć nowych.Tak jak na KH zostawię je na następny rok.Odym tylko nie wpadła w zakupowy szał jak w KH bo tylko kilka gwiazd złapałam. ;(

https://media.giphy.com/media/pPdxU3VZ1uNk3nBDXW/giphy.gif     

#5288 08-12-2016 o 16h13

Miss'Brązowa
eufrozyma

Jak dobrze być na bieżąco z misjami i gwiazdami X"D Mam wystarczająco hajsu na zrobienie nowych misji, złapanie nowych gwiazd i jeszcze zostanie mi minimum 50-60 tysięcy na rozpustę w butiku, nawet jeśli wydam kolejne tysiące na prezenty X"D (zakładając 6 nowych gwiazd, w tym 5 płatnych, o standardowej średniej łapania 7 prób/gwiazda i 40 tysięcy na misje, chociaż może wyjść mniej, jeśli po raz kolejny będę miała kup minimum od razu odhaczone X"D)

#5289 08-12-2016 o 16h14

Miss'na całego
Rillianne
...

Widzę... cztery rzeczy, które mi się podobają, z czego jedna na zasadzie "no, ujdzie, ma potencjał". To chyba starość i zgryzota, ale nawet nie czekam na KS i cały event świąteczny niespecjalnie mnie rusza. Znowu kalendarz, więc klikam-otwieram, potem 10 nowych misji, wyłapanie nowych gwiazd na promenadzie, kupienie kilku rzeczy w Butiku i do przyszłego roku... Nawet akcja z rozdawaniem prezentów, mam wrażenie, stoi w miejscu. A przynajmniej nie ma nią takiego zainteresowania jak kilka lat temu.

#5290 08-12-2016 o 16h48

Miss'Sensei
Saeniver
...

Śliczne rzeczy. Śliczne, śliczne. Nowsze ciuszki z ŚK przebijają nowsze z KH, a kiedyś było na odwrót. Tyle ślicznych rzeczy. Kurde. A ja muszę wszystkie misje zrobić, bo nie mam żadnej.

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#5291 08-12-2016 o 17h14

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Saeniver ja też siedzę na bodajże 2 albo 3 misji D:
Nie ma bata, że porobię je w tym roku, mam straszny kompleks bo podobają mi się ciuchy z zeszłych 10 misji i pewnie z tych też będą... tylko najpierw przebrnąć przez te 30 ultra-niepotrzebnych i brzydkich ciuchów ;-;

#5292 08-12-2016 o 18h25

Miss'wow
agatkaa91

Ja jeśli dobrze pamiętam to chyba mam 4 misje tylko zrobione /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png to może dobiję do 10 żeby na przyszły rok mieć mniej haha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale ja zbieram już na gwiazdy i ciuszki, mam więcej MM nić na KH więc mogę poszaleć trochę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam nadzieję, że jeszcze będzie dużo ładnych ciuszków

#5293 08-12-2016 o 18h32

Miss'na całego
inna137
:3
Miejsce: Nevereverland

Gdy pierwszy raz tu zawitałam były święta i misje udało mi się zrobić do piątej.Mało misji i zakupów zrobiłam ,ale teraz poszaleje. ;D

https://media.giphy.com/media/pPdxU3VZ1uNk3nBDXW/giphy.gif     

#5294 08-12-2016 o 18h34

Miss'Sensei
Saeniver
...

Boli mnie głowa, więc gdy dotarłam do świątecznych mebli, to mi sie ciut odechciało, ale nic tam tyłka nie urywało raczej... Potencjał może mieć coś, co wyglądało jak fabryka zabawek z elementami zahaczającymi i steampunk. Aha, i sztuczny jeżyk mi się podobał, ale ja ogólnie bardzo lubię jeżyki.

A w ogóle to, dziołszki, paczajcie, jaki hit:

Oraz:

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#5295 08-12-2016 o 18h48

Miss'wow
agatkaa91

Ja znalazłam jeszcze coś takiego

#5296 08-12-2016 o 18h55

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Nie ukrywam iż widzę tu same cudeńka O.O ^^
Najbardziej podoba mi się lodowy tron i zielona suknia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Różne warianty tych samych ciuszków, powiadacie? Zapowiada się ciekawie ^^
A poza tym berecik jest fajny ^^

https://discord.gg/XyTtcas

#5297 08-12-2016 o 18h57

Miss'wow
agatkaa91

A także takie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Reszty już nie mogłam się doszukać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez agatkaa91 (08-12-2016 o 18h58)

#5298 08-12-2016 o 19h11

Miss'całkiem całkiem
Maissie
❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅
Miejsce:

Śliczne rzeczy!  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif To będzie moja pierwsza wycieczka do ŚK i jak na razie świetnie się zapowiada  /modules/forum/img/smilies/content4.gif Nawiązując od banku, czy również zniknęła Wam historia płatności, czy tylko ja nie mogę jej znaleźć?

#5299 08-12-2016 o 21h14

Miss'całkiem całkiem
Sante
We're all mad here

O borze zielony widzę, że opłacało się oszczędzać od KH i przy okazji tyle radości z tego, że jestem na bieżąco z misjami w KŚ /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Niezłe  śliczności się szykują w tym roku ♥

#5300 09-12-2016 o 02h36

Miss'wow
MariaANTONINA
...

KRAINA ŚWIĄTECZNA BIJE NA GŁOWĘ KRAINĘ HALLOWEEN, sorry not to sorry, te rzeczy są takie piękne. ;_;

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

Strony : 1 ... 210 211 212 213 214 ... 308