Przez Ciebie też to sobie wyobraziłam ;-; Tutaj zazwyczaj banują moderatorzy, także dziwnie by było gdyby 4 miss podeszła do jednej miss i zaczęły by ją chłostać, ale ok. 
Sprawdzać tego nie zamierzam.
Śmiem twierdzić, że gdyby tak napisali, to by te dzieci to robiły, bo jak nie ma zakazu tylko "robisz to na własne ryzyko" to te dzieci tak zrobią, po prostu. Ale boją się własne konta stracić także ten.
Jak tak sobie myślę, to z tą surową karą chodzi o to, że jak się od tej gry uzależnisz i bana dostaniesz, to jest ta surowa kara. Ewentualnie masz happy hour i dostajesz bana na 3 godziny.
Podobno dla większości dzieci szlaban na komputer/telefon to jest koszmar, więc ban pewnie też.
Takie tam chore wyobrażenia.
Jak zapewne wiecie, bardzo wcześnie zaczęłam wchodzić na to forum, ale dopiero wczoraj (300 dzień gry) znalazłam tabelę kar i to przypadkiem, bo czegoś w FAQ szukałam. I jeszcze to było tak streszczone, że wątpię, że jest tam połowa zakazów. Jeżeli jednak to tak streścili, to czemu regulaminu nie? No, ale cóż.
To powinno być w widocznym miejscu, bo jak się tu słyszy, że tutejsze moderatorki są takie kochane <3
i się dostanie bana według tej tabeli to można się bardzo zdziwić. Jak na innych stronach widzę tabelę kar, to od razu upewniam się, że nie podpadam po nic, ale no cóż.
Przynajmniej jest. No i dobrze. Surowa ta tabela.
O i jeszcze coś:
To uczucie gdy Twoja miss lepiej wygląda jak się spali, bo to pasuje do stylizacji O.O
EDIT: Sorry, rozpisałam się o niczym, jak zwykle.
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (03-09-2016 o 09h46)
https://discord.gg/XyTtcas