Jeżeli doładowałaś MM w banku, to dostałaś bonus przez dwie godziny na ubrania z wyższych poziomów.

Strony : 1 ... 190 191 192 193 194 ... 308
Jeżeli doładowałaś MM w banku, to dostałaś bonus przez dwie godziny na ubrania z wyższych poziomów.

Nope, nic nie kupowałam...
A ja to ubranie dodałam dla żartów. xD
W sumie, nic nie straciłam (oprócz 1500 mm)..
Ale trochę kitowo.
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (23-08-2016 o 10h46)
Jakiś błąd w grze, że jednego dnia można znaleźć 10 długopisów? xD

Na sto procent bug, bo ja znalazłam aż 24 xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (01-09-2016 o 09h03)

Fakt, nie zauważyłam, że można jeszcze dalej xD

Można znaleźć wszystkie długopisy dziś, ten błąd jest też na niemieckiej wersji, przed chwilą sprawdziłam.
Na wszystkich wersjach jest ^^
Jak myślicie, jak naprawią ten błąd, to znikną nam nadprogramowe długopisy?
Btw - wygląda na to, że nasz myk na kopuwanie rzeczy z eventowych butików po zakończeniu eventu poszedł się tegować... *czarna, bezdenna rozpacz!*

Serio, wczoraj nie udało mi się kupić jednej rzeczy z KH (a nie byłamw tym czasie w podróży), a dzisiaj dostałam cynk od graczki, że też ma z tym problem...

Wzięli mi moje długopisy ;; Znalazłam ich z 23 a teraz mam 5 xD
ja miałam prawie wszystkie .. CHAMSTWO! xd

No to mnie wkurzyli, jak już zrobili bajzel to by chociaż je zostawili, A tak to nie wiadomo w których już było, a w których nie. Beznadzieja. Miałam wszystkie
.
Ostatnio zmieniony przez BluszczTrujący (01-09-2016 o 10h49)
Ech, czułam, że byłoby zbyt pięknie...

;_________________________________________________________;
Kurde mać jak zablokują warstwy to wychdzę z tej gry ;<
Spokojnie, warstw raczej nie ruszą - zakupy poza eventem to inna sprawa, przez ten myk nie kupowałyśmy na zapas tysiąca wersji kolorystycznych jednego ciuszka w trakcie eventu, więc beemoov na tym traciło. Ale zabawa warstwami jest nieszkodliwa, nic na tym nie tracą, więc i nie ma sensu nam tego blokować. A może wreszcie wpadną na to, żeby dorobić nam suwaki w szafie, żeby dało się zmieniać warstwy bez gmerania w kodach? Dodali cosik takiego w SF, więc może i tutaj zrobią...

No. To by życie ułatwiło, bo to wkurza, że 2 rzeczy do siebie pasują, ale są z tej samej warstwy, że tak to ujmę czyli np. dwie bielizny, sukienki.. Chciałoby się dać kurtkę do rąk Popina20, ale trzeba się męczyć z kodami. No i jeszcze często jest tak, że Nine jedną rzecz dzieli na 3 albo coś i to jeszcze bardziej niszczy kreatywność, bo bez tej bluzki ta sukienka jest niepełna itp.
Nawet gdybym to ogarniała to by i tak długo schodziło, bo kombinowanie z tymi rzeczami z eventu było dużo prostsze, a i tak nie robiło się tego z minutę.
Takie suwaki by mi życie ułatwiły.
Oby na to wpadli...
Widziałyście nowy banner na głównej? Czyżby dziś jakieś nowości poza długopisami?
EDIT: Gwiazdki, no to już wszystko wiemy!
Ostatnio zmieniony przez Setarah (01-09-2016 o 11h49)
Ja też bym chciała takie suwaki, bo tych warstw to kompletnie nie ogarniam. Próbowałam się tego nauczyć ale jestem niecierpliwa xD
Mizu0 napisał
Ja też bym chciała takie suwaki, bo tych warstw to kompletnie nie ogarniam. Próbowałam się tego nauczyć ale jestem niecierpliwa xD
Nie mogę pojąć, dlaczego w MF nie ma suwaka. Gra jest z tych rozbudowanych ubieranek, a brak podstawowej opcji, która jest w innych grach tego typu. O ile wiem, że tworząc grę, mogli nie brać pod uwagę warstw, to nie sądzę, by aż tak trudno było opcję suwaka dodać. Ja także z osób, które warstw nie ogarnęły i odpuściły. Niestety bardzo mi brak tej możliwości, bo przyzwyczajona byłam do tego, że nie ma problemu, by przesuwać i układać dowolnie poszczególne elementy z szafy. To wielki minus i chyba jedyny aż tak drażniący w MF dla mnie. Czas wyjść ze średniowiecza i dodać tak podstawową opcję, by umilić grę graczom lub ułatwić.
Musielibyśmy iść na francuską lub angielską wersję, bo na nich podobno jest lista sugestii do gry, a m mamy tu tylko do forum i nawet nie wiem czy sugestie odnośnie skrzynki odbiorczej można zgłaszać ;-;
Potem jest, że źli użytkownicy szukają bugów,a jak nie ma innej opcji?
Ło rany boskie. Chciałam sprawdzić to kupowanie z okolicznościowych Butików... no i rzeczywiście się nie da ._. "Nie możesz kupić tego przedmiotu z "podróż specjalna'" No MF, macie minusa jak stąd na Kamczatkę i z powrotem. Kuźwa mać. Mam tylko nadzieję, że faktycznie nie zabiorą się za blokowanie zabawy z warstwami...
Swoją drogą, mnie też ciężko pojąć dlaczego taka rozbudowana gra UBIERANKOWA, która - no siłą rzeczy - polega stricte na przebieraniu misski nie posiada takiej opcji. Już nawet SF, które z założenia nie skupia się na strojeniu awatara, a budowaniu relacji z innymi postaciami - taki suwaczek posiada.
Nie jestem zorientowana wgl. w realiach MF, ale czy nie powinno być osoby-moderatora odpowiedzialnego minn. za kontakty pomiędzy firmą a graczami i to w bezpośredni sposób. Ktoś przecież czuwa nad polska wersją z Pl...albo?
Z tego co wiem, od kontaktów z Beemoov jest admin. A admin czasem nawet moderatorom nie odpowiada...