Ohoho, znowu będzie bum na licytacje i rekordowe stawki XDbanner z jutra
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 174 175 176 177 178 ... 308
Ohoho, znowu będzie bum na licytacje i rekordowe stawki XDbanner z jutra
Czemu w środę, czemu. XD
Ej, ładne to. :C Mam nadzieję, że kiedyś uda się złapać za mniej niż 3 tysie...

Oh jakie cudowności szkoda że będą takie wysokie ceny na nie na licytacjach ;-;
O kurcze, ja muszę mieć te gałązki wiśni. *-* Oby były w piątek, bo chcę zebrać kasę (chociaż i tak pewnie będą jutro ._.).
Smolarka, Fro nie bez powodu napisała, że to banner z jutra. XD
http://(...)/img/diapo/200416.i18n.png
Podkreślona część linku do obrazka to data. XD
Zresztą na piątek jest co innego:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (19-04-2016 o 18h07)

O ja
Chcę to słodkie kiwi 

czuję brak pieniążków :c w sumie i tak ich nie mam XD

Majerankowa A miałam nadzieję.. ._.
A na piątek jeszcze takie cudowności..?
Zostanę bankrutem - na bank (już nim jestem, ale OK..).
Szkoda, że licytować można dopiero od dłuższego czasu spędzonego w grze. Czy jest to 50 dni, tak gdzieś mi się to rzuciło w oczy? Swoją drogą, stroje piękne 
Takie licytacje są na stałe czy przez limitowany czas?
Zwykle nowe ciuchy wrzucali na stałe do licytacji, ale kto wie, co im strzeli do głowy. XD

Widzę, że można już licytować nowe stroje. Ciekawe od ilu dni gry są.
Ja do tej pory nie mam wszystkich licytacji wygranych xD Więc zanim dopcham się do tych drzewek to minie hohoho i trochę.

Mam tylko 22 dni gry i widzę 7 stron strojów, to wszystkie?Yaone napisał
Ostatnio zmieniony przez Sulion (20-04-2016 o 13h01)
Sulion napisał
Mam tylko 22 dni gry i widzę 7 stron strojów, to wszystkie?Yaone napisał

Ostatnio zmieniony przez Miczuux3 (20-04-2016 o 13h00)

Ale na tę chwilę jest tylko 7 stron tych nowych strojów, tak?
Bo zastanawiam się czy może z racji krótkiego stażu część ubrań mi się w tej chwili nie wyświetla czy coś (dopiero ogarniam zasady jakimi rządzą się tu licytacje ^^").
Sulion napisał
Ale na tę chwilę jest tylko 7 stron tych nowych strojów, tak?
Bo zastanawiam się czy może z racji krótkiego stażu część ubrań mi się w tej chwili nie wyświetla czy coś (dopiero ogarniam zasady jakimi rządzą się tu licytacje ^^").
ja np. mam teraz 9 stron licytacji xd

nivata napisał
Ja do tej pory nie mam wszystkich licytacji wygranych xD Więc zanim dopcham się do tych drzewek to minie hohoho i trochę.

Kurczę, dopiero jak wrzuciłam kolorowe wersje sukienek do spoilera w licytacjach to zaskoczyłam, że sukienki zimowe mają wokół płatki śniegu - widać je tylko przy czarnej wersji sukienki, przy pozostałych są białe i niemal niewidoczne... Kiedy Nine wreszcie wpadnie na to, żeby dać opcję ustawienia koloru tła na profilu?
Tyle pięknych, białych elementów przepada...

Masakra napisał
Ta impreza halloweenowa tania może i nie jest, ale będzie tam tyle przepięknych itemów do moich lochów, że się doczekać nie mogę <3 A i dodatkowe kapelusiki dojdą do mojej kolekcji. Już teraz każdą rzecz, którą chcę kupić dopisuję tylko do listy życzeń w notatniczku zamiast kupić od razu. Z tych maskaradowych nowości kupiłam tylko maskę, a chciałąbym wszystkie trzy w kilku kolorach i spódnicę josiane chociaż z jedną.
To ja powiem, że warto zostać nauczycielką i nie ruszać tego, bo z tego zawodu dziwnym trafem sporo jest kasy.
swettymiss1 Nie cytujemy wypowiedzi osoby, jeżeli nie mamy zamiaru na nią odpowiadać.Radzę zapoznać się z regulaminem forum.
Udało mi się w licytacji dopchać do jednej jesiennej gałązki na głowę, resztę przegrałam. XD Laski, walczycie o te nowe rzeczy jak lwice!

nivata napisał
Udało mi się w licytacji dopchać do jednej jesiennej gałązki na głowę, resztę przegrałam. XD Laski, walczycie o te nowe rzeczy jak lwice!

Ok, skłamałam, zapomniałam o letniej sukience ze słonecznikami, ale dałam za nią za dużo, bo aż 10k. Zagalopowałam się, siła licytacji i pragnienie zwycięstwa przejęły nade mną kontrolę. :"D
Swoją drogą, Rosette, kiedy jakieś nowe boginie księżyca?!

Chwilowo wkręciłam się w konkursy, ale jak tylko złapię chwilę na oddech, to wezmę się za nowe
na razie rozpracowuję misz-masz kolorowy oraz szyję!