Można za nią dostać MN, chociaż nigdy w nią nie wygrałam więc nie wiem, czy jest jakaś ekstra nagroda za 1 miejsce, bo jedyne co jestem w stanie wpisać to Paris, a i tak nie wiem jak brzmi pytanie XD

Strony : 1 ... 173 174 175 176 177 ... 308
Można za nią dostać MN, chociaż nigdy w nią nie wygrałam więc nie wiem, czy jest jakaś ekstra nagroda za 1 miejsce, bo jedyne co jestem w stanie wpisać to Paris, a i tak nie wiem jak brzmi pytanie XD

Gains max. : 80 BA
czyli losowa ilość MN do 80 maksymalnie
Osobiście wolałabym, żeby najpierw zajęli się porządnie istniejącymi grami, zamiast dawać stare-nowe. "Ortografia" to chyba największa tragedia, bo o ile dobrze kojarzę, były tam teksty ze źle wprowadzonymi słówkami, więc by wygrać na 100% niektóre słowa trzeba wpisać... z błędami
Polska język, trudna język. Do tego linijki tekstu brzydko zachodzą na rysunek pióra i czasem są nieczytelne. O urodzie graficznej "Siatkówki" już nawet nie wspomnę...
Dzisiaj wycieczka? Jak myślicie? *____* ja już chcę się zagłębić w butikach!

o jezu, dopiero teraz ogarnęłam jak wygląda nowe miasto. Już się w nim pogubiłam TT TT
Ross, zapomnij! XD Butik w biedę być nie może.
Ostatnio zmieniony przez Steno (06-04-2016 o 13h02)
Jakie ładne to nowe miasto! 
I... BĘDĄ STEAMPUNKOWE GWIAZDY?! *^* No, to już na bank mi na nie nie starczy pieniążków... X'D
Że wut? O.O
W kodach żadnych nowych gwiazdek jeszcze nie ma, ale liczba w zakładce ze zdjęciami podskoczyła...

Łoo, nowe miasto powala. 
A co do gwiazd - będą STEAMPUNKOWE gwiazdy?! *^* Kasy mi nie starczy, bo pójdzie na ciuchy..:c #smutek
Oprócz nowego miasta są ciuchy cukierkowe z Wielkanocy.
czyli tak wyglądała kiecka, której nie dostałam. O matko. Aż musiałaś zaciemnić ekran żeby te kolory nie wypaliły mi oczu > .... <
u was też nie ma info ile hajsów dostaniecie za dymisję? Czy tylko mi ta informacja gdzieś zaginęła : C
Ostatnio zmieniony przez Steno (06-04-2016 o 16h07)
Łoo bogowie, te kolory są okropne... a liczyłam na czarne skrzydła, ale jednak ich nie kupię ... za neonowe...
Steno. Ja dalej mam.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-04-2016 o 16h11)

Może już dostałaś MM za dymisję i dlatego nie masz tej informacji.
Białe prezentują się całkiem nieźle. Czarne też, ale ta kokarda jest w sumie niepotrzebna i gdyby nie ona to może bym się pokusiła o nie : ////
No co Ty, Ner, nie chcesz się świecić nocą? : P
No jak to tak : C
Hmf...a może i rzeczywiście brałam już kiedyś dymisję : O (nawet nie pamiętam, ale to całkiem możliwe).
Ostatnio zmieniony przez Steno (06-04-2016 o 16h12)
Zgadzam się z tobą. Już wcześniej wypowiadałam się o tej kokardzie, ale tak czy siak kolory są oślepiające ( nawet czarny) jak dla mnie...

Noo mnie ciuchy z wielkanocy też się nie podobają...Do niczego tego nie założę.
Co do gry na wersji francuskiej- nie liczyłabym na wprowadzenie jej na wersję pl. Tam jest już od paru lat, więc raczej nie dodadzą.
Too czekamy na nowe gwiazdy ;>
Super, że zrobili Cukierka w wersji czarnej i białej, może kiedyś się skuszę na spódnicę i buty. Wam też się coś nie wyświetla w cukierkowym gorsecie u Nine? Zamiast niektórych wersji kolorów mam białe kwadraty. 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Na francuskiej również występuję ten bug, więc podejrzewam, że jest on na każdym serwerze i prędzej czy później zostanie naprawiony
Ekipa Beemoov nie próżnuje, bo jak nie kuferki to wycieczki, nowe misje, nowe gwiazdy, nowe stroje... nie dziwię się, że wszystko jest tak niedopracowane, ponieważ robią za dużo na raz.

Wiem, że jest wątek do plagiatów, ale nie chce wyciągać pochopnych wniosków, może to tylko koleżanki, które dla beki przebrały się tak samo, żeby innych wkurzyć
W każdym razie zobaczcie to:
Link do zewnętrznego obrazka
ellixp, to jest gotowy komplet ze Steampunkowego Butiku. Jest na 6 stronie, zobacz sobie :')
Cofam wszystko, chyba mi się nie udało z tym niewyciąganiem pochopnych wniosków XDD
Chodź i tak śmieszny ten zbieg okoliczności
Szkoda, że rzeczy od kompletu nie nazywają się podobnie, tak jak u zwykłej Nine.
Sprawdzałam po nazwach rzeczy, ale nie przejrzałam gotowych strojów 
Czy ktoś może wie czy w banku pojawi się promocja podczas trwania krainy steampunk? Albo HH albo, że za 2 smsy ten 3 za darmo. Czy jest jakaś nadzieja na to?
Odkąd tu jestem to nie kojarzę żadnej promocji albo nawet nie zauważyłam ale wydaje mi się że oni tego nie robią xd

a czy ogólnie w najbliższym czasie będzie jakaś promocja w banku? 

No cóż w daaawnych czasach na MF co jakiś czas było Happy Hour, a w trakcie wycieczek za skorzystanie z 2 identycznych ofert dostawało się trzecie doładowanie gratis, ale to najwyraźniej już minęło ;^;
szkoda właśnie bo by im się to opłaciło. Coraz więcej ludzi tu gra