Majerankowa To prawda, w Ikeandzie można wykupić całą kabinę kosmiczną. 
#1 soowon defender
Strony : 1 ... 163 164 165 166 167 ... 308
Majerankowa To prawda, w Ikeandzie można wykupić całą kabinę kosmiczną. 
...Nie. Właśnie się zorientowałam, że chyba w tym roku powinna być walentynkowa misja od chłopaka! XD A tak się składa, że właśnie dzisiaj moja miss rzuciła chłopaka na potrzeby misji. A raczej on z nią zerwał, ale nevermind. xD Jeju, nie powinnam dzisiaj przechodzić tej misji... XD
Pech! Palnijcie mnie w tą durną łepetynę! XD *Ananas mistrzyni*
Mogłaby któraś z was zarzucić obrazkiem? Ciekawa jestem, co tracę. ^^'
Takie serduszko się pokazuje nad głową chłopaka.
Trza kupić cały strój walentynkowy. Ten droższy z sukienką.
Można wygrać jakąś bieliznę, kilka sukienek i naszyjników i jakieś narzutki.
Tutaj masz wszytskie:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
sukienka i okrycie w pełnym wymiarze
Ostatnio zmieniony przez Iremi (13-02-2016 o 16h36)
Knapczusiu, wiem, co się wyświetla, i że coś się dostaje, bo coś takiego było też w zeszłym roku... Tylko liczę na jakiegoś screena, bo jestem naprawdę ciekawa, co dostają nasze miss. xD
Dzięki, Iryś! Ta sukienka jest śliczna.
Khee, mam nadzieję, że uda mi się jutro złapać tego dziadygę, a misja będzie nadal aktualna, ;w;
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (13-02-2016 o 16h38)
12-stego mi pokazywało, że trwa 6 dni, więc spoko.
Zmieniłaś mi nick! Nie jestem Knapczusią!
Uff, cóż za różowa ulga! :'D Jeżeli kilka dni toto potrwa, to będę szczęśliwa!
Zaklnę dziada, i może jakoś będzie. xD
EDYTA2: Dziadu już dzisiaj się złapał, jak miło! xD
EDYTA: Ananas - leń skasował większą część posta, bo nie chciało mu się poprawiać polskich znaków, a ich brak kuł go w oczy. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-02-2016 o 01h31)
Dziołszki tylko wspomnę, że z apki druga wstążka.
A przy okazji w jakiej ona jest kategorii bo jej nigdzie nie widzę? XD
je też nie mogę jej znaleźć patrzyłam w szafie i mieszkaniu i nie mam nic nowego
Ja też nie mogę jej znaleźć, a poza tym ta plansza dalej mi się pojawia w różnistych miejscach, na przykład gdy kliknę w defiladę... Ech, znowu jakiś bug.
A poza tym chyba możemy oficjalnie przyjąć, że ekipa tłumaczy z MF czci jakąś starszą wersję Google Translate czy innego badziewnego translatora: po "chiński bogini" tym razem dostałyśmy "Kokarda w prezent" - a powinno być "w prezencie", bo tak się, niestety, składa, że rzeczowniki w języku polskim odmienia się przez przypadki...
Może to tylko ja i moje polonistyczne zboczenie, ale takie drobne wpadki trochę odrzucają mnie od tej gry, w sensie - mam wrażenie, że polska ekipa zaczyna to wszystko robić coraz bardziej na odwal się, byle było (a uważam, że ścigające terminy wcale nie są wytłumaczeniem). Poza tym, jako osobę, która swego czasu wieki spędzała bawiąc się w Photoshopie i ogólnie jako pikselową faszystkę wkurza mnie na-odwal-się-izm niektórych niedawno odnowionych elementów, a zwłaszcza ta prosta czcionka użyta w napisie "PRZEGRAŁAŚ!" w zdrapce... Dżizas, jak mnie ten widok boli, tam powinna być czcionka udająca odręczne pismo, skoro tło sugeruje jakiś przyklejony taśmą karteluszek...
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (14-02-2016 o 08h42)
Saeniver, pocieszę Cię, nie tylko Ty tak masz. Mnie też diabli biorą, jak coś takiego widzę. "Chiński bogini" przynajmniej śmiesznie brzmiało, czego o "kokardzie w prezent" nie można powiedzieć... Ale i jedno, i drugie świadczy trochę o "olewactwie". Ja wiem, że "polska język - trudna język", a coś takiego, jak odmiana przez rodzaje i przypadki dla znacznej części Europy to po prostu czarna magia, ale jak już coś robić, to robić porządnie...

Faktycznie coś schrzanione ewidentnie.
Rozumiem, że ubieranki to takie trudne do Adminowania i moderowania gry, ale no znowu trza będzie spamić do Supportu o rzecz, która miała być.
nelumi napisał
A przy okazji w jakiej ona jest kategorii bo jej nigdzie nie widzę? XD
Nie było u nas w Halloween hallowenowej sukienki, trza była spamić do Supportu.
Wlasnie mialam pytac o te kokarde co dostajemy na prezent, ale chyba nie tylko ja jej znalezc nie moge
Ostatnio zmieniony przez Meska (14-02-2016 o 16h07)
Na ruskiej wersji działa, jest w naszyjnikach i to nie kokarda tylko róża na łańcuszku... xD Chyba były ostatnio jakieś redukcje w szeregach beemoov bo coraz bardziej się im wszystko psuje :<
Też mi brakuje w szafie "kokardy w prezent", jest podobna do ozdoby od Salene (tej gwiazdy na huśtawce).
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Wracając do tematu "Kokardy w prezent" i '' Chiński bogini" chciałam powiedzieć: Róbcie porządnie albo wcale! Ja rozumiem, że ogółem polski język jest trudny, ale no bez przesady, robicie błędy jakbyście pisali po chińsku! Mam nadzieję, że dużo jeszcze takich błędów nie będzie... 
Jula04 napisał
Wracając do tematu "Kokardy w prezent" i '' Chiński bogini" chciałam powiedzieć: Róbcie porządnie albo wcale! Ja rozumiem, że ogółem polski język jest trudny, ale no bez przesady, robicie błędy jakbyście pisali po chińsku! Mam nadzieję, że dużo jeszcze takich błędów nie będzie...
Niektóre rzeczy w trakcie tłumaczenia umykają.
Jak napisała Hiruko wszelkie literówki zgłaszamy.
Spoko ja chyba zgłosiłam kokardę w prezent.
Ale nie jestem pewna, lepiej niech ktoś sprawdzi.
Odpisali mi po kilku dniach, że "Wszystkie problemy związane z eventem walentynkowym są na bieżąco analizowane przez naszych deweloperów.
Dziękujemy za cierpliwość."
Ostatnio zmieniony przez Iremi (19-02-2016 o 10h42)
Nowości. Takie. Piękne. Rzygam. Tęczą.
No i czekam, aż pojawi się w szafie prezencik, bo to w sumie niebrzydka rzecz i na pewno się przyda. ^^