Spojrzałam na zapasy forsy Skye i poczułam się biednie. XD
W ogóle to skoro gwiazdy teraz pojawiają się w cały świat... Czy to znaczy, że będę musiała wchodzić co godzinę? ._.

Strony : 1 ... 161 162 163 164 165 ... 308
Spojrzałam na zapasy forsy Skye i poczułam się biednie. XD
W ogóle to skoro gwiazdy teraz pojawiają się w cały świat... Czy to znaczy, że będę musiała wchodzić co godzinę? ._.

Ja mam pytanie tak aporos rzucania tej pracy czy jesli podam sie do dymisji i bede chciala jescze raz w ten sam dzien zaakceptowac to nie bede musiala szkolenia przeprowadzac od nowa?
Meska, od pytań jest dział FAQ.
Będziesz musiała, jednak będzie ono darmowe. Tylko, że tej samej pracy nie da się rzucić tego samego dnia i zaakceptować, taka opcja jest tylko, gdy zmiana pracy wymagana jest przez poziom.
Jeju, oby nie było tak, że rzucą nam chiński nowy rok już teraz. xD Osobiście trzymam kciuki w łapkach, ażeby rzucili nam ten event już po promocjach, bo a) nie zdążyłabym ułapać wszystkich gwiazdek walentynkowych, b) od jutra siedzieć będę u babci. Babcia nie ma internetu. xD
Zresztą wydaje się mało prawdopodobne, żeby ten event zrobili w czasie promocji.
A może, Majeranku, wchodź zaraz przed 14 i zaraz przed północą? Myślę, że gwiazdy nie powinny Ci uciec. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (02-02-2016 o 11h12)
Saeniver napisał
Czasem fajne są ciuchy, fryzury i makijaż (kilka kolorowych kompletów ubrań zdobytych przy dużym szczęściu za 1 razem za 750 MM to niezły interes), ale głównie chodzi o to, że potrzebujesz określonej ilości zdjęć do przejścia poszczególnych poziomów. Szanse są różne, od 1 do 10.KanapkaczusHighus napisał
Ktoś mi wytłumaczy co fajnego jest w zdjęciach gwiazd?I ile wynosi szansa na zrobienie zdjęcia?
A od pytań jest dział FAQ.
EDIT
Swoją drogą, ciekawe, jakie będą nowe gwiazdy na tegoroczne walentynki. Męczy mnie to od kiedy tylko skończył się bożonarodzeniowy event.
No i mam nadzieję, że tym razem uda mi się w końcu złapać tę przeklętą Julię i gratisowo Romeo.
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (02-02-2016 o 15h19)
KanapkaczusHighus, wyluzuj. To była absolutnie normalna odpowiedź. Zadałaś pytanie w taki sposób, że można było je zrozumieć na różne sposoby i Saeniver po prostu odpowiedziała tak, jak je zrozumiała. Nie ma w tym grama nietolerancji ani negatywnego nastawienia. Jeśli chodziło Ci o coś innego, to wystarczyłoby zwykłe sprostowanie typu "miałam na myśli...". Nie trzeba na siłę szukać hejtu tam, gdzie go nie ma.
Peace! ^^
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (02-02-2016 o 17h23)

Pine, też o tym myślałam, ale wiesz, nie siedzę do północy. XD Chociaż akurat w Walentynki zaczynają mi się ferie, więc pewnie nie będę się kładła zbyt wcześnie... Cóż, pewnie dadzą jakieś gwiazdy, które spodobają się każdemu poza mną i je oleję. xD Najważniejsze, to obkupić się w KH i KŚ gdy będzie -60%. ^^

Kanapkaczus, spokojnie 
Według mnie ubrania od gwiazd są "limitowane", nie można ich dostać w każdej chwili. Połowa tych ciuszków jest po prostu obłędna.
I ja się po prostu fajnie czuję, jak uda mi się upolować jakąś gwiazdę, jedna więcej do kolekcji
I zawsze są szanse, że się upoluje za 750 MM (przez promocje nie pamiętam ile kosztuje, jeśli podałam złą cenę to przepraszam) cały strój.
To widzę w tych gwiazdach.
Jak mam nie czuć hejtu jak nikt tutaj się do mnie nie odzywa?
Na normalnych stronach hejtu nie czuję, bo mogę sobie podyskutować i w ogóle....
Boże drogi, dziewczyno, ja nie mam pojęcia, coś Ty za jedna, co nabroiłaś i, szczerze mówiąc, mało mnie to obchodzi, bo każdemu zdarzają się w życiu potknięcia. Kojarzę Cię dopiero od niedawna, głównie z tego, jak to jęczysz i użalasz się nad sobą, że wszyscy Cię hejtują. I z niczego innego. A z tego, co zauważyłam, dziewczyny reagują na Twoje histeryczne płacze spokojnie i przyjaźnie, więc może byś w końcu przestała? Chyba że lubisz wzbudzać litość u wszystkich naokoło i topić się w bagienku samoużalania nad sobą - ale w takim razie grzecznie Cię proszę, żebyś poszła to robić gdzieś w cichości i na osobności.
Na MF jakichś wielkich dyskusji w życiu nie widziałam, a bezmyślne i bezcelowe gadanie o pierdółkach jest ogólnie trochę tępione przez modów, więc trochę nie wiem, czego oczekujesz...
Lubię gwiazdy, bo mają czasem fajne ciuszki - których nie idzie dostać u Nine w butiku. Poza tym chcę kiedyś w końcu dobić do 121 poziomu, więc będą mi potrzebne.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (02-02-2016 o 18h37)
Proszę o zaprzestanie dyskusji. Wszelkie spory rozwiązujemy na pw.
Kanapko jak masz jakieś "ale" zapraszam na pw.
Wnoszę, że chodzi Ci o pw, na które mało kto odpowiada. Każdy ma swoje życie i różne obowiązki a gra stanowi ciekawą formę rozrywki.
Muszę przyznać, że od dawna nie angażowałam się w to co się dzieje w grze. Moja bytność ograniczała się głównie do nakarmienia i umycia miss oraz sporadyczne zerknięcie na promenadę gwiazd. Ostatnio w końcu odwiedziłam butik Nine i jestem pod ogromnym wrażeniem! Nowe "gestykulację" - że tak to ujmę, są niewiarygodne. Różnorodność kreacji podbiła moje serce.
Muszę się przyznać. Zrezygnowałam z trollingu. No, więc jak będę łamać regulamin, to na inne sposoby, ale nad tym też pracuję.
Coś troszkę zbugowany ten Nowy Rok Chiński! XD Wystawa z wycieczkowego butiku u Nine znalazła się przez przypadek w normalnym butiku. A ubranka od nowej gwiazdy są krzywo ustawione na miss.
Niemniej i tak się cieszę z gwiazdek i darmowej wycieczki! ^^
Kouki napisał
Wątek, w którym możecie dyskutować o wszystkim związanym z grą bez obawy o posądzenie o offtop (dopóki rzeczywiście będzie to związane z grą).
Przypominam jednak, że do zadawania pytań jest ten wątek://www.missfashion.pl/forum/t708,42-wasze-pytania-na-temat-gry.htm#p64428
Saeniver napisał
Boże drogi, dziewczyno, ja nie mam pojęcia, coś Ty za jedna, co nabroiłaś i, szczerze mówiąc, mało mnie to obchodzi, bo każdemu zdarzają się w życiu potknięcia. Kojarzę Cię dopiero od niedawna, głównie z tego, jak to jęczysz i użalasz się nad sobą, że wszyscy Cię hejtują. I z niczego innego. A z tego, co zauważyłam, dziewczyny reagują na Twoje histeryczne płacze spokojnie i przyjaźnie, więc może byś w końcu przestała? Chyba że lubisz wzbudzać litość u wszystkich naokoło i topić się w bagienku samoużalania nad sobą - ale w takim razie grzecznie Cię proszę, żebyś poszła to robić gdzieś w cichości i na osobności.
Na MF jakichś wielkich dyskusji w życiu nie widziałam, a bezmyślne i bezcelowe gadanie o pierdółkach jest ogólnie trochę tępione przez modów, więc trochę nie wiem, czego oczekujesz...
Lubię gwiazdy, bo mają czasem fajne ciuszki - których nie idzie dostać u Nine w butiku. Poza tym chcę kiedyś w końcu dobić do 121 poziomu, więc będą mi potrzebne.
Ostatnio zmieniony przez Łucja45 (05-02-2016 o 14h14)
Łucja45 upominam za spam i pisanie posta pod postem. Przeczytaj proszę regulamin forum.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-02-2016 o 14h31)

Mieliście racje, te zdjęcia są ekstra!
Ej, nie widziałam info o nowych gwiazdach nigdzie, ślepa jestem? Nawet bym nie zajrzała na promenadę, gdyby ktoś gdzieś nie napisał, ze są nowe gwiazdki. : o

Faktycznie, pojawiła się w aktualnościach informacja o Nowym Chińskim Roku, ale Nine zapomniała dodać, że z tej okazji pojawiły się też gwiazdki. ^^

Darmowa podróż do chin ... bomba !!! Ciekawe kiedy będzie kenia?

A to są jakieś święta o Kenii?
Nie, nie ma żadnego eventu z darmowym wyjazdem do Kenii. A szkoda:( Ale raz do roku w Kenii pojawiają się ciekawe nowości (chyba jakoś na wiosnę, ale nie mam pewności)

W lecie, Dashario, w lecie!
Dwa lata temu razem z nowościami w Kenii była darmowa wycieczka, rok temu z tego zrezygnowali, i wrzucili tylko nowości. Ciekawe, jak będzie w tym roku.
Chociaż w sumie i tak nie za bardzo będzie się opłacało jechać, jeśli nie wrzucą nowych misji... A na to nie ma raczej co liczyć! xD
Pineapple napisał
W lecie, Dashario, w lecie!

Darmowa podróż do Kenii chyba w te wakacje była..