Potwierdzam, że lista jest wyczyszczona i można na niej zobaczyć tylko tegoroczne prezenty.
Strony : 1 ... 157 158 159 160 161 ... 308
Potwierdzam, że lista jest wyczyszczona i można na niej zobaczyć tylko tegoroczne prezenty.
Hej, dziewczyny, macie już świąteczne gwiazdy? Bo widziałam gdzieś tutaj informację, że ktoś już miał, a u mnie na Promenadzie pustki. D: Jeśli się okaże, że się pokazują, a ja mam bug i dlatego nie mogę złapać, to asowenvj kupię prezenty, bo będzie mnie stać. ;_; Nie zdążę złapać wszystkich podczas eventu...
Edit. W sumie jak się okaże, że każdemu pokażą się potem, to i tak kupię... x"D
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (11-12-2015 o 18h11)

Ja mam normalna gwiazde na promenadzie, wiec chyba jeszcze ich nie ma...
a czy te gwiazdy nie wchodzą wraz ze świąteczną krainą?

Pacia69 właśnie tak jest, ale miałam wrażenie, że ktoś pisał, że już je ma. XD Przepraszam za zamieszanie. ^^"

Może kłamał po to by zasiać wątpliwości 

Też się dałam oszukać. Wiadomość była po prostu stara ;-)

Mam pytanko. Wiecie moze kiedy wchodzi event swiateczny? (:

Pacia69, podejrzewam, że w przyszły piateczek albo jakoś około tego terminu. Tak by wychodziło, przeglądając daty pojawienia się eventu w poprzednich latach.

Hej wie ktoś co to jest miss nastroju? Bo ja dopiero zaczynam grać i jeszcze nie wiem
Będe wdzięczna za pomoc

Hatsumi pytania zadajemy w dziale FAQ i Pomoc. MN pomaga piąć się w klasyfikacji i jest wymagany do przechodzenia misji.

Ktos probowal dodac do listy mikolaja elementy z wyzszego lvlu niz sie ma? xD
ta gra jest bardzo fajna 
Upominam./Moti
sandra123ola upominam za spam, zapoznaj się z regulaminem forum.
Świąteczna Kraina wróciła! 

Przydałoby się otworzyć wątek "Wycieczka Bożonarodzeniowa" z zeszłego roku 
PS: Czy ktoś też ma problem z misją 44, dokładnie z grą "Posprzątaj w swojej torbie"?
Dyokira - mnie sie ciagle resetowalo, az za 3 razem sie zaliczylo. Walcz! 
Ja mam problem ze zdrapką, którą nie chce mi zaliczyć D:
Asuu, ciasteczka, relog?
Awww, wreszcie! Lecę na gwiazdy.

Okey za trzecim razem faktycznie gry wchodzą.
Próbowałam i dalej miałam z tym problemy do trzeciego razu o:
Och, czuję się wyjątkowo, bo mi wszystko poszło za pierwszym razem XD W ogóle jakieś tanie misje w tym roku, tylko około 20 tysięcy MM mnie kosztowały, nastawiałam się na standardowe 40 x"D
Minela 14 a u mnie nie ma swiatecznej gwiazdy tylko normalna D:
u mnie nie ma wcale gwiazdy ani zwykłej ani światecznej ;_;
U mnie też nie. Ale na pewno na dniach się pojawią. Może w piątek jako nowości wrócą nowe, a razem z nimi stare?

Ja dziś też miałam tylko zwykłe gwiazdy 
A liczyłam na jakieś fajne ciuszki już od dziś...