Te nowości!!!! Frozia, tytaniczna praca <3
*0* omg te nowości, omg ta spódnica!!! <3 <3 Chcę już event <3 3 <3
Ostatnio zmieniony przez Hildee (01-12-2015 o 22h45)
Strony : 1 ... 155 156 157 158 159 ... 308
Te nowości!!!! Frozia, tytaniczna praca <3
*0* omg te nowości, omg ta spódnica!!! <3 <3 Chcę już event <3 3 <3
Ostatnio zmieniony przez Hildee (01-12-2015 o 22h45)
E tam, sukienki takie slabe, ja chce nareszcie snieg w bieliznie!!
Śnieg w bieliźnie ma świąteczna gwiazda Bałwan XD
Iriś, ja dziś przejrzałam tyle linków, że szukać bielizny w tym wszystkim mi się nie chce x"D Poddałam się, jeśli chodzi o przeglądanie i szukanie, gdzieś na wysokości spódnicy, którą wrzuciła Hildee x"D W sumie to nawet nie wiem, czy coś potem jeszcze jest, bo po ostatnim kolorze spódnicy najbliższe ~60 numerków jest puste, ale może jakoś jeszcze bardziej niż zwykle to przeskakuje (bo czasem potrafią zostawić lukę 200 linków x"D) i coś dalej się znajdzie. Ale na razie czuję się usatysfakcjonowana tym, co już przejrzałam, może jutro poszukam więcej x"D
Z tego co pamiętam, to po tej spódnicy przeskakiwałam i poddałam się po jakichś 300-400 linkach pustych XD Ale mogłam coś przeoczyć XD
Może gdzieś pomiędzy innymi rzeczami ukryli nam bieliznę i ominęłyśmy?
Ostatnio zmieniony przez Iremi (02-12-2015 o 01h32)
Dziewczyny, taka mała prośba ode mnie... Nie lubię sobie spoilować ani kalendarza, ani nowości z aż takim wyprzedzeniem, więc jak wrzucacie jakieś fotki, to w spoilerach, bo aż strach mi przeglądać forum, a pewnie nie tylko ja tak mam D:
Ostatnio zmieniony przez Shillo (02-12-2015 o 09h27)
Cuda cudeńka! *.* Coś mi mówi, że trzeba będzie lekko podreperować budżet doładowaniem (a miałam tego, psia kostka, nie robić... no ale te cudeńka tak kuszą!). Pocieszam się tym, że kilka z nich to pewnie nagrody za przejście tegorocznych misji. 

Jak widzę te nowości aż mi dech zapiera są boskie *.* Zwłaszcza oszroniona ręka i ze sówką 

Właśnie wypróbowałam na dwóch względnie nowych elementach i działa. Co prawda pasek miał fochy i dał się zapisać dopiero na okularach, ale niektóre elementy tak mają. W każdym razie zabawa warstwami nadal dostępna. ^^ Może musisz bardziej pokminić, jaki element na jakiej warstwie zapisać. Do tego czasami trzeba kilkunastu podejść xD
Dowód na to, że warstwy działają xD
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (03-12-2015 o 18h51)

U mnie również działa tak jak działało wcześniej. Co prawda już wcześniej były problemy, bo nie wszystko chciało się wszędzie zapisywać, a potem jeszcze mniej, ale ostatnio nie zauważyłam różnicy... (tak, zajrzałam przed chwilą, żeby sprawdzić)

Warstwy normalnie działają. Dzisiaj się normalnie nimi bawiłam, może to wina przeglądarki. Na chrome warstwy działają.
Znaczy wiecie, próbowałam wielu random elementów, wzorując się na starych stylizacjach. Nic nie działa, null, zero. I korzystam z chrome.
EDIT
Generalnie wygląda to tak:
Chcę wkleić spódniczkę (tę nową) na spódnicę Amidali (tak jak ma to Dasharia, żeby nie było) w rękawiczki (ale gdziekolwiek bym nie próbowała, efekt jest taki sam):
Wklejam kod, zmieniam warstwę spódniczki na rękawiczkową:
Naciskam enter i adres spódniczki znika, pojawia się za to takie dziwne coś:
I co bym nie zrobiła, zawsze robi się właśnie tak.
EDIT 2
Dobra, na Mozilli działa... ale tam bawienie się warstwami jest tak zrąbane i męczące... ;___;
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (03-12-2015 o 19h22)
Bardzo miły i zaskakujący prezent na urodziny,sukienka całkiem najs 
Ja tam wolę nowe linki, które właśnie przeglądam zamiast myć zęby <3 Ta noga, ta ręka! :> Ciekawi mnie tylko, co kiedy będzie wrzucane :> Już jeden strój typuję na dziś, zobaczę później, czy się sprawdzi :>Znając mnie, nigdy tego nie użyję, ale *.*
Za to to na pewno mi się przyda *o*
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (04-12-2015 o 00h29)
Ten płaszczyk jest śliczny, a te rączki! Cudne rzeczy ;3
Czy tylko ja jestem totalnie zawiedziona nowymi strojami? Czy tam na górze na prawdę siedzą projektanci a nie typowi ludzie? Jakoś zaraz po zobaczeniu wyników konkursu gra mi zaczęła się podobać dwa razy mniej niż chwilę wcześniej...
Po prostu nie wierzę, że nie było nic lepszego. 
No, ja przepraszam, ale ten trzeci strój jest jak dla mnie jak jakiś Pony... Julka, maczałaś w tym palce? xD Pierwszy, ten z białym płaszczem nawet nawet, w drugim jestem niemal zakochana 
Niektóre elementy dosyć ciekawe. Chociaż mogło być lepiej 
Zgadzam się w sumie z MissPaulka. Drugi strój jak dla mnie najlepszy. Chętnie poznałabym twory naszych polskich projektantek ;D
Tylko ostatni strój do mnie nie przemawia jest zbyt dziwny jak dla mnie ale drugi mnie urzekł całkowicie ;3 Te nogi i ręce!
A mnie urzekły rąsie i nózie z drugiego zestawu :3 Generalnie pierwszy i drugi są bardzo fajne, trzeci jak dla mnie za bardzo przekombinowany (poszczególne elementy ciężko będzie wykorzystać inaczej, niż tylko w komplecie...). Ale generalnie - spoko. No i makijaż z "podświetloną" twarzą jest mega 

Waaaa, drugi strój jest przecudny <3 Ręce i nogi wyszły świetnie, normalnie od razu chciałabym ich użyć. Kapelusz i spódniczka też super. A do tego ten makijaż i fryzurka... no cudo! ♥♥
Pozostałe stroje już gorzej, ale pojedyncze elementy mają duży potencjał. Szkoda, że kamienie są połączone z tyłem peleryny w tym trzecim.
Ciekawi mnie, jak wyglądały pozostałe zgłoszenia. Mogliby gdzieś wrzucić wszystkie rysunki, nawet bez podpisywania autorów. A wiadomo z jakich wersji pochodzą zwycięzcy?

Coś pięknego zwłaszcze drugi, mam nadzieję, że zajął 1 miejsce ;D te nóżki, ta sukieneczka ;3 i kapelusik i wgl ;d ciekawe własnie- z jakich krajów i czy jest ktoś od nas ;D
Dwie z francuskiej wersji i jedna z hiszpańskiej z tego co już sie zorientowałam .
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (04-12-2015 o 12h03)