O MÓJ BORU CZAROWNICA NA MIOTLE
Szkoda tylko, że tak wiele elementów jest tam złączonych w całość przy miotle </3 *nie wie, jak mogliby to rozbić, ale co tam, mogli spróbować XD*
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 151 152 153 154 155 ... 308
O MÓJ BORU CZAROWNICA NA MIOTLE
Szkoda tylko, że tak wiele elementów jest tam złączonych w całość przy miotle </3 *nie wie, jak mogliby to rozbić, ale co tam, mogli spróbować XD*
Jak dla mnie mogliby chociaż tę miotłę odłączyć i wrzucić osobno jako "bieliznę", bo wtedy można by robić kucająca Miss :`D serio chcę kucająca pozę.
Spódnica z miotłą jest cudna, ale raczej nie kupię, bo wątpię, żebym miała jak jej użyć. Ale dodatki kupię na pewno, są przecudowne *.* Ale szkoda, że nie pojawiły się żadne sukienki. Liczyłam na jakąś uroczą, mroczną kiecunię ;(

Wreszcie mam na co wydać MM,yaaaaay! 
21 października ruszyła nowa edycja Miss Da Vinci. Tym razem temat to...
Halloween, Święto Zmarłych, Dziady...
Święta te, obchodzone na całym świecie, zbliżają się do nas coraz bardziej. Jak wy na nie patrzycie? Czy jest to dla Was czas zadumy nad ulotnością życia i tęsknoty za tymi, którzy już odeszli? A może świętujecie Halloween jak Amerykanie, chodząc po domach w przebraniach? Może interesujecie się kulturą innych krajów? Meksykanie obchodzą Święto Zmarłych bardzo hucznie. Co z Wami?
Postarajcie się oddać ducha tych świąt w swoich pracach! 
Narysujcie nam swoje duchy, zmory, zombie, wilkołaki, wampiry, straszne dekoracje, ponury cmentarz... Do ukazania macie naprawdę dużo, a Święto duchów to temat rzeka! Powodzenia. <3
Zgłoszenia przyjmujemy do 8 listopada!
>> Klik!! <<

Motionell napisał
Wreszcie mam na co wydać MM,yaaaaay!

Darmowa sukienka z okazji Halloween
Nawet ładna, ale nie wiem, czy uda mi się ją wykorzystać w jakiejś stylizacji.
Jakby ktoś nie zaglądał w aktualności, to w apce mobilnej jest do zgarnięcia druga wersja kolorystyczna 
Próbowałam nawet zgarnąć z tej apki kieckę, ale otwiera mi się francuska wersja gry i nie umiem zmienić konta na polskie XD #problemy_pierwszego_świata XD
Łotde, Frozo? >.< Ja mogę zmienić wersję językową tylko ze zmianą języka całego telefonu. >.<
Kiecka jest niezła. Na pewno milion razy ładniejsza od tej z zeszłego roku. XD

No kiedyś wersja zależała u mnie od języka, a od jakiegoś czasu mając nastawiony polski otwiera mi się ma-bimbo, a nie MF XD Przestawiłam sobie specjalnie język na angielski przed chwilą i przetłumaczyło mi aplikację na angielski, ale ciągle pokazuje mi rzeczy misski z francuskiej wersji XD Beemoov i iPhone nie współpracują XDDD
Ej, ja ostatnio tą z zeszłego roku zaczęłam doceniać!
Tej będę pewnie namiętnie używała jako tła za miss, dym bardzo ♥
To chyba jakiś bug, Hiruko też ma coś po francusku jak się próbuje logować. D: U mnie wszystko w porządku, ale nie mam konta na francuskiej. x"D
O tak, dym jest cudnyyy. <3
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (31-10-2015 o 11h40)

Ja mam iOSa i konto na francuzie. Wszystko działa mi prawidłowo otwierając polską wersję, a nawet e-mail i hasło na obu wersjach mam dokładnie takie samo, jeśli o to chodzi. Więc... po prostu apka Was nie lubi 
Pisałam już w Bugach, ale napomknę jeszcze tutaj.
Aplikacja działa na iOS, jeśli ktoś nie aktualizował systemu do najnowszej wersji. Nie wiem, jak sprawa wygląda przy 9.0, ale przy 9.1 apka na 100% szwankuje. Z kolei przy systemie 8.1.3 już nie. Nie wiem, do jakiego systemu aplikacja jest sprawna, ale zakładam, że cała "ósemka" powinna pozwalać jej działać bez problemów, ostatnia aktualizacja aplikacji była 9.06.2015, więc na systemie iOS 8.3 powinna działać na 100%, jak się sprawa ma z późniejszymi wersjami systemu – nie wiem, ale z 9.1 na pewno nie współpracuje.
Mi na iPadzie tym samym działa (sukienkę w końcu mam w szafie, ale gdyby nie post Shillo nie wpadłabym, że wersja systemu iOS może robić różnicę), a na telefonie już nie. Jedynym rozwiązaniem dla użytkowników Apple'a jest znaleźć urządzenie ze starym systemem, jeśli chcą kiecy 
EDIT: Shillo działa przy 9.1, więc jak zwykle Beemoov rządzi się swoimi prawami XDDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (31-10-2015 o 20h01)
Czyli z iOS jak z androidem i przeglądarkową wersją - jednym działa, drugim nie XD
W końcu na dokładnie tej samej wersji androida raz zadziałało, a raz nie, więc sytuacja ta sama XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (31-10-2015 o 21h03)
Dostałam halloweenową sukienkę (tj. ekskluzywny kolor sukienki) z Aplikacji... nie logowałam się tam, bo zgubiłam ładowarkę od tabletu XD Zrobiłam tylko aktualizację #wygrałam_życie
EDIT: Mam odblokowane wszystkie ciuszki w Butiku, teraz się zorientowałam... nie korzystałam z Banku #wygrałam_życie_drugi_raz Jakiś Dzień Dziecka mamy czy coś? o.O
Ostatnio zmieniony przez Rillianne (03-11-2015 o 19h23)
Czy tylko ja zauważyłam, że Beemoov znowu coś się pokićkało i w okularach mamy przyjemność gościć zbuggowaną Kratka Metalcrush z KH? XD Jak się kliknie "więcej kolorów", to nawet kilka ich tam działa, reszty nie widać XDD
Rillianne, ja doładowywałam 2 razy w czasie KH i 2 razy po powrocie miałam odblokowane ciuszki w butiku XD Sądzę, że to się po prostu odkłada i zaczyna dopiero od pierwszego wejścia do butiku normalnego XD
Iremi, ale ja nie doładowywałam MM, bo nie mam forsy na komórce XD
Dobra, to już jest dziwne XD
Iremi, też widziałam tę kratkę, myślałam, że to tak chwilowo. XD

Tyle bugów, ale jakby człowiek chciał któryś wykorzystać to nie ma co :C
Za pozwoleniem ErinBlack wpycham się z reklamą.
Piszesz opowiadania? A może wiersze? Interpunkcja z ortografią Ci pewnie nie straszne. A słyszałeś o konkursie literackim na MF? Nie? Oh, to teraz już wiesz!
Wszystkich niebojących się krytyki serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w jedynym takim przedsięwzięciu na Naszym forum. Czujne jury tylko czeka, by dostać Wasze niesamowite prace w swoje ręce i zanużyć się w wykreowanym świecie.
Obecny temat to:
Link do zewnętrznego obrazka
Stary zegar z przerdzewiałymi wskazówkami wybił północ. Majestatyczny odgłos poniósł się echem po pogrążonej w mroku komnacie, wprawiając w drganie stojące na półkach pełne flakony, wymyślne dzbany i na wpół opróżnione fiolki. Gwałtowny podmuch wpadł przez okno, trzepocząc porwanymi jedwabnymi firanami, jak ptak niesiony przez wiatr panicznie macha skrzydłami, by nie spaść ku obcej ziemi. Głębokie niczym odmęty Tartaru dzwonienie wciąż wstrząsało pomieszczeniem. Kolejne uderzenia śmiało wyglądały poza kamienne mury, napawając lękiem mieszczan. Dzwon kościelny dołączył swój przejmujący baryton, sprawiając, że stado czarniejszych od nocy kruków wzbiło się w zasnute chmurami niebo. Te dwa zabytki dawały koncert, którego nie sposób było nie usłyszeć. Pełna grozy melodia spowiła miasto, otuliła zapomniany cmentarz, przeszyła na wskroś ciemny las i rozpłynęła się po zaniedbanych pokojach starego dworku.
~ ~ ~ ~ ~
Waszym zadaniem będzie stworzenie dzieła, które wywoła u nas gęsią skórkę i sprawi, że w strachu obejrzymy się za siebie, sprawdzając, czy nikt za nami nie stoi. Duchy, straszydła, cmentarze, niewyjaśnione zniknięcia... Brr, przestraszcie nas!
Konkurs trwa do 7 listopada, śpieszcie się!
Link w obrazku.
Właśnie zauważyłam, że mogę poddać się do dymisji w pracy i dostanę 9000 mm. Dlaczego ja tego nie zauważyłam podczas trwania Halloween. Tyle przegrać 
Nic mi nie mów. 13,5k MM do wykorzystania, a ja zapomniałam, że jest coś takiego jak dymisja . ________ .
Heh, ja naszczescie zauwazylam ta opcje juz na samym poczatku podrozy, mialam ją wykorzystac do zlapania nazaguli alee... sie nie pojawił ;-;