Saeniver, bonus działa, tylko musisz wyjechać z Krainy Halloween, wrócić do normalnej strony. Wtedy pojawia się opcja zdjęcia za 0 MM ;)
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 150 151 152 153 154 ... 308
Saeniver, bonus działa, tylko musisz wyjechać z Krainy Halloween, wrócić do normalnej strony. Wtedy pojawia się opcja zdjęcia za 0 MM ;)

Dlatego sama ciągle wędruję między KH i zwykłą stroną. :D
Wszystkie inne bonusy z kuferków działają na tej samej zasadzie.
Chciałam pomóc komuś z kielichem i dla pewności zajrzałam do supermarketu na angielskiej wersji, gdzie jeszcze czekały promocje z kuferków. Czas ruszył, a miałam zamiar się wstrzymać z misjami do ostatnich dni. Przeszłam 35 poziomów, nie mogłam się powstrzymać, chociaż teraz zostaje pytanie jak wyłapię wszystkie gwiazdy? XD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gCzy ktoś jeszcze ma problem z misją 17?
Z jakichś powodów w misji jest napisane, by kupić w Ikelandzie "Kielich Halloween za 230 MM", ale nie ma tam takiego przedmiotu. Albo przynajmniej ja nie mam..
Do Supermarketu dziewczyny, w dziale napoje. Tam bedzie ten przeklety kielich ;]
Dzięki 
Na przyszlosc pytania zadawaj w dziale FAQ i pomoc ;]
No i nie pisz posta skladajacego sie z jednego slowa.
Kraina hallowen jest suuuuuuuper!

Wygrałam życie, podczas Halloween misja od chłopaka za Miss Monety :V Żadnym hajsem nie należy gardzić, nawet jeśli to tylko 300 MM XD #januszebiznesu #szczęściesprzyja
Ja cały czas przesiaduję na defiladzie Miss Halloween no i w ogóle nie mogę siebie znaleźć! Ja nie wiem... A jeszcze nie mam hajsu bo akurat nie mam chlopaka i siedzę na szkoleniu...
Częstotliwość pojawiania się na defiladzie zależy od liczby kupionych sukienek. Jeśli kupiłaś ich mało to będziesz się rzadziej pojawiać.

No ok, ale ja nie kupiłam sukienki tylko spódniczkę i bluzkę. To się liczy?
Nie, liczą się tylko sukienki. Jeśli nie kupiłaś żadnej, to nic dziwnego, że Twoja Miss nie pojawia się na defiladzie. 

Spoko ale jak kupię, to nie muszę jej zakładać co nie?
Powiedzcie mi, czy ja niedokładnie przeglądałam Nine, czy cztery pierwsze paski zostały dodane jakoś teraz niedawno, podczas eventu? Bo ich nie kojarzę...
Nie, no co Ty, już były. 

Hahah, tak się skupiłam na przejściu 30 misji, że nie zauważyłam xD Mądra ja ;D
Dziękuję za odpowiedź 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (24-10-2015 o 23h12)
Oj, tak teraz pomyślałam, że mogłam Cię źle zrozumieć. Pytałaś o zwykły butik czy ten Halloweenowy? ^^ W Halloweenowym faktycznie jakoś zaraz po starcie krainy doszło kilka rzeczy, paski i spodnie zdaje się. ^^

O ten Halloweenowy. Te 4 pierwsze paski jakoś mi się nie wydają znajome. Ale w sumie nie patrzyłam po każdej kategorii, więc może coś ominęłam.
Na pewno pierwsze dwa zostały dodane później, ale skoro te dwa to zapewne wszystkie cztery, o których mówicie, tym bardziej, że kruków nie kojarzyłam od początku, dopiero zauważyłam je u jakiejś miss na podium. A wiem, bo drugi pasek miała na sobie pani ze strony głównej i przeczesywałam Nine w jego poszukiwaniu i nigdzie nie mogłam go wtedy znaleźć c;

eufrozyma napisał
Wygrałam życie, podczas Halloween misja od chłopaka za Miss Monety :V Żadnym hajsem nie należy gardzić, nawet jeśli to tylko 300 MM XD #januszebiznesu #szczęściesprzyja
Zauważyłyście, że kupione komplety z przymierzalni zapisują się od razu jako stroje w szafie?
Mnie to bardzo miło zaskoczyło, gdyż najczęściej kupuję całe stroje, a później szukam elementów po całej szafie 
Pytanie tylko jak z limitem strojów wtedy? O.o
Mam już limit, i to >ciach< wciąż mi zapisuje stroje z wystawy. A potem trzeba toto kasować... Mi tam do gustu nowa opcja nie przypadła, potem tyleż trzeba kasować, by nie mieć za dużo strojów, że łohoho.
Więc limit chyba nie obowiązuje do tego czegoś. xD
Kwoty, które wydajemy na Halloween są strasznie wysokie, a ja tu przychodzę zachęcać do wydawania jeszcze większej ilości MM 
Link do zewnętrznego obrazka
O nieee. Nowe ubrania takie piękne, a ja nie mam na nie kompletnie hajsu ;AAAA;