COOOOOO, oni sobie chyba żartują, ja przedwczoraj wydałam 10 tysięcy </3
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 116 117 118 119 120 ... 308
COOOOOO, oni sobie chyba żartują, ja przedwczoraj wydałam 10 tysięcy </3
Haha looser ;p
Coś słabo ostatnio trzymają się "piątkowych" nowości. Czyżby zmiana na środę? 
Proszę Cię, ja zawsze mam takie szczęście.
No ostatnio to zrozumiałe, że przed Sylwestrem chcieli dodać, a teraz to zaszaleli z tą środą. Kto ich tam wie, to Beemoov, tego nie ogarniesz.
Skoro Frozia to pechowiec, to ja jestem szczęściarą, bo właśnie zaczynałam oszczędzać na skompletowany u nine strój <3
Ach, jak świetnie, że pojawiły się już promocje. Teraz tylko jakieś HH by się przydało i jestem w domu, bo teraz trochę z kasą krucho. Już tyle zbieram na ten głupi kurs...
Swoją drogą, ktoś wie czy znowu będzie tak jak na wakacjach, że pod koniec obniżki 60%?

Tak, dokładnie tak będzie 
Dalej, dalej dziewczyny. Z innymi jurorkami czekamy na wasze zgłoszenia w Alternatywnych Wyborach Miss. Nie zawiedźcie nas i pokażcie jakie macie postanowienia noworoczne! 
//www.missfashion.pl/forum/t1918,53-alternatywne-wybory-miss-fashion.htm#p234533
Zapraszamy!
Ostatnio zmieniony przez Anixa (08-01-2015 o 17h01)
Wygrałam 3 miejsce, choć miałam więcej miss pop od miss z 1 miejsca. :C
Charlotte5, albo źle spojrzałaś albo błąd szybko naprawili, bo teraz ilość popów jest adekwatna do zajętych miejsc.
Po dzisiejszym odświeżeniu starych strojów nie wiem na co teraz patrzę ^^ Czy posiadaczkom poprzednich wersji odświeżyło ciuszki w szafie? Bo mam wrażenie, że kupowałam coś z zielono-różowego stroju, a teraz nie mogę tego znaleźć.
EDIT: Nie, wszystko się zgadza, znalazłam ^^'
Ostatnio zmieniony przez Ikan (09-01-2015 o 11h04)
Charlotte a najechałaś na puchary i sprawdziłaś MissPop, czy po prostu spojrzałaś na standardowy licznik, który nie pokazuje MP z finałów? Bo to ile kto głosów oddał podczas trwania finałów jest niewidoczne dla graczy, dopiero na pucharach finalistek można to sprawdzić.
Edit: Sprawdziłam to na trofeach. Ty masz 399 głosów, dziewczyna z pierwszego miejsca 438.
Aha, no to już rozumiem.
ALE ŻE CO?
Link do zewnętrznego obrazka
997 CZEGO?
Ostatnio zmieniony przez Aeriss (10-01-2015 o 17h15)
Keep calm, to tylko numer na policję. <3
Wróci normalnie, mi się czasem też tak pokazuje. XDD

Aeriss, ale ile IQ w ogóle, wth. : O

też mnie to ruszyło ;p co tam błąd xD
Ahaha, sama nie zwróciłam na to większej uwagi, sporo osób ma więcej IQ *takamądramisskajej!* ;D Nabiłam na tych głupich puzzlach, których rozwiązywania nauczyłam się dopiero w tej grze 
Sama Jessica23 ile ma ;o
No ja też na puzzlach zrobiłam to IQ
Chłopak nauczył mnie w to grać <3

Ja układam najpierw 3/4, jeden po drugim, a później jak w tych małych, ta druga część jest dla mnie o wiele mniej męcząca, podzielcie się jakimś szybszym sposobem jak macie. 
Ktoś zauważył, że na francuskiej mają właśnie HH? ;<
Ostatnio zmieniony przez Skye (12-01-2015 o 18h02)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gJa układam paskami, wszystkie elementy normalnie a dwa ostatnie trzeba zamienić miejscami i zrobić tak, żeby na przedostanie miejsce wszedł ostatni puzzel, a za nim dopiero właściwy, nie wiem czy to zrozumiałe 

Ja zrozumiałam
i robię też liniami tylko od lewego górnego rogu pionową i poziomą na zmianę (albo po dwie/ trzy), a na koniec zostawiam sobie kwadrat 3x3.
Czasem, jak ma się szczęście to zaraz po wejściu dużo elementów jest koło siebie i wszystko idzie raz dwa.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gA ja robię jak najszybciej elementy pasują xD
jakoś już kiedyś się nauczyłam i jak zaczęłam grać w MF to strasznie mi się w nie nie chciało, bo sie mi znudziły 
Jak dawno temu pojawiła się opcja "ściągnij obraz" pod pokojem w mieszkaniu?
chyba niedawno o.O
Taka opcja to świetne ułatwienie np. gdy wystawia się pokój w jakimś konkursie. Szkoda tylko, że najwyraźniej pojawiła się dopiero wczoraj/przy ostatniej aktualizacji strony(?).
No, to lecę testować nowo odkrytą opcję 
Nieśmiało przypomnę o tym, że już tylko doba została do wzięcia udziału w Alternatywnych Wyborach Miss Fashion. Zachęcamy gorąco!
OMG te nowe gwiazdy, pisnęłam, jak zobaczyłam!!! <3