Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 308

#2726 24-11-2014 o 21h30

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Też czekam już na święta. W zeszłym roku nie to co na halloween udało mi się zrobić wszystkie misje, więc w tym roku tylko 10 będzie do nadrobienia. No i gwiazdki też wszystkie złapałam. A wysyłanie prezentów innym było uroczą inicjatywą, radość wielu ludzi była miodem na serduszku <3 Chociażby Aiamate  które wykonała prześliczny ogródek z wykorzystaniem otrzymanych prezentów. A ta lista do mikołaja też była fajna, można było zaoszczędzić parę MM.

#2727 24-11-2014 o 21h35

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Mi brakuje dwóch gwiazd i chyba z tego co kojarzę to będą właśnie te bożonarodzeniowe, więc mam nadzieję je wyłapać. c: No i obkupić się na cały kolejny rok, bo żałuję, że kilku rzeczy nie kupiłam ; ;

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#2728 24-11-2014 o 21h45

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

A ja olałam w zeszłym roku misje świąteczne, bo jakoś nie podoba mi się ta estetyka.  Może w tym roku się skuszę. Jeśli nie na misje to na pewno na gwiazdy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2729 25-11-2014 o 20h32

Miss'całkiem całkiem
Hikaru8
Szpinak
Miejsce: wioskowy chłopak

Wyszła (wczoraj?) aktualizacja do mobilnej wersji MF, w rubryce "co nowego" napisali:

Pełno prezentów z Adwentowym Kalendarzem!

Chyba już się szykuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Oczywiście skorzystałem z Happy Hour, koniec z misjami na czas świąt - akurat mam misję na gwiazdy, to skorzystam z tych świątecznych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

heckin bamboozled again

#2730 25-11-2014 o 21h24

Miss'na całego
Rillianne
...

Dziewczęta, widzę, że ledwo odetchnęłyśmy po Halloween, a Wy już o Bożym Narodzeniu! : )
Rok temu nie goniłam z misjami, nie straciłam fortuny w Butiku i nawet Gwiazd nie goniłam (poza pięcioma nowymi, z których ostatnie zdjęcie było za free). Estetyka świąt jakoś do mnie nie przemawia. Pewnie w tym roku też nie będę starała się nadrobić zaległości w misjach, chyba, że jest coś fajnego do zgarnięcia? Może kupię kilka rzeczy w świątecznej edycji Butiku i upoluję kilka Gwiazdek. Ale bez szaleństwa, jak to zrobiłam na Halloween.

#2731 25-11-2014 o 21h44

Miss'wtajemniczona
Asuu

Mi bardziej w butiku spodobały się ubrania i w tym evencie jest coś oprócz robienia misji, dlatego tak niektórzy wyczekują. :'D Kalendarz adwentowy jest miłą zabawą i ciekawe rzeczy można uzbierać. Chociaż ja także nie będę zbytnio szaleć, ponieważ oszczędzam na kolejne wyprzedaże. Ostatnio mnie ominęły, więc trzeba już powoli oszczędzać na kolejną. :'D

//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#2732 25-11-2014 o 21h54

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥

Ja tak trochę z innej beczki, nie chcę jeszcze tego do bugów wrzucać, ale kto wie... Czy Wy też grając w zdrapkę macie tylko jedną szansę na zdobycie MM? Zaraz po pierwszej próbie pojawia mi się lista gier i zdrapka jest niedostępna... dziwne to jest.

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#2733 25-11-2014 o 22h24

Miss'wtajemniczona
Asuu

Aż sprawdziłam i mi zdrapka działa normalnie. Wracając do listy gier mogę drugi raz na nią wejść. Może spróbuj oczyścić przeglądarkę oraz wylogować się i zalogować ponownie? o:

#2734 25-11-2014 o 22h47

Miss'Złota
nelumi

Mnie zdrapka działa normalnie, ale grając w diamond (eh, przywykłam do nazwy mastermind) kiedy zgaduję układ przy 4-5 próbie max dostaję 10 MM, a zawsze było 30 :u

#2735 25-11-2014 o 23h11

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Hymm, ilość wygranych MM w diamond jest chyba losowa. Mi tam kiedyś w ostatniej próbie wyszło tak ze 30 MM,  a potem tak w trzeciej próbie 10... Więc może jakiś czas temu wprowadzili taką ciutek bezsensowną zmianę... A jeśli to jakiś bug, to pocieszę Cię,  że nie tylko Ty go masz. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2736 26-11-2014 o 09h56

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Tymczasem na Appstorze...

Link do zewnętrznego obrazka

Już niedługo! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2737 26-11-2014 o 10h01

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

Tak, tak tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
też wczoraj uaktualniałam z małą nadzieją, że może już, chociaż by to sensu nie miało :<

#2738 30-11-2014 o 11h49

Miss'wow
KimDallas
...

Hmm... dzisiaj powinien pojawić się kalendarz, a tu pustka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#2739 30-11-2014 o 11h52

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Dzisiaj? DZISIAJ jest jeszcze listopad, moja droga. Trzydziesty konkretnie xD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2740 30-11-2014 o 12h24

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Powiedzcie, że jutro ruszą święta na MF... Tak bardzo potrzebuję teraz czymś się ucieszyć! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#2741 30-11-2014 o 12h41

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Pewnie od jutra będzie kalendarz adwentowy. Ciekawe, jakie cudeńka dadzą tym razem ^^

#2742 30-11-2014 o 12h47

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

W związku z tym, że od grudnia dzieli nas zaledwie kilka godzin otworzyłam już wszystkie wątki świąteczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pod spodem wrzuciłam do nich linki żeby łatwiej można było do nich trafić.
Kalendarz Adwentowy
Event Świąteczny
Wycieczka Bożonarodzeniowa
Aniołku, aniołku pod choinką zostaw mi
Świąteczne Wybory Miss

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2743 30-11-2014 o 12h49

Miss'całkiem całkiem
Mila
...

Już nie mogę się doczekać startu kalendarza <3

#2744 30-11-2014 o 13h04

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

W sumie adwent zaczyna się dzisiaj więc może już po 17 wystartuje kalendarz?

Nie mogę się doczekać, od paru miesięcy dzielnie i cierpliwie zbierałam MM na misje świąteczne oraz obdarowanie znajomych i nieznajomych prezentami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

#2745 30-11-2014 o 13h06

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

W wątku poświęconemu kalendarzowi można dostrzec, że w zeszłym roku kalendarz wystartował o północy 1 grudnia.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2746 30-11-2014 o 13h08

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Zazdroszczę Wam tej cierpliwości... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ja na Halloween prawie do zera zeszłam, potem był nowy poziom... No i tak niewiele tych MM zostało. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#2747 02-12-2014 o 18h22

Miss'całkiem całkiem
BonnieBennett
the baddest female

Co ja mam powiedzieć, utknęłam z Lisbeth, w dodatku przechodzę do nowej sieci i nici z tak częstych doładowań telefonu, a z paypala wydałam cała kasę na inną grę, ale nawet jeśli zrezygnuję z wycieczki to w akcji obdarowywania się na pewno wezmę udział, bo w tamtym roku to była świetna inicjatywa i nie mogę się doczekać jej ponowienia! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://33.media.tumblr.com/d4268c29a3c74dc7a5dea463627f3cf2/tumblr_nunkcfNan91sgqdobo1_540.gif

#2748 02-12-2014 o 19h07

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Tak, akcja była ciekawa :-P tylko niektóre użytkowniczki były... wredne i wysyłały najtańsze przedmioty oczekując cudów. W zeszłym roku jedna tak wysłała mi tą najtańszą bransoletkę, a potem miała wonty że wysłałam jej taką samą,  a nie co lepszego...

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#2749 02-12-2014 o 21h48

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Dla mnie to jedyna możliwość aby dostać wymarzone przedmioty z wyższych poziomów, więc oszczędzać nie zamierzam na rewanżach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2750 02-12-2014 o 23h33

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

ja już nie mogę się doczekać. W tamtym roku nie miałam funduszy, ale w tym zamierzam być hojnym Mikołajem :d
Zwłaszcza, że wiele dziewczyn przysłało mi wspaniałe prezenty

Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 308