Jaka miss jest waszą faworytką...
W tym wątku podajecie miss która według was jest najświąteczna 

Jaka miss jest waszą faworytką...
W tym wątku podajecie miss która według was jest najświąteczna 

Taka pani w brązowej sukience z halką i kapeluszu... ♥ Jakie to piękne ♥
Argh, nie tęskniłam za potrójnymi miss na defiladzie XD Miałam nadzieję, że jakoś to może naprawią.
Hildee, obawiam się, że to nie jest błąd tylko ilość sukienek tak znacznie przewyższająca inne miss :X
O, pierwsze podium!
Szczerze mówiąc spodziewałam się Yoostii na 1 miejscu, pojawiała się tak często w tej ślicznej kreacji, że byłam niemal pewna, że wygra.
Gratulacje dziewczyny!

o jak miło wrócić do domu w nie najlepszym humorze i zobaczyć taką niespodziankę
Dziękuję za głosy!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Dziewczyny gratuluję,a ja myślałam,że będę mogła dłużej pobyć na świątecznej defiladzie bububu

Ale pierwszy dzien i taki sukces no ładnie ładnie 
Czy ktoś wytłumaczy mi jak właściwie tak na prawdę działają te wybory
? Bo ani w tych wyborach, ani miss Haloween nie widziałam siebie ani razu, a kupuję sukienki
? Proszę o zaspokojenie mojej ciekawości!

Defilada aktualizuje się co 5 minut, więc może nie jesteś akurat w tej turze, ale raczej jak dłużej będziesz przewijać to na pewno na siebie trafisz. Tak nawiasem to ja co chwilę na Ciebie wpadam. c:
No to może się skuszę i poszukam, dzięki 
EDIT : Jest gdzieś na szarym końcu, jeden raz 
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (20-12-2013 o 20h07)

Też nie do końca jeszcze rozumiem tych wyborów. Myślałam, że by pojawić się w defiliadzie trzeba mieć założoną sukienkę, a znajduję miss w spodniach lub nawet w negliżu. Czy to zależy tylko od ilości posiadanych sukienek? Byłabym wdzięczna za wyjaśnienie.
A tak w ogóle, to koleżanko, która zrobiła cosplay Elsy - I see what you did there.

Wyświetlanie się na wyborach zależy od ilości posiadanych sukienek z butiku w Świątecznej Karinie. Czyli im więcej sukienek tym częściej się pojawiasz.
Nakupiłam tych sukienek i w ogóle się nie widzę
Pech to pech, najwyraźniej inni mieli większy spust na zakupach~
Moja faworyta na obecną chwilę:
Link do zewnętrznego obrazka
Georgina - to dziwne, bo mi się przewinęłaś już kilka razy, a nie siedziałam zbyt długo na stronce wyborów 
Wylogowałam się i zalogowałam i problem się rozwiązał - może się komuś przyda ta informacja w przyszłości 
moją faworytką również jest pani, którą wskazała Georgina.. a także pani o ciemnej skórze w burym fiolecie i futerkach:) oraz słodka laleczka z lizakiem;)
EDIT: swoją drogą ciekawe ile trzeba mieć tych sukienek żeby tak często pojawiać się na defiladzie..??
Lola886 napisał
EDIT: swoją drogą ciekawe ile trzeba mieć tych sukienek żeby tak często pojawiać się na defiladzie..??
Miyane napisał
Lola886 napisał
Też chciałabym to wiedzieć ^^ Kupiłam ponad 100 sukienek i jak narazie siebie nie widziałam
Lola886 napisał
Miyane napisał
Lola886 napisał
Też chciałabym to wiedzieć ^^ Kupiłam ponad 100 sukienek i jak narazie siebie nie widziałam
a mi się pojawiasz co drugie kliknięcie;)
Mnie szczególnie zachwycają stylizacje Dyokiry i Souseiseki. <3 Dwa zupełnie różne podejścia do świątecznych ciuchów i dwa świetne efekty.
Dziewczyny, jak to jest, pojawianie się w defiladzie zależy od liczby posiadanych sukienek czy od liczby sukienek kupionych danego dnia?
Verite, dziękuję za wyróżnienie, ale ja siebie nie widuję na defiladzie - fajnie, że jednak jestem 
A mam pytanie: ja w miasteczku kupiłam może 15 sukienek, góra 20, i to na dodatek najtańszych, bo nie bardzo mi się podobają. Czy w zliczaniu sukienek bierze się pod uwagę też te zdobyte jako nagrody w misjach?
edit: U Was też są takie kwiatki?
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez dyokira (21-12-2013 o 21h13)
u mnie kwiatków nie ma 
Sprawdzałam profil lupo, tam też się tak wyświetla.
edit: A nie, już się problem naprawił, cokolwiek to było 
Ostatnio zmieniony przez dyokira (21-12-2013 o 23h16)
Wszystkie miss śliczne ♥