O matko, no nieźle !
Boję się już nawet pomyśleć co będzie dalej, faceci będą mieć na sobie staniki czy co ? ;_;

Strony : 1 ... 107 108 109 110 111 ... 308
O matko, no nieźle !
Boję się już nawet pomyśleć co będzie dalej, faceci będą mieć na sobie staniki czy co ? ;_;

haha gender normalnie xD
hej witam napiszcie jak zdobyc więcej mn bo jak to jest możliwe że osoby z tym samym poziomem maja czasami 3 x więcej mn ode mnie
Ostatnio zmieniony przez Julitka2015 (12-11-2014 o 21h06)
np dzięki robieniu zdjęć gwiazdom. za każdą dostajesz 5 000 lub 10 000 MN, także za wycieczki czy gry się dostaje, za kupno zwierzaka itp liczba dni gry też się liczy.
poza tym od pytań jest osobny dział 
EDIT: Jessica23 to zupełnie nieświadomie
można włączyć do konkursu "najlepszy damski strój na chłopakach" ;p
Ostatnio zmieniony przez Anixa (12-11-2014 o 21h12)
Nelumi Czyli jednak doczekałam się stanika na facecie.... (Trauma) ;__;
Ostatnio zmieniony przez AngelicPretty (13-11-2014 o 19h22)

SUPER ciuszki;)) nareszcie cos retro;)) 
Ja chciałam tylko powiedzieć, że jeśli ktoś nie zauważył to cena spodni, które w dniu wprowadzenia ku naszemu zdziwieniu kosztowały 48 MM teraz już są po 480 MM. Czyli jednak zjedli 0 i szybko je dodali :<
nelumi O, rzeczywiście. Dobrze, że kupiłam wcześniej kilka par, nieźle można było zaoszczędzić 

Anixa już o tym pisała, ale w temacie o jesiennych strojach
Info zawsze rozstrzelone po forum :] Bardziej podobają mi się stroje z tego piątku jak z poprzedniego, ale to wszystko kwestia gustu.
@Ikan nie widziałam, nie zwróciłam uwagi przynajmniej. Te nowe stroje są faktycznie śliczne <3
nelumi, spoko oko
Nie ma osób, które wiedziałby wszystko, poza tym na forum czasami ciężko jest się rozeznać w treściach i jak dobrze nie poszukasz to wychodzą cyrki (sama częstokroć doświadczyłam tego zjawiska ^^).
Ostatnio zmieniony przez Ikan (18-11-2014 o 15h54)
Łał! Czy ktoś wchodził już na Immo Fashion? Świetnie odnowili stronę. Teraz można ogarnąć jakie mieszkania za ile i co dają. 
Ostatnio zmieniony przez Misa (21-11-2014 o 17h43)
jak tam? a wiecie może jak zdobyć dużo kasy ? bardzo mi to jest potrzebne...
Rzucaj wyzwania z zakładami. Wysokimi najlepiej. (Na przykład mi ^^ Ale uważaj, bo przyjmuję wyzwania tylko i wyłącznie od osób, których loginy mi się podobają!) Haha, pośmiałyśmy się, (mam nadzieję, że nie tylko ja) jednak nie rzucaj mi wyzwania. Chociaż wierz mi - ja na nich nieźle zarabiam.Bo wyzwania mają to do siebie, że graczka, która przegrała traci zakład. A ta, co wygrała, to sobie zabiera ten zakład. A tak poza tym - od pytań jest dział FAQ - tam zadaj pytanie. A może dostaniesz odpowiedź.Sensowną. 
Misa Immo fashion już jest nawet dłuższy czas odnowione 
ach... gdybym poczekała do tej zmiany MM i MN to bym kupiła pałac o połowę taniej a tak... Ale dobrze, że teraz pomimo, że mam zakupiony dom o mogę zobaczyć resztę i ich informacje
Ależ jestem #szalona. Świąteczny event za pasem, a mi się zachciało zaakceptować bluzkę Mille Makaronik za 10 001 MM, którą przypadkiem wylicytowałam szmat czasu temu i mogłam poczekać z akceptacją jeszcze kolejny miesiąc XD
Oszczędzanie mi nie służy XD Zamiast wydać tysiąc na jakiś łaszek z U Nine, zaspokoić gen zakupoholizmu i mieć zaoszczędzone 200 000 MM do 12 grudnia to ja szastam Miss Monetami, BO MAM.
Gwiazdy świąteczne, bądźcie teraz łaskawe!
Jak dobrze, że mam do złapania ze starych tylko dziewięć, a nie dwadzieścia jak na Halloween 
Jeszcze tylko tydzień i pojawi się kalendarz adwentowy ♥ Niecałe trzy i będą gwiazdki ♥ Świąteczne szaleństwo tak blisko! ♥
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (24-11-2014 o 19h23)
Co tam gwiazdy i misje. Fajniejsze są prezenty *obłęd w oczach* 
Prezentów też się nie mogę doczekać, bo w zeszłym roku nie ogarniałam jeszcze wszystkiego
A teraz... OCH, me biedne fundusze! 
No tak święta już za pasem i będzie kraina <3 W sumie to na nią się najbardziej napalam, ale wysyłanie prezentów też było fajne :'D
Mnie tam nie było w świąteczne atrakcje rok temu, ale... Już czuję, że będzie wspaniale! Jak wy tak o tym opowiadacie na tym forum, to aż mi się zachciało grudnia JUŻ, TERAZ, W TEJ CHWILI!
Będzie na pewno bardzo fajnie, ojj, na pewno! 
Chciałam tylko podziękować za 58 głosów miss pop, które nigdy wcześniej się nie zdarzyły
jestem mile zaskoczona
pozdrawiam
również czekam na święta