hit - lubię i słucham, a te stroje piosenkarzy
pająki?
Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 111
hit - lubię i słucham, a te stroje piosenkarzy
pająki?
Kit - no cóż, nie tylko Ron Weasley miał arachnofobię...
Facebook?
Kit- nienawidzę tych portali społecznościowych, przez nie ludzie zatracają kontakty realne na rzecz internetu ;_;
Gry komputerowe?
Hit - fajnie od czasu do czasu się zresetować i oderwać od rzeczywistości.
Gify?
Hit! Kiedyś miałam bloga i na nim miałam tego mnóstwo, błyszczace, ruchome, uwielbiam ! ;D
Taki styl pisania: ruShOFFFE, Loffki Kisski :* :* :* <3 <3 <3?
Ostatnio zmieniony przez Dibella (01-09-2013 o 18h58)
Kit - kojarzy mi się z jakąś pustą lalą.
Francuski manicure?
Hit! Prosty i elegancki 
Grzywki z potylicy?
KIT! Większość nastolatek nosi takie grzywki. Mało oryginalne... Poza tym u dużej liczby osób to bardziej przypomina hełm 
Czarny lakier do paznokci?
Kit - pomimo, że mam pomalowane na stałe nim paznokcie muszę je malować co dwa dni, bo mi cały czas lakier zlatuje. A obdrapany, czarny naprawdę ładnie nie wygląda na tle naszych paznokci.
Uśmiech na co dzień?
hit - sprawia, że emanujesz dobrymi emocjami i dobry humor przechodzi na wszystkich wokół..
programy muzyczne w TV..typu np. ESKA?
hit- jak nie mam neta to siedzę tylko na kanałach muzycznych
Muzeum?
Hit, kultura, te sprawy;)
Teleturnieje?
kit - ciągle wymyślają nowe, które prawie niczym się nie różnią od poprzednich a ich poziom..szkoda gadać..
meble robione na wymiar?
Hit - można dokładnie urządzić wygodne mieszkanie, dostosowane do twoich najdziwniejszych potrzeb :>
Wygolony bok <włosy>
Kit. Na początku może fajnie, ale jak ci się znudzi to trudno jest dopasować długość włosów.
Facebook?
Kit nad kitami. Ktoś się kiedyś pode mnie tam podszywał, wszędzie przycisk "Lubię to", dużo osób z góry zakłada że "Każdy ma facebooka" co jest bzdurą. Ludzie na fejsie często chcąc się pokazać z dobrej strony przestając być sobą.
Co najciekawsze zauważyłam zależność, że ludzie którzy mi najbardziej imponują prawdopodobnie nie mają tam kont.
Granola owocowa?
Hit! Granola jest absolutnie cudowna, ale najlepsza jest własnego wyrobu 
Chodzenie na grzyby? 
Hit - niesamowicie odpręża, a chodzenie na grzyby z kimś to już naprawdę fajna sprawa.
The Sims3?
Kit, pograłam 2 dni i odpuściłam
Buty na wysokim obcasie?
Absolutny hit! Nogi od razu wyglądają lepiej ^^
Orchidee?
Kit - wyglądają pięknie, ale niewiele z nich powtórnie zakwita, trzeba czekać baaaardzo długo (miałam już kilka takich kwiatów).
Londyn?
Hit - ile tam bym miała do zwiedzania, diabelski młyn, czerwone budki (których chcą się pozbyć), muzea, wieża Tower i najważniejsze - sala tortur.
Chipsy?
Kit - mimo że są przepyszne, to są niezdrowe - zawsze po nich boli mnie brzuch. 
Skype?
Hit - mogę popisać z koleżanką 
Słońce ?
Hit! Od razu poprawia mi się humor i mam więcej energii do życia. 
Pamiętniki Wampirów (serial)?