Hit *w*
We are in noir

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 111
Hit *w*

Mineo chyba nie zrozumiała zasad gry... -_-"
KIT - co to kogo obchodzi? Jeśli gwiazdy mają problem ze swoim życiem prywatnym, powinny zapisać się do terapeuty, a nie angażować w to opinię publiczną.
"Glamour"?
Kit - nie lubię tego czasopisma.
Mrożonki?
kit - wolę świeże warzywa z rynku=)
horrory?
Hit
czarne ubrania ??
hit - uniwersalne, na każdą okazję..pogodę..do wszystkiego..
książki-kryminały?
Hit - ja osobiście mało takich czytam, ale każda książka niezależnie od gatunku jest dla mnie hitem^^
Waga?
Kit - nieważne, ile waży ciało - ważne, ile dusza. 
Glee?
Kit - Nie oglądałam, ale tak myśle ^^
Ask.fm ?
Kit/Hit-fajne bo można się czegoś dowiedzieć o kimś,a dno bo zakłada go teraz każda osoba w większości gimbaza dla szpanu!
Czekolada?
Hit! Kto nie lubi czekolady ? 
Przeźroczyste bluzki pod którymi widać biustonosz?
Kit- no bez przesady, jak dla mnie to takie osoby w ogóle mogłyby nie zakładać tej bluzki. A jak zakładają to mam nadzieję, ze idą do pracy obsługiwać klientów.
Kawa?
Hit - daje rano kopa 
" Krzyżacy "?
Kit - ani książka, ani film nie jest do przebrnięcia jak dla mnie. Kocham historię, ale to jest ciężkie.
Portale plotkarskie?
Kit - nie lubię plotkowania - często krzywdzi ludzi .
Mentosy ?
Hit - Bardzo lubię, zwłaszcza te owocowe, choć miętowymi również bym nie pogardziła c: Poza tym kojarzą mi się z dzieciństwem ; p
Tipsy?
Kit - są sztuczne, nieładnie to wygląda no i jakoś tak nie lubię ich. Poza tym szkodzą naturalnym paznokciom.
Pluszowy miś?
hit - każdy ma lub miał ulubionego przytulaska..
walentynki?
Kit- miłość i sympatie powinno się wyrażać codziennie, a nie tylko raz w roku. A do tego komercjalizacja... blee
Zwierzyniec w domu?
Zwierzyniec w domu- kit. Zbyt wielki smrodek by był. Wystarczy jedno zwierzątko 
Balsam do ciała?
Hit- jeżeli ktoś potrzebuje to oczywiście, nawilża skórę i wgl.
Doczepiane włosy?
Hit - jeśli są dobrze doczepione i wyglądają na naturalne lub tylko na specjalne okazje
zoo?
Kit, męczarnia dla zwierząt
Kolorowe włosy?
Kit - dorosła dziewczyna wyglądająca jak postać z bajki... x_X Ale co kto lubi.
Biblioteki cyfrowe?
Kit - teoretycznie łatwość dostępu, jednak nic nie zastąpi czytania prawdziwych książek, ich zapachu i dotyku kartek.
Napoje energetyczne?