Hit kocham ten serial jest boski :3 ♥♥♥
Frugo (lód)?
♥♥♥Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.♥♥♥
Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 111
Hit kocham ten serial jest boski :3 ♥♥♥
Frugo (lód)?
Kit, właściwie to tylko bazowanie na popularnej marce dla zwiększenia zysków.
Książki o nastolatkach?
Kit, mam już przesyt. O ile same książki uwielbiam to jakieś historie miłosne dziewczynek w wieku 13-17 lat mnie dobijają ;_;
Muzyka?
Hit hit i jeszcze raz hit! Chociaż nie każda 
Wyjazdy na wieś?
Kit znudziło już mi się bo co tydzień jeżdżę do kuzynki.
Facebook?
Kit. Mało mnie interesuje co kto zjadł na obiad i o której godzinie poszedł do kibla.
Spacery w parku?
hit - wokół zieleń a nie tylko mury i bloki, no i świeże powietrze, relaks..ja lubię
diety odchudzające?
Hej, tu SłonkoWikusia,
Oto moje pytanie -
- Czy można miec 2 miss, lub więcej ?
SłonkoWikusia 
Kit - zazwyczaj i tak kończą się efektem jojo.
"Wyznania zakupoholiczki" (film/książka)?
SłonkoWikusia - to nie miejsce na takie pytania, znajdź właściwy dział.
Hit! I książka i film!
Mocno różowa szminka?
kit/hit...hmm, nie powiem bo nie znam tego..ale napewno sięgnę po tą książkę bo mnie zaciekawiłaś..
"Dziennik nimfomanki"?
Hit/Kit nie czytałam, nie wiem.
Lekcje od 7:30?
Kit - to w ogóle możliwe? 
Fitness?
Kit - jak dla mnie, nie lubię się pocić, ale jak już coś to badminton
Jako,że nie ma podaję
Iphone 5

Kit - Szpan na markę, funkcje słabe, raz spadnie i jest pajęczyna. O wiele szybciej rozwija się samsung, często ma więcej bajerów, lepszy procesor, ramy oraz android. Iphone pod względem technicznym jest słabizną... ;P
Małe sówki?
Kit - sowa po horrorze "4 stopień" już tylko z UFO mi się kojarzy
Kevin?
Jako imię hit, podoba mi się.
Czy jako postać z filmu "Home alone"? To tez hit, w końcu grał go mój ulubiony aktor (Macaulay Culkin). Pomysłowy dzieciak z niego był.
Rozmowy w toku?
hit- aczkolwiek jak już ok 10 lat oglądasz to po 8 zauważasz, że tytuły odcinków się powtarzają, a tylko nowi uczestnicy są. Lubię się pośmiać z ludzkiej głupoty. Choć nie wiem czy to śmieszne czy tragiczne. W jakim to kierunku cywilizacja zmierza.
bajki Disneya (ale te stare, król lew, 101 dalmatyńczyków itp)?
jak dla mnie kit, nie podobają mi się..
programy typu talent show..?
hit - dobrze się bawię oglądając je. Jednocześnie jest to demotywacja dla mnie, ze są młodsi i zdolniejsi.
berek?
hit - chyba jedna z popularniejszych zabaw dzieciaków..ja ją miło wspominam..
ikony mody?
Ikony mody to ikony mody! Hit, uwielbiam je
Te z dawnych lat (Grace Kelly, Twiggy, Hepburn, Marylin, Brigitte Bardot, Coco Chanel i inne) wciąż pozostają ponadczasowe. Są uosobieniem dobrego smaku 
Rihanna?
hit/kit bardzo piękna i bardzo zdolna młoda kobieta choć to jak się zmienia z biegiem kariery i co robi ze swoim życiem i wizerunkiem..coraz bardziej mnie dziwi i szokuje..
botki na koturnie?