Cosplaye przepiękne!

Cosplaye przepiękne!

Cosplay z tytułu, który wędruje na półkę ulubieńców ze względu na ciekawą, dynamiczna fabułę i przecudną grafikę <3 Poznajcie Chise z Mahoutsukai no Yome
Z jednym ze smoków:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez lapin (29-12-2017 o 22h01)
od jakiegoś czasu chciałem zrobić cosplay z love live, możliwości są nieskończone (outfity obydwóch grup idolek + sety kart więc jest sporo). ostatni set aquors mnie urzekł, lubię noworoczne sety z kimono! nie wiedziałem kogo dokładnie zrobię, ale chika jest najładniejszą kartą imo (i do tego ją ostatnio wyscoutowałem) i wersja zidolizowana była by za trudna, wiec zrobiłem normalną wersję (która i tak jest ładniejsza.
pierowzór
@Kasia2022 Nie kojarzę zupełnie co to, ale po zerknięciu na pierwowzór widać wyraźne podobieństwo
Podoba mi się użycie tej bordowej spódnicy.
Ja zaś przychodzę po długiej nieobecności w tym temacie z cosplayem Moiry O'Deorain z gry Overwatch. Wygląd jest inspirowany jej wizerunkiem na sprejach.
referencje
@Redundacja - nie siedzę w fandomie Overwatcha, ale porównując z grafikami, które wstawiłaś, muszę powiedzieć (napisać), że cosplay wyszedł ci naprawdę świetnie. Uderzające podobieństwo! (^v^)
A ja przychodzę z cosplayem (a właściwie dwoma), który planowałam zrobić od kiedy tylko zobaczyłam te motyle w roli tła, ale jakoś tak się nie składało, bo czasu nie było, teraz w sumie też nie ma, bo trwa sesja i powinnam się uczyć na jutrzejszy test... no, wracając do tematu oto Ritsuka i Soubi z anime i mangi Loveless!

Soubi ma w dłoni lizaka, ale wyobraźcie sobie, że to papieros. Kolorki też ma trochę inne niż w anime, dlatego, że wzorowałam się na konkretnym fanarcie.
Oryginały+fanart Soubi'ego, na którym się wzorowałam
KimKas, o rany, jakie genialne cosplaye! :O Loveless było moją pierwszą mangą z gatunku shounen-ai i mam do niej lekki sentyment. Świetnie odwzorowałaś postaci, od stylizacji bije coś magicznego!
Ostatnio zmieniony przez Sadist (10-02-2018 o 00h19)

Ooo rany! Nie było mnie w grze raptem półtora roku, a tu tak wiele się...! Yyy... Wait a minute...Nic się nie zmieniło! xD Nie mnie oceniać, czy to dobrze, czy to źle, ale skoro nic się nie zmieniło, to moje nagłe nawroty do tej gry i zawalanie wątku z cospley'ami też nie powinny być nowością (zakładając, że ktoś mnie jeszcze pamięta, ;( ).
Tak więc, przed Wami trójka szefów straży, odpowiednio Straży Absyntu, Straży Obsydianu oraz Straży Cienia:
A tu cosplay'e Ezarela, Valkyona i Nevry - oczywiście z Eldaryi

E tam, Hiruko, nie badź wobec siebie taka krytyczna - wszystkie cosplaye są naprawdę świetne, od razu idzie rozpoznać postaci, nie tylko ze względu na stroje, ale też makijaż i fryzury :)
Zgadzam sie - wszystkie cosplaye bohaterow Eldaryi sa wspaniale!

Więc ja, chciałabym przedstawić Wam, mój skromy cosplay panny Hatsune Miku z piosenki 'Glow', która zawojowała moje serduszko.
Link do zewnętrznego obrazka
Mówiłam że jest skromy ^^ Słuchając piosenki, oraz tworząc przy tym ten Cosplay nie chciałam stworzyć czegoś bardzo rozbudowanego. Pozwoliłam sobie właśnie, w 'przypływie'' szaleństwa dodać te lampiony, ale nic poza tym ^^
Ostatnio zmieniony przez Whitewind (06-03-2018 o 18h45)
Ach, keeno, mój ulubiony vocalo-p. Uwielbiam jego utwory, najbardziej chyba "bitter". Świetna stylizacja, Whitewind, oddaje nastrój piosenki ^^
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (06-03-2018 o 19h16)
Stworzyłam wczoraj Mirajane z fairy tail w jej przemianie Satan Soula, którego tak kocham. ^^ Chyba lepiej nie potrafię, przejrzałam dosłownie wszystkie strony butiku i mojej garderoby. Evencie halloween, wraaacaaaj xD
Wasze Cosplay'e są przecudne! ♥ Idealnie da się ogarnąć co to za postać 
Swoją drogą również bawię się ostatnimi czasy w przebieranki, tak więc przedstawię wam skromnie przedstawionego mojego husbano Dante - Devil May Cry wersja anime: 
Refka
Przychodzę z cosplayem Zendayi z Met Gala 2018
Ostatnio zmieniony przez julcia2001036 (11-05-2018 o 07h27)

julcia2001036, możesz mi powiedzieć co tu robi MOJA STYLA?! Po co ściągasz zdjęcia moich kreacji?? Masz to natychmiast usunąć.
Nie tylko twoja, Mizu xD Nie wiem o co chodzi, czy każdy widzi tam swoją stylkę? xD
To bug, bo na profilu Julki widzę udany cosplay ze zdjęcia w spoilerze :3
Ostatnio zmieniony przez spsr (10-05-2018 o 23h58)

Ooo....nie wiem o co chodzi, ale nie trzeba tak agresywnie O.o
Spróbuje jakos naprawić, może coś źle wpisałam
Ja widzę swoją miss.
Ostatnio zmieniony przez julcia2001036 (10-05-2018 o 23h59)

No to ok, bo już się zdenerwowałam xD.
Co to za dziwne bugi, jeszcze takiego czegoś nie było.
Też się zaskoczyłam widząc swoją stylkę, a na dodatek w spoilerze było zupełnie inne zdjęcie więc śmiechłam xd A kom Mizu dał dopiero do myślenia po szoku xD

No ja myślałam, że ktoś sobie ze mnie kpi xD.
A ogólnie weszłam na profil i cosplay rzeczywiście udany 
Mizu, na początku też napisałam post, a potem szybko usunęłam twierdząc, że to bug czy taki link, bo po wylogowaniu zdjęcie się nie pokazywało. Ale też byłam na początku zdziwiona XD

Spróbowałam coś zmienić, nie wiem czy się udało bo w dalszym ciągu widzę siebie xd
Ale dziekuje wam za mile komentarze 
Ostatnio zmieniony przez julcia2001036 (11-05-2018 o 00h16)

to po prostu błędnie skonstruowany link, już były takie przypadki xd
Mizu0 official drama queen
No ja się pierwszy raz z tym spotykam, dlatego tak impulsywnie zareagowałam.
Dramą bym tego nie nazwała.
Ja też się bardzo zdziwiłam po zobaczeniu mojej miss. xd