Kamizelka jeansowa-możliwe że nie jest na twoim poziomie,ale ta by była idealna,choć teraz dużo lepiej wygląda cosplay

Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 71
Kamizelka jeansowa-możliwe że nie jest na twoim poziomie,ale ta by była idealna,choć teraz dużo lepiej wygląda cosplay

dzięki dzięki

Kpop od paru dobrych lat słucham, ale teraz mam taką fazę na SHINee ( znaczy już od dawna)
Musiałam zrobić ten cosplay bo inaczej coś by było ze mną nie tak xD
A więc to jest KEY i TAEMIN piosenka My first kiss

Link do zewnętrznego obrazka
ja... jakie te zdjęcia stare... Nawet podobni
Aż nie mogę się na patrzeć 
dortnana napisał
ja... jakie te zdjęcia stare... Nawet podobniAż nie mogę się na patrzeć
Teamin tak dawno nie przebierał się za dziewczynę, że naprawdę głupię w tych latach. Fakt... Nogi to ma niezłe
Jak ty to robisz, że znajdujesz ciuchy najbardziej odpowiednie do cosplayu
Ostatnio zmieniony przez dortnana (22-11-2013 o 19h31)
Dzisiaj naszła mnie ochota, by zrobić damską wersję chłopaków z gry Słodki Flirt (mam nadzieję, że to się liczy jako cosplay?). Wybrałam skromne i w miarę tanie wdzianko dla mojej miss. Tym razem padło na Nataniela.

Ubrania:
- Koszula za 560 MM
- Krawat za 120 MM
- Spódnica Studentka Szkoła 2013 za 650 MM
- (buty) Alicja za 240 MM
- Książka Leontine 180 MM
Fryzura nr 463
Grzywka nr 9
Kolor 12
Mam zamiar zrobić również cosplay'e innych postaci ze SF i w sumie już mam wypatrzone stroje. ^^'
Jak na złość, nie mogę zescreenować postaci, by ją tu wkleić, głupi laptop ;c
Jeśli ktoś zauważy, moja postać to Sayaka z anime Danganronpa. 
Cherrykinn w szafie na dole masz opcję "Zrób zdjęcie". Potem na forum "Napisz odpowiedź", tam będzie opcja "Dodaj zdjęcie"~
Hetania, może lepiej spodnie, żeby już miało być idealnie? c;

Moja miss jako Thor ^^".
Nudziło mi się, a ponieważ w sklepach jest teraz łatwiej coś znaleźć to postanowiłam zrobić dwa cosplaye. Oba są w sumie tej samej postaci, a mianowicie Shiki z gry The world ends with you.
Jedna to ta "nie prawidziwa", a druga to jej prawdziwa wersja, chociaż ta druga to mi w ogóle źle wyszła, ale przynajmniej przyjemnie mi się robiło te cosplaye 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Szkoda tylko, że w sklepach nie ma pluszowego kotka, przez co w tym drugim cosplayu użyłam tego kotka od jakiejś gwiazdy. Natomiast do pierwszego cosplayu nie umiałam znaleźć lepszej kurtki więc użyłam tej, która najbardziej mi pasowała.
Makijażu zbytnio nie zmieniałam po za kolorem oczu, ale chyba i tak nie było to zbytnio konieczne...
Ostatnio zmieniony przez Nana (23-11-2013 o 21h52)

Bardzo ciekawie przedstawione,jedyne co nie pasuje to te piegi,żadna z postaci takowych nie posiada

Idą święta więc moja miss została Panią Mikołajową
Inspiracja:

Shiawase napisał
Cherrykinn w szafie na dole masz opcję "Zrób zdjęcie". Potem na forum "Napisz odpowiedź", tam będzie opcja "Dodaj zdjęcie"~
Hetania, może lepiej spodnie, żeby już miało być idealnie? c;
Z racji tego, że spadł pierwszy śnieg naszła mnie ochota na moj pierwszy cosplay. Zdecydowałam się na Królową Zimę
Nie inspirowalam się na żadnej grafice, moją inspiracją było moje wyobrażenie Królowej Śniegu, Christiana Andersena.
Lyżwy dodane troszkę for fun, kojarzą mi się szczególnie z zimą, ale i w baśni Andersena królowa śniegu miała darować pewnemu chłopcu łyżwy. 

Cherrykinn Ładny cosplay Sayaki, ale co do Junko to o wiele bardziej pasują włosy nr 506. Sama zrobiłam jej cosplay tylko dlatego, że właśnie te włosy mi się z nią kojarzyły :3
Ostatnio zmieniony przez Ćwieku (25-11-2013 o 20h41)
kosia1 świetna ta królowa i zazdroszczę ci tego śniegu. Ja też chcę
Z okazji nadchodzącej premiery Krainy Lodu, postanowiłam zrobić cosplay jednej z bohaterek tego filmu - Elsy. *^* Nie zmieniałam póki co twarzy mojej miss do cosplayu:
A oto oryginał:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
mogłabyś wykorzystać ten fioletowy naszyjnik z Heroic Fantasy, ale nie wiem czy on by idealnie pasował 
Maka napisał
Główny problem leży w szyi - brakuje tam tego fioletowego akcentu. Chciałam kupić naszyjnik, który choć trochę przypominałby górę peleryny Elsy, ale nie mogłam znaleźć... Jakieś sugestie?
Kiedyś obiecałam, że zrobię cosplay z anime Amniesia ... a więc na pierwszy ogień idzie Shin .. Nie bijcie ;_;