Dobrze pokombinowałaś z tymi paskami zamiast butów,jak dla mnie jest prawie idealnie,bo mi się te włosy nie podobają

Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 71
Dobrze pokombinowałaś z tymi paskami zamiast butów,jak dla mnie jest prawie idealnie,bo mi się te włosy nie podobają

Naszło mnie by zrobić cosplay. Chociaż nie mam do tego talentu ^^'
Więc przedstawiam wam cosplay Marguerite Krux z "Zaginionego świata"
Link do zewnętrznego obrazka
Niestety bluzka którą wybrałam nie ma opcji koloru błękitnego jak i spodnie. >:
No i ten pasek jest za nisko. ; ;
Fakt nie ma lepszych spodni, ale jaśniejsze jak dla mnie są spodnie Gracianna, ale one chyba są dostępne od 40 misji, albo ponad to hymm ...
Ja za to znów zaczęłam oglądać Pandore Hearts i zrobiłam
Alice the B-Rabbit
oraz Gilbert
Postanowiłam zadebiutować w tym wątku cosplayem Capitana Zee z komiksu ,,Romantically Apocaliptic" Niestety nigdzie w sklepie nie znalazłam kominiarek, a mając założoną maskę gazową muszę zrezygnować z okularów... Ech, ciężkie życie.
Oryginał:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (29-11-2013 o 16h24)
Ooo, świetny ten cosplay! Czerwony szaliczek jest super. ;D

Jezu Scarlet, Alice jest niesamowita! Poznałam ją od razu, tak dokładnie dobrane elementy i wgl. Jak żywa *O*
Hetalia okularki tez mogłyby być aczkolwiek trzeba by bawić się warstwami ubrań. Jednak cosplay też świetny <3
Cherrykinn dobrałaś nawet pasujący pasek *3* Ślicznie c: Mogę spytać co to za bluzka?
Hetalia napisał
Postanowiłam zadebiutować w tym wątku cosplayem Capitana Zee z komiksu ,,Romantically Apocaliptic" Niestety nigdzie w sklepie nie znalazłam kominiarek, a mając założoną maskę gazową muszę zrezygnować z okularów... Ech, ciężkie życie.
http://imageshack.us/a/img689/5557/qgxf.jpg
Oryginał:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

@up
U Nine można znaleźć praktycznie wszystko, ale stwierdzam deficyt jeśli chodzi o jakiekolwiek kubki. ;_;

Strój mojej miss jest cosplayem teledysku ''My Słowianie'' który pewnie każdy widział.

Prześliczny! Wprawdzie Donatana i całego projektu ,,Równonoc" nie znoszę za to, że w chamski sposób sprawili, iż zespół Percival nie został uwzględniony na liście płac, ale cosplay bardzo mi się podoba i czekam na inne inspirowane folkiem stroje.
Wczoraj w nocy natchnęło mnie, aby zrobić postać z Hetali - jakoś lubię naszego Feliksa czyli Polskę ^^
Ogólnie bardzo, bardzo nie lubię postaci Felixa, mającego NIBY reprezentować Polskę, bo jak dla mnie, nic Polskiego w nim nie ma, ale cosplay udany.
nelumi napisał
Jezu Scarlet, Alice jest niesamowita! Poznałam ją od razu, tak dokładnie dobrane elementy i wgl. Jak żywa *O*
Hetalia okularki tez mogłyby być aczkolwiek trzeba by bawić się warstwami ubrań. Jednak cosplay też świetny <3
Cherrykinn dobrałaś nawet pasujący pasek *3* Ślicznie c: Mogę spytać co to za bluzka?
Kaiken, przypomniałaś mi! Jeszcze na banicji jak tylko zobaczyłam Twoją Keimi nad klasyfikacją, aż zapłakałam, że nie mogę od razu lecieć Cię obdarować komentarzem pełnym szczerego zachwytu
Aktualnie właśnie oglądam One Piece na etapie Wyspy Syren i od razu załapałam kogo przedstawiasz- natomiast różowo-włosa jest mi obca, może jeszcze jej nie poznałam w serii (stanęłam na odcinku, w którym Sanji o mało wykitował od nadmiernej utraty krwi po bliskim spotkaniu z cyckami
tak więc sam początek tej sagi)
Ostatnio zmieniony przez Rosette (01-12-2013 o 14h35)

To ja lecę dalej z postaciami z Arakawy.
Nino

Rosette napisał
Kaiken, przypomniałaś mi! Jeszcze na banicji jak tylko zobaczyłam Twoją Keimi nad klasyfikacją, aż zapłakałam, że nie mogę od razu lecieć Cię obdarować komentarzem pełnym szczerego zachwytuAktualnie właśnie oglądam One Piece na etapie Wyspy Syren i od razu załapałam kogo przedstawiasz- natomiast różowo-włosa jest mi obca, może jeszcze jej nie poznałam w serii (stanęłam na odcinku, w którym Sanji o mało wykitował od nadmiernej utraty krwi po bliskim spotkaniu z cyckami
tak więc sam początek tej sagi)

Są bardzo podobne do tego co przedstawiłaś. 
Dzięki wielkie Kaiken 
Już nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam ostatnią z planowanych postaci z Arakawy ^-^
Szkoda, że nie ma hantli U Nine ;D
Stella

Jejku świetna! Idealnie odwzorowana! *O*
Shiawase Stella jak wyjęta z anime.
A ja mam dla was poprawiony cosplay Kaia Hiwatarii Z Beyblade. No cóż, pojawiły się nowe opcja makijazu u mojej kosmetyczki więc musiałam to wykorzystać No i znalazłam lepsze spodnie.
dla porównania stary:
@Ćwieku świetny cosplay, ale ja bym jeszcze co nieco w twarzy pozmieniała c:
Zgadzam się z Ohime
Ćwieku możesz zrobić Twojej postaci taką niewinną minkę, jak na obrazku
ale cosplay perfekcyjny ^^
A oto mój cosplay Akazawy Izumi z Another :
Niedługo zrobię wersję z marynarką i inną spódniczką
Na razie mam dwie wersje, ale nie wiem która lepsza 
Postać:
http://th05.deviantart.net/fs70/PRE/i/2013/280/9/a/another_izumi_akazawa_render_by_desotowolf-d65x4ti.png
http://static.zerochan.net/Akazawa.Izumi.full.1021878.jpg
Miss :
Czy

Kurumi świetnie ci wyszło,wrecz idealnie,choć nie wiem czy ni ma u nine lepszych kokardek