A ja za to zrobiłam swoją własną mitologiczną wersję Lucyfera...
Wersja 1 - Tutaj próbowałam swoich sił w gimpie xD
Wersja 2
Wzorowałam się trochę na tym, ale i tak jest do tego niepodobne C':
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 71
Cóż...1 wersja troszkę mnie przeraża xD Wolę 2. Podoba mi się sam fakt przerabiania męskich postaci w damskie. Owa bluzka pasuje tutaj idealnie do wersji damskiej Lucyfera c:
Hej, też zrobiłam wcześniej Lucyfera - ale jeszcze zanim stał się upadłym gnojkiem.
Całkiem spoko Ci to wyszło! <3

A więc, jedna z osóbek zachęciła mnie do pokazania mojej miss w tym wątku...
A więc proszę bardzo - Orihime Inoue w moim wykonaniu >.<
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez LelouchviBritannia (02-11-2013 o 00h52)
Świetna Orihime, aczkolwiek grzywka trochę mnie tutaj przeraża :<
Przed państwem Morticia Addams 
Mam nadzieję że jest podobna oraz , że się podoba 
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (02-11-2013 o 14h27)

Sszyszka od razu poznałam, że do Adamsówna xD - niedawno oglądałam Wakacje rodziny Adamsów xD Więc logiczne, że poznam xD
Shiawase - nie znam postaci, ale całkiem dobrze go przedstawiłaś, jego strój jest naprawdę dosyć skomplikowany O_o ...
A ja znów robię Scarlet Witch - już 3 wersja .. Tym razem z Universum Ultimate - mogę wam zdradzić, że wszystkie stroję z filmów Marvela wzorują się właśnie na tych kostiumach nawet strój Iron Mana i Kapitana są wzorowane na tych pierwowzorach.
PS Ciekawe, czy zrobię wszystkie stroję Scarlet, jeszcze sporo zostało ;_;
nawet podobna. Świetnie ci wyszła
Nigdy nie mam dość Twoich marvelowych cosplayów
I jeśli chcesz znać moje zdanie, to możesz już zawsze odtwarzać kostiumy z wszystkich uniwersów X-men, bo w Twoim wykonaniu są absolutnie bezbłędne <3 Jestem fanem X-men, ale nie odważę się konkurować cosplayami z bóstwem Marvela na MissFashion
Kolejna, piękna Wanda. Zachwycona jestem ^^
A ja jeszcze trochę na fali Halloween zrobiłam Slendermana. Ktoś nie słyszał o Slenderze? ;] To taka urban legend o wysokim stworze w garniturze, który kryje się po lasach i parkach, śledzi, stalkuje i porywa dzieci. Stworzony niby przez internet, ale człowiek czuje pewien niepokój jak się popatrzy na ilustracje przedstawiające go. Poza tym gra na podstawie tej legendy chyba każdego redukuje do przerażonego wrzasku. Nic tak nie straszy jak postać bez twarzy kryjąca się gdzieś zawsze na granicy pola widzenia i wyciągająca w naszą stronę czarne macki, gdy pozwolimy jej podejść do siebie zbyt blisko ;]
Niestety nie da się zrobić kompletnie pustej twarzy miss, ale coś tam pokombinowałam z warstwami, żeby miała jak najmniej wyrazu. Powinni wprowadzić maski bez wszelkiego deseniu czy otworów na oczy, byłabym wniebowzięta XD
Wow Fox to jest świetne. Slenderman wyszedł ci mistrzowsko

Meh, poszłam za namową Yuki18 i również postanowiłam pochwalić się swoim cosplayem, który się jej spodobał
A oto przed państwem (dla tych, którzy jeszcze nie widzieli)... Noodle z jednego z moich ulubionych zespołów, czyli Gorillaz!
Ja wiem, ja wiem... Nie jest idealnie, ale myślę, że to co chciałam oddać, oddałam. Cóż... Nie było łatwo skompletować Noodle, toteż starałam się ukazać jej styl, a nie odzwierciedlić kropka w kropkę. Mam nadzieję, że się podoba
Zarówno fanom zespołu Gorillaz, jak i nie.
Ostatnio zmieniony przez Pixies (02-11-2013 o 19h55)
Wow! Ale świetny Cosplay 
Widać duże podobieństwo 
Przyjemnie się przegląda ten wątek, wszystkie jesteście genialne! 
Amanda1234543211 - Wow, wyszło Ci to super ^^ Takie pytanko: skąmasz takie rzeczy *o* xD
Foxglove - Ach, kochany Slendi xD Wyszedł Ci wprost genialnie, nawet z tą twarzą nieźle wykombinowałaś ^^

MaAniaaa8 napisał
Amanda1234543211 - Wow, wyszło Ci to super ^^ Takie pytanko: skąmasz takie rzeczy *o* xD
Bardzo fajnie! Nawet tatuaż wykorzystałaś, super. 

Bardzo dobry cosplay!
Podziwiam was, dziewczyny-cosplayerki, co cosplay, to świetny 
Nelka ślicznie, aczkolwiek dodałabym jeszcze jakieś malutkie srebrne kolczyki. Oglądając anime było to dla niej taki znak rozpoznawalny, przynajmniej takie odniosłam wrażenie. Dla mnie taki element jest dość ważny w cosplayu D: No i pasemka jakieś dłuższe do przodu. Wykorzystanie tatuażu smoka jako coś na wzór znaku Fairy Tail jest genialne, gratuluję pomysłu c:
Hahaha Ikan, super pomysł, rozkosznie to wyszło! 

No... ja muszę wybierać akurat takie postacie, że ciężko się do nich dobiera tu dodatki, ale może zobaczycie jakieś podobieństwo. Najważniejsze, że ja jestem z tego zadowolona. Nie było łatwo, ale udało się, bo już od dłuższego czasu miałam chrapkę na bohaterkę dość starego anime, na którym obecnie się zatrzymałam.
Przedstawiam moją miss jako Kamikaze Kaitou Jeanne. 
Misa napisał
No... ja muszę wybierać akurat takie postacie, że ciężko się do nich dobiera tu dodatki, ale może zobaczycie jakieś podobieństwo. Najważniejsze, że ja jestem z tego zadowolona. Nie było łatwo, ale udało się, bo już od dłuższego czasu miałam chrapkę na bohaterkę dość starego anime, na którym obecnie się zatrzymałam.
Przedstawiam moją miss jako Kamikaze Kaitou Jeanne.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
//photo.missfashion.pl/pl/1/14/moy/10866.jpg
Czytałam tę mangę wieki temu, nie sądziłam, że ktoś jeszcze o niej pamięta