str. 9 - "Po ukończeniu tego wieku także i jego życie miało dobiec końca."
str. 59?
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 79 80 81 82 83 ... 172
str. 9 - "Po ukończeniu tego wieku także i jego życie miało dobiec końca."
str. 59?

"Stwierdziłam, że czas się pożegnać."
str. 321?
"Kocham cię."
str. 123?

Thais zaczęła się dusić i rzucać, usiłując się uwolnić.
str. 15 
'' Art.31.§1. Domniemywa się, że zaginiony zmarł w chwili oznaczonej w orzeczeniu o uznaniu za zmarłego''
(niech żyje kodeks cywilny xd )
Strona 154 ?

Na stronie 154 jest wielki obrazek z naleśnikami
strona 134?
"- Widziałem, że rozmawiał pan z nią, panie Poirot." Strona 78
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (02-04-2015 o 20h12)
"Tort z owocami i bitą śmietaną"
strona 10
Gdy wydobrzałem na tyle, że byłem w stanie przejść po oddziale, a nawet odrobinę wygrzewać na werandzie, dopadł mnie dur buszny, przekleństwo naszej władzy w Indiach
Str 98?

'' [Odpowiedzialność prowadzącego przedsiębiorstwa]''
Strona 55?

"Jego ojciec z pewnością by tego nie zaaprobował."
str. 294?

''- To znaczy - dodał - widziałem to oczyma wyobraźni.''
str.44
"Bo jeśli tak się nie stało, szaleństwo ogarnia mnie na myśl, że spośród wszystkich niegodziwości, jakie zamieszkują to potworne miejsce, hrabia jest najmniej straszną i u niego mogę szukać schronienia, choćby dopóty, dopóki jestem mu potrzebny"
Str 590

"Gdy trwała pogrążona w modlitwie, pojawił się septon z kadzielnicą i kryształem, Catelyn została więc na nabożeństwo."
str. 90?

Chciał usłyszeć więcej.
str. 127

,,Pod półką znajdował się rysunek, który dokładnie pasował do tego na pieczęci."
str 28
Ostatnio zmieniony przez GotyckaLolitw (05-04-2015 o 19h15)
"Ku swej wielkiej radości ujrzałem w bibliotece półki zapełnione angielskimi książkami, a także stare roczniki czasopism i dzienników"
Str 23

"Przez kilka minut profesor Emerson spacerował po korytarzu, następnie oparł się o ścianę i potarł twarz rękami."
Strona 100 
''Rozwiąż zadania'' xD
str. 85?
"Widzę przed sobą solidną masę, jakieś ciało"
Strona 98 
– A ci, co grają w piłkę nożną?
str. 15
"Będąc małym dzieckiem, nigdy nie zadawałam sobie pytania, dlaczego uczę się historii, a nie etykiety, manier i elegancji."
Str. 247

Link do zewnętrznego obrazka
"Ten widok podziałał na mnie jak czerwona płachta na byka"
str. 159?

"W czasach terroru okupacyjnego tego radzaju pomyłki i tego radzaju alarmy przeżyła chyba każda polska rodzina."
str. 203?
"Dzieci wbiegały do budynku i wypadały z niego, niosąc rekwizyty, dopinając marynarki i obszyte cekinami sukienki."
str. 300?