"Nic mnie to wszystko nie obchodziło."
66

Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 172
"Nic mnie to wszystko nie obchodziło."
66

Ale, ale, drogi Wiktorze- zatrzymał się nagle i popatrzył mi prosto w twarz- dopiero teraz widzę, jak bardzo źle wyglądasz
Nr 57?

"Lestrade roześmiał się w głos." Strona 27
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (15-03-2015 o 17h16)
*chichocze jak szaleniec*
"Wykonując obliczenia na potęgach, możemy zamieniać potęgi o wykładniku ujemnym na odwrotności odpowiednich potęg o wykładnikach dodatnich."
str. 87

Jedno trzeba przyznać - życie na statku upływa wyjątkowo spokojnie.
str.12?

''Helen od miesięcy przebywała w Idrisie razem ze swoją''
Strona 348
Ostatnio zmieniony przez Nerra (16-03-2015 o 00h39)

"Wyjaśnił krótko, że od tej chwili testament bez podpisu katolickiego duchownego będzie uznawany za nieważny i do każdej, nawet najmniejszej parafii, zostanie przydzielony inkwizytor."
Strona 61?
"Ubrany był w długi, czarny płaszcz, a głowę nakrył zrudziałą robociarską czapką."
Str. 45

"Nie chciał zbyt wiele wymagać od tej najwyraźniej znajdującej się w opresji młodej kobiety."
Strona 77?
"Natychmiast zdaję sobie sprawę, że po obu stronach Warnera są puste miejsca, i mimo woli przystaję."
Str. 371?

"- Ale to przecież bez wątpienia była żywa istota!" Strona 60
''Napis przypomina nam, że Nocni Łowcy są bronią Anioła. Gdy hartuje nas w ogniu, stajemy się mocniejsi''
Strona 223
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-03-2015 o 00h44)

"Wiadomość o śmierci króla dotarła już następnego ranka, nikt jednak z dworzan nie odważył się przekazać jej tak niespodziewanie poweselałej od poprzedniego dnia, niemal beztroskiej teraz królowej."
Strona 333?
''- dziękuję- Jace odchrząknął- Okay. Wszyscy idźcie po ekwipunek.''
Strona 110 ?

"- Nie." ^^
Strona 30?
'' Żadne z nich nie miało właściwie powodu, żeby tu być. ale i tak przyszli ,,dla wsparcia moralnego''. [..]''
Strona 325

"Jak zamierzano rozwiązać problem zaopatrzenia w amunicję, paliwo i części zamienne?"
str. 90?

''Obudziło mnie skrzypienie podłogi. Kiedy mój wzrok przyzwyczaił się do ciemności''
Strona 272

Opowiadanie stanowi rozliczenie z pozytywistycznymi hasłami ''pracy organicznej'' i ''pracy u podstaw''.
Str. 105
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-03-2015 o 10h53)
Kręcę się, odruchowo szukając ręką Christiana, ale jego nie ma.
Strona 451?
''Mówił głosem pozbawionym emocji. - Kiedy stałem się wampirem, chciałem umrzeć''
Strona 297

-Mój Boże!
Str 42

''- Dokąd idziemy? - Zapytałam. ''
Strona 346

"Czy proces już się odbył?"
str. 521?

Nie ma... Książki też nie ma... Co mam zrobić jak nie ma takiej strony?
str. 5?