''[...] do zakola Tamizy, nieoświetlony i opuszczony. Tessa zaczęła się zastanawiać ''
strona 316

Strony : 1 ... 71 72 73 74 75 ... 172
''[...] do zakola Tamizy, nieoświetlony i opuszczony. Tessa zaczęła się zastanawiać ''
strona 316

"Blanka wykorzystała widocznie jakieś sprzyjające okoliczności, zważywszy, że wszystko odbyło się w czasie, kiedy walka z baronami toczyła się na dobre i kiedy obawiano się rychłego lądowania króla Anglii."
Strona 55?
"Jesteś niegodnym nauczycielem nabożnych pieśni."
str. 505?

''[..] jakby przez lata wygładziło je działanie wody i wiatru, choć Jace nie wątpił''
strona 324

-Rada się zebrała- obwieścił cicho.
1
"Na tropie wampira"
Strona 90?
Otwierać łajdaki, otwierać!
66
"Jego oczy spotkały się z moimi i miałem wrażenie, że przewiercają się na wylot przez moje ciało, krew i duszę."
Str. 148
"Chcę mu opowiedzień o Twill i Bonnie, a także o powstaniu i fantazjach związanych z Trzynastym Dystryktem, ale to byłoby niebezpieczne"
Str 398?

-Wykluczone! - krzyknął do kamery krótko ostrzyżony brunet.
<EDIT: zapomniałam dać stronę xD>
str. 297
Ostatnio zmieniony przez Nelly986 (17-02-2015 o 16h17)
"Czy będzie trzymać go w niepewności, czy wystawi go do wiatru?"
Strona 264?
''- Przecież wiesz, że i tak zapytasz, niezależnie od tego, czy się zgodzę.''
strona 400

"Dyrektor przyglądał się z niepokojem, jak dwaj agenci przeszukują obu mężczyzn, aby zdobyć losową listę cyfr i liter."
str. 201
"W następnej sekundzie oblewa mnie zimno pot, bo ja jego też znam"
Str 65

"Katedra powoli rosła pod niebo - wprawdzie za sprawą ludzkich rąk, jednak bez wątpienia kierowała nimi Najwyższa Istota."
Strona 257?
"- To będzie trudne."
Str. 192
"Jak aktualna była ta wiadomość?"
Strona 299
"- To nie fair!"
Str. 23
"-Tak, przyjaciółko moja, już wkrótce będziemy w domu, w królestwie niebieskim."
Strona 81
"W recepcji dowiedziałam się, że profesor Carter jest w sali na trzecim piętrze, a kiedy tam dotarłam, ochrzaniał właśnie lekarza za to, że go tak długo przetrzymują."
Str. 110
"Wjeżdżając do Corbeil, Klara śpiewała pieśń o księżycu w pełni."
Strona 137
"-Zobaczysz!- zawołał, wybiegając z pokoju"
Str 459

''- Powinniśmy na nich zaczekać...- bąknęła Tessa.''
Strona 268

Pierwszy fajny cytat był nieodpowiedni na forum XD
- Nic, tylko takie małe śledztwo - odparła Kenzi.
str. 195
"Zwykłe w takich razach przekleństwa, kuksańce i przepychanki zostały jednak przerwane przez samego setnika."
strona 15