Pani Wharton czeka u dołu schodów w towarzystwie pani Nightwing i Brigid.
str. 281?
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 172
Pani Wharton czeka u dołu schodów w towarzystwie pani Nightwing i Brigid.
str. 281?
''- Przysługę? Jaką przysługę? Mówisz o Mortmainie? Wiesz, kim jestem?''
strona 204

"Młodzieniec, blondynka i Bungo podziękowali Bałwanowi za przyjęcie, na co ten nie odpowiedział nic, ściskając podawane mu ręce w obu swoich grubych dłoniach."
Strona 354
"Być możę w czasie podróży zaszło coś, o czym warto byłoby wspomnieć, ale nie zważałem na to, pochłonięte perspektywą dotarcia na miejsce" Str 467

''Dziś rano. Ale już od jakiegoś czasu stawaliśmy się sobie coraz bardziej bliscy ''
Strona 151

"-Oczywiście."
Strona 69
[..] jej prośba. Z pewnością cały wysiłek, żeby zachować wobec niego obojętność, poszedłby na marne''
Strona 357

"Doktor van Helsing przedstawił kroki podjęte w celu ustalenia, jakim statkiem i dokąd hrabia uciekł z Anglii" Str 230

"Miałam zaledwie kilka sekund do namysłu, kiedy Wanjala wkroczył uroczyście ze srebrną tacą nakrytą srebrną pokrywą."
Str. 22
To, co może, to - nie naruszając wolnej woli człowieka - "remineralizować" go, zmieniać, udoskonalać tak, by sam podejmował lepsze, a nie gorsze decyzje.
95?
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gIlono- powiedziałem- musisz teram biec po pomoc.
66?
"A oczy miał naprawdę śliczne."
Str 89?
Ona sama nawet nie marzyła o czymś podobnym - gdzie tam jej do królewny!
Str. 77?
"Poprzez szum lejącej się wody usłyszała, jak Blanka głośno pomstuje: - Dlatego, że ci nędzni, podstępni, przeklęci heretycy rzucili cię im na pożarcie, jak niegdyś Rzymianie chrześcijan lwom!"
Strona 100?
"Szef podchodzi do mojego biurka z kolejną kartką papieru i kładzie ją przy moim łokciu."
Str. 58
"Po chwli, jak gdyby nigdy nic, ruszył do wyjścia"
Str 64

"- Nam nie wolno wchodzić do tej części domu - mówi Tyler."
Str. 182
"Piotr Mauclerc z okrzykiem wściekłości zgniótł list od króla Anglii, Henryka, i rzucił go na ziemię."
Strona 222?
"A Bóg mówi:
- Nie, nieprawda."
Str. 11
"-Czyś ty całkiem rozum postradała?"
Strona 15?
"Budzisz się na lotnisku międzynarodowym."
Str. 66
"Otóż wręcz przeciwnie!"
Czemu takie krótkie?
Str 123 (:

"- A zatem chcesz, hrabio, wyruszyć z moim mężem na wojnę - zwróciła się do niego oficjalnym tonem."
Strona 194?
"Po ciężkiej nocy Jonatan czuje się lepiej"
Str 564?

"Namaszczam cię na króla."
Strona 269?