''Od diabłów doskonale wiedziałam, że taka posada nie istnieje. Jednak oni zawsze mogli mnie okłamać''
Strona 570

Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 172
''Od diabłów doskonale wiedziałam, że taka posada nie istnieje. Jednak oni zawsze mogli mnie okłamać''
Strona 570

"Wielka ręka spoczęła ciężko na moim ramieniu."
Strona 124

'' - Diabeł przelicytował anioła - mruknęłam na swoją obronę.''
Strona 357

Hermafrodyta wciąż stał w tym samym miejscu, równie nieruchomo, jak dotychczas.
Strona 20
''Uśmiechnęłam się w duchu, obracając w dłoni długi klucz do mieszkania Piotrusia.''
Strona 530

5+30=35 :"
"Swego czasu, jeszcze przed powstaniem muru, egzarcha Tichon poprowadził uroczystą procesję do centrum enklawy."
Strona 88?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (06-10-2016 o 22h23)
'' - Tak- Powiedział Beleth - Tyle, że w Niebie ta jednostka nie nazywa się U, a Administracja''
Strona 113

Tak, pękam ze śmiechu - warknęła Hermiona"
Strona 208?
'' Czytają równe starożytne pisma i podania. Może dziecka?''
Strona 630
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-10-2016 o 12h44)

"- Tak - powiedział Malfoy, któremu, co było bardzo dziwne, pochwała Dumbledore'a najwyraźniej poprawiła samopoczucie i dodała odwagi. - Tak, nieźle to obmyśliłem!"
Strona 343
[...]''dwóch mężczyzn trzymało dziewczynę i chłopaka. Przykładali im noże do gardeł''
Strona 90

"Paznokcie, schludne i wypielęgnowane jeszcze kilka godzin temu, były obgryzione - widoczna oznaka stresu.
Strona 18?
''- A ogólnie pochodzę... z Południa - odparł z wahaniem.''
Strona 202

"Najpierw ustaw torbę lub walizkę tak, jak będzie ona przenoszona"
Strona 37

[...]''dwa diabły zamierzały nas z zimną krwią zabić w taki sposób, żebyśmy cierpieli jak najdłużej''
Strona 309

"Nie w kwestii własnego syna - wszyscy wiedzieli, że nie jest w stanie kontrolować Fatsa."
Strona 253

''Nie było tu wiele do tłumaczenia. Mnie wystarczał asystujący diabeł, żebym wszystko pojęła. Rozmowa z Kleopatrą w sumie nie była potrzebna''
Strona 410

''Przewodniczący trybunału patrzył na nią z góry. Twarz była nieodgadnioną. Oczy siwe. I dobre.''
Strona: 333
[...]''rodziny przychodzące na zwiedzanie katakumb oświetlonych pochodniami i lampami.''
Strona 520

Kostium wisiał na jego chudej postaci jak wyblakła, pomalowana w czerwono-czarne romby skóra.
Strona 67
'' - Zamknij się, diable. Ty akurat jesteś ostatnią osobą, której rad powinna słuchać. Już raz ją zamordowałeś. Zamierzasz to zrobić ponownie? ''
Strona 209

- ... swobodny - dokończył Grim i przeląkł się trochę, kiedy uświadomił sobie, że głośno wypowiedział swoją myśl.
Strona 13
" Naczelnik bostońskiej policji, John Kurtz, siedział w salonie na otomanie pokrytej czarnym obiciem, wciśnięty między dwie pokojówki. "
str. 161
"Ważnym elementem obrony praw człowieka są organizacje pozarządowe - non-governmental organizations (NGOs).
Wos pozdrawia. Strona 300
"Nie znamy detali, może to kolejna akcja ekspropriacyjna, a może zamach?"
Strona 32?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (09-10-2016 o 12h25)