- Czy jest chora? - spytała cesarzowa bez większego zainteresowania.
Str. 90?
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (04-09-2016 o 15h58)
Strony : 1 ... 132 133 134 135 136 ... 172
- Czy jest chora? - spytała cesarzowa bez większego zainteresowania.
Str. 90?
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (04-09-2016 o 15h58)
"Lidia spojrzała na tacę z dzbankiem zimnej wody i szklankami, którą trzymała w rękach."
Strona 296

"In order to assist a concealment so essential to me, Iwas led on to make more than an allowable use of the sort of intimacy into which we were immediately thrown". - Jane Austen "Emma"
77?
''Lehash zaciągnął się cygarem, wypuszczając kącikiem ust gęsty obłok dymu ''
Strona 369?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (05-09-2016 o 09h25)

"Zaszczytne miejsce należało mu się z racji urzędu, lecz Geilis uparła się, żeby usiąść obok mnie."
Strona 409?

40-9=31
''Lorelei westchnęła ciężko, widząc wzburzenie narastające w ludziach zgromadzonych przed nią.''
Strona 248

- Nie wiem. - Nehemia pokręciła głową.
Strona 249
''Niebo Otchłani, czerwone i złote, zaczęło nabierać barwy intensywnej purpury''
Strona 325

Z braku lepszego określenia można by to nazwać zabezpieczeniem.
Strona 253
''Frey wstał z podłogi. Podszedł do dygoczącej Zoe, ukląkł
-Nic ci nie jest?''
Strona 369

Jest chłodny ranek i wyblakły szary płaszcz Baileya nie prezentuje się szczególnie elegancko na jego nowym grafitowym garniturze.
Strona 34
''Opadł na karki i ramiona walczących, na hełmy i wzniesione miecze rycerzy mroku, tratując ich niby łan młodego zboża''
Strona 330

Są namioty, nie ma co do tego wątpliwości, których nie udało mi się odkryć w trakcie wielu wizyt w cyrku.
Strona 223
[...]''zimnymi odblaskami gwiazd czerni, w jaką zmienił się sufit pracowni''
Strona 114
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-09-2016 o 22h53)

- Witaj, Chandreshu.
Strona 30
Jeszcze kilka godzin temu nie pomyślałabym, że mogę stąpać po czymś innym niż marmur lub czerwony dywan.
xD
Strona 9
LeCirque des Reves składa się z sześciu kręgów.
Strona 340
[...]''wpatrywał się w twarze napastników, szukając sygnału do rozpoczęcia starcia, jednak ich oczy pozostawały bez wyrazu, niczym lśniące czarne szkła.''
Strona 630?

"Natomiast płytsze ślady po razach należy zostawić nieosłonięte i umożliwić dopływ powietrza, żeby się zasklepiły."
Strona 380?

- Trochę to trudno wytłumaczyć - odpowiada Tsukiko.
Strona 47
''Blask słońca oślepiał Daimona, którego oczy przywykły do ciemności, więc mimo, że wytężył wzrok, mógł dostrzec na trybunach tylko zamazane plamy''
Strona 490

Tyen wątpił, czy pożyje długo, jeśli im na to pozwoli.
Strona 55
Ostatnio zmieniony przez Minoo4 (25-09-2016 o 21h56)
'' - Pan wyznaczył ci inne zadanie. Od tego czasu stoisz.ponad nami. Masz prawo dowodzić wszystkimi Aniołami Zniszczenia, nie tylko Szarańczą.''
Strona 10

Betzi chwyciła przyjaciółkę za ramię i wciągnęła ją w zacienioną boczną uliczkę po drugiej stronie drogi.
Strona 211
''Wyciągną z wewnętrznej kieszeni małe lusterko''
Strona 300