Ponieważ nie miałam pojęcia, co innego mogłabym zrobić, wsiadłam
strona 188?

Strony : 1 ... 130 131 132 133 134 ... 172
Ponieważ nie miałam pojęcia, co innego mogłabym zrobić, wsiadłam
strona 188?

''I nagle to znikło, przepadło''
strona 222
Cudownym zrządzeniem losu Opera Trilliana stała ostentacyjnie nienaruszona pomiędzy dwoma kopcami czerwonych grzybów - kipiącymi gruzowiskami, które kiedyś były bankiem i restauracją.
Strona 188

"Chciałam doczołgać się do mojego komputera i umrzeć" - opis mojego życia
225
Wraz z Olegiem kontynuowaliśmy nasz rajd po lokalach hrabstwa Westchester.
Strona 100

''Setki ton papieru usianego wszelkimi możliwymi literami, znakami, hieroglifami, z których części nie miał już kto czytać, wszak języki, w których były napisane, zginęły wraz z mówiącymi w nich narodami...''
strona 321
" - Rozumiem - powiedziała Robin, notując w pamięci, żeby sprawdzić datę tego wydarzenia. "
str. 92
Luke zauważył, że nagle stała się czujna, wycofał się więc z kontaktu.
Strona 222

A potem, kiedy zbierzemy niepodważalne dane, przekażemy je Henleyowi.
Strona 205?

"Boję. A ty?"
str. 15
"Ryszard Krok biegł przed siebie, ciężko dysząc - ledwo trzymał się na nogach, ale wiedział, że musi jeszcze wytrzymać"
Str. 111
"Pamiętam również, jak perkusista Morbid Angel Pete Sandoval zastanawiał się, czy mógłbym mu pomóc kupić haszu."
Str.99
"Och ~ Shinwoo, co cię sprowadza tutaj? Znowu w tarapatach?"
Str. 107
Owszem, ten i ów słyszał o traktacie pokojowym, lecz cóż traktat- ot, skrawek papieru.
s190
"Kręciła się niespokojnie, wiedząc, że jej ciało wysyła dużo zdradzieckich sygnałów, niepasujących do jej nowo powziętego postanowienia, żeby znaleźć mężczyznę, który będzie się do niej zalecał."
Strona 96?

,,Im Lepiej Grenouille opanowywał rzemieślnicze sztuczki i sposoby, im lepiej umiał posługiwać się konwencjonalnym językiem perfumerii, tym mniej bał się go mistrz i tym mniejszą żywił do wobec niego podejrzliwość.,,
Strona 29?
,,Niewielkie zbiegowisko, które zawsze powstawało przy tego typu zajściach, nagrodziło Ezia gromkimi oklaskami."
57
"Przez okno wlewała się smuga słońca"
36
"When he woke up, it was daylight, the fog had gone and it was raining."
76?
Ostatnio zmieniony przez AyuKim (30-07-2016 o 01h53)
"Obecnie produkowane materiały do fotografii barwnej obrabia się według różnych procesów."
1
"Portret Doriana Graya"
264?
"Zadzieram wysoko głowę i dostrzegam wydrążone w nich czarne dziury, skalne grobowce tutejszych mieszkańców"
38
''Z jednego lotniska jest to niemożliwe.''
s.122
"Karmcież mi go dobrze, proszę"
s. 67
'' - Domyślam się...- Wysyczałam. - Wejdź do środka mam do ciebie kilka pytań. Musisz mi opowiedzieć o śmierci nowego klienta, żebym znowu nie popełniła takiej samej gafy..''
Strona 90