Czy ktoś wie kto to i przy okazji jak się nazywa ta cudna spódnica?
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 161
To Aria, a spódnicę dostajesz od Marylin - niestety, trzeba czatować na promenadzie 
Dzięki 
Ta spódnica to kiecka od gwiazdy, Marliyn Monroe.
Uch, już tydzień temu wróciłam z wygnania, a jeszcze się nie wypowiadałam w wątku z defiladą... A w tym tygodniu jakoś mnie nie powala finał, chociaż powyżej wskazany zestaw faktycznie ładny (tylko zdjęłabym to z głowy...).
PS Nie powalam dziś refleksem. 
Ostatnio zmieniony przez Verite (11-09-2013 o 00h25)
CO I DLACZEGO ROBIĘ W KONKURSIE DECO?! D: ja tam nic nie mam D:
ale wstyd, muszę coś zrobić ;_;
Pierwsze wrażenie tradycyjnie: "meh, średniawka, słabe finały, omg!!12". Ale jak już minęło pierwsze pragnienie znalezienia czegoś supermegahiper wow i przyjrzałam się stylizacjom na spokojnie, to okazuje się, że jest dużo fajnych.
W tym tygodniu serduszka otrzymały ode mnie:
Gwiazdkę zaś wręczyłam Misie, Evilowi, panience w swetrze i z czajnikiem i paru innym miss.

Kto mi powie co to za miss, bardzo fajnie jej wyszła mhroczna sylówa. ups wyszło ile jej dałam 
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez YooSti (11-09-2013 o 00h34)

Oooo, jestem w obu finałach! I w obu jestem czyjąś faworytką! Strasznie dziękuję, ojej, jak mi miło, że moja cukiernia się Wam podoba!
Wszystkie zmęczone misski zapraszam na kawę i ciastko jak już wyborowy szał opadnie. : ))

Yoo - to @Kasyda 

nivata dzięki za info, bardzo mi się podoba
, a Evil mnie zaskoczył
, i to na TAK 
Ostatnio zmieniony przez YooSti (11-09-2013 o 00h40)

Ojoj, dziękuję za zauważenie, myślałam, że za bardzo pogrzebowo, ale fajnie, że komuś się podoba. ^^
Aktualna defilada bardzo kolorowa, acz głosowanie zostawiam na rano, muszę się w tym rozgardiaszu rozeznać. ^^
druga to Ashanti
@Kasyda twój strój pogrzebowym nie jest 
Ostatnio zmieniony przez YooSti (11-09-2013 o 01h00)

Żenujące jest to w tych finałach, że znalazłam się tam nie mając nawet 100 głosów. ;/
Aktualnie, żadna z kreacji nie jest powalająca. Uderzyła mnie za to ilość miss z pistoletami wszelkiego rodzaju. (Przez to skoczyłam do szafy i na szybko się przebrałam... ). Nie wiem, może rano coś wynajdę? Zobaczymy jak się potoczą przebierania...
PS
Chociaż przyznam że miło że jest coraz bardziej kolorowo.
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (11-09-2013 o 01h27)
Kaiken, to wina roku szkolnego. Ja do deco dostałam się mając 26 głosów Oo

Ubóstwiam! Któż to jest?
Och, jak miło widzieć aż dwa razy swoje zdjęcie w tym temacie! Dziękuję :* Muszę się tym ponapawać, bo zaraz zaczynam akcje trolling.
Cóż, mnie osobiście nic nie powaliło. Są ładne kreacje, nawet bardzo, ale brakuje mi efektu WOW. Poczekam, może coś się zmieni.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria napisał
Och, jak miło widzieć aż dwa razy swoje zdjęcie w tym temacie! Dziękuję :* Muszę się tym ponapawać, bo zaraz zaczynam akcje trolling.
Cóż, mnie osobiście nic nie powaliło. Są ładne kreacje, nawet bardzo, ale brakuje mi efektu WOW. Poczekam, może coś się zmieni.
Dziękuję, a Twój królewicz naprawdę się wyróżnia!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Naprawdę fajny strój Aria, od razu przypadł mi do gustu. Ogólnie parę fajnych stylizacji wyłapałam, ale póki co nic mnie nie powaliło na kolana. W pierwszej chwili zapomniałam, że to już środa 
Yay! Jestem w konkursie deco <ja i mój salon/kuchnia z półpiętrem> Wiiiiiii!
... i już widziałam naśladowniczkę półpiętra, heh 
Aiamate napisał
Yay! Jestem w konkursie deco <ja i mój salon/kuchnia z półpiętrem> Wiiiiiii!
... i już widziałam naśladowniczkę półpiętra, heh
Jak mnie tu długo nie było 
Co do finałów, to jest kilka ciekawych stylizacji, które dostaną ode mnie serduszka 
Dwie bieliźniane miss widziałam w finale
zaczęła się nowa epoka, bo też chyba nie ma ani jednej laski w czapeczce i szortach. Jest kolorowo i ciekawie, muszę się przyjrzeć i wybrać sobie faworytki ^^ Ale Aria ma się nie przebierać, bo to piękna stylizacja 
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (11-09-2013 o 10h44)