Twoja miss wygląda na 20-25 lat, bo wygląda tak młodo i lekko

Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 80
Twoja miss wygląda na 20-25 lat, bo wygląda tak młodo i lekko

Wygląda na około 27 lat, bo jej twarz jest poważna, ale nie wygląda na starą.
Wygląda na 20 lat, bo ma taki lekki wyraz twarzy

Twoja Miss wygląda na taką przedziale 25-30, ma bardzo poważny wyraz twarzy i małe oczy, które wydają się być lekko zmęczone, podobnie jak oczy wielu kobiet przed 30. Także sukienka bardzo ją postarza, taki dekolt częściej noszą dojrzałe już kobiety.
Ostatnio zmieniony przez miserycardia (27-01-2016 o 02h06)
Twoja miss wygląda mi na 20/25 lat, ponieważ ma ładną delikatną stylizację w jasnych delikatnych kolorach. 
Twoja miss jest nastolatką, albo ma 20-25 lat, bo jest ubrana charakterystycznie

Twoja miss wygląda mi na 25/30 lat, ponieważ ma długą (ładną) suknię oraz kapelusz. Cała stylizacja przypomina mi prowadzącą jakiegoś programu telewizyjnego. Kobiety w takim wieku najczęściej występują w telewizji.
Twoja miss skojarzyla mi się z 16-18 latką, nawet z dość mocnym makijażem wygląda na młodą osobę, więc jak dla mnie ten wiek do niej pasuje.
Twoja miss ma 25-30 lat, bo ma miecz i tarczę, które mi się tak skojarzyły

Twoja miss wygląda na 25-30 lat, ponieważ ma poważną twarz i długą eleacką suknie, która kojarzy mi się z bankietem.
Twoja miss kojarzy mi się z chudą, 40 letnią nauczycielką, która jest nazywana wiedźmą i wywołuje uczucie strachu ilekroć pomyślisz o lekcjach z nią.

Twoja miss moim zdaniem wygląda gdzieś tak koło 20 lat, lecz to tylko pozory, bo tak naprawdę ma 5 lat, ponieważ została zaczarowana i teraz jest w ciele 20 letniej kobiety. Dlatego trzyma w swojej ręce swoją ulubioną maskotkę i sam jej ubiór kojarzy mi się z taką małą dziewczynką.
Twoja miss ma 30 lat i próbuje ukryć swoje worki pod oczami i zmarszczki makijażem. Wychodzi jej to dobrze i w rezultacie wygląda na młodszą. Przecież takie stare kobiety nie bawią się w Halloween, prawda? 

Twoja miss wygląda na 30 -35 lat bo makijaż strasznie ją postarza i fryzura nie jest zbytnio młodzieżowa 

Tak na pierwszy rzut oka to twoja miss wygląda mi na osobę mającą około ponad trzydziestkę.
Kojarzy mi się to tak ponieważ ma ona bardzo poważny wyraz twarzy który nie powiem postarza ją trochę.
16/17 lat, wygląda młodo przez wielkie oczy i grzywkę. ^^
20-22 lata, wygląda jak studentka przez torbę i z której wystają notatki oraz strój, który jest jednocześnie swobodny, a niekoniecznie imprezowy. Upięcie włosów też pokazuje, że to już poważna osoba, a nie rozrywkowa nastolatka.
Moim zdaniem wygląda na jakieś 25-30 lat. A czemu? Twoja stylizacja kojarzy mi się z cygankami; takimi wróżącymi z kuli, ręki itd. A nie ukrywam, że dla mnie kobiety z tej nacji tak jakoś magicznie wróżą tylko w takim wieku. Nie mam pojęcia, czemu tak mi się zakodowało, ale z tym przekonaniem nie wygram xD
Twojej miss dałabym jakieś 18-21 lat. Czemu? Cóż strój jest mocno młodzieżowy (przynajmniej w moim odczuciu), jednakże makijaż dodaje Twojej miss nieco dorosłego wygląd 

Twoja miss wygląda dla mnie na jakieś 19-22 lata. Z twarzy wygląda bardzo młodo, a strój przypomina jak u jakiejś doroślejszej kobiety. Sądzę, że taki wiek do niej jak najbardziej pasuje :>
Coś około 20, ponieważ nie ma jeszcze zmarszczek a już nie wygląda jak bbe
Twoja miss ma poważną minę, patrząc na nią ma się wrażenie, że to już dojrzała kobieta wiedząca dużo o życiu. Obstawiam 26-27 lat.
Twoja miss wygląda na tak ok 30 lat. Troche taka przepracowana ( wyraz twarzy mnie trochę przeraził nie powiem) właśnie idzie gdzieś na zakupy....
Twoja miss wygląda gdzieś tak na 18-20 lat. Delikatny wyraz twarzy jak u małej dziewczynki, ale widać, że jest damą 

Według mnie wygląda na osobę 20-kilku letnią, ma bardzo delikatną, młodzieńczą urodę. Choć z drugiej strony to elf, który jest długowieczny, może mieć więc nawet kilkaset / kilka tysięcy lat pomimo młodego wyglądu c: