Przepraszam za to wielkie spóźnienie, ale akurat miałam masę roboty przy przeprowadzce i zwyczajnie zabrakło czasu i energii ;-;

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

I jako iż nikt nie wygrał nagrody publiczności, zrobiłam coś co uważam za najbardziej słuszne:

Dziękuję wszystkim za udział
Komy, wszyscy mieliście świetne style, więc musiałam być bardzo kapryśna
Mizu-> Najlepsze kolorki i śliczne twarze, ale ciuszki nie są idealnie dopasowane.
Mikacz-> Boska, super mroczna stylizacja <3 jednak te nogi są nieco za bardzo jak jeansy, jakoś mi to nie pasuje.
Yubin-> Pierwsza stylka zauroczyła mnie nawiązaniem do Małego Księcia, dynamiką, pięknym strojem i świetną twarzą. Jednak ma minusa, bo jest mało przejrzysta.
Druga stylka powala oryginalnością, ale jednak zbyt dziwnie wygląda zza tych krzaków 
Kara-> Nawet podoba mi się wizja smoków na księżycu, ale jednak są dla mnie za mało kosmiczne XD Stylka przepiękna, gdyby było więcej koloru zyskałaby wyższe noty.
KimKas-> Spobała mi się oryginalna forma opisu :3 Stylki, a zwłaszcza druga(te kolorkiii i przeuroczość <3)są świetne, jednak zgubiły je zbędne szczegóły, takie jak piorun albo ta ośmiornica i gałązka(? XD).
Dash-> 1 Stylka już na pierwszy rzut oka powaliła mnie swoją estetyką <3 Jedyny punkt który odjęłam to ten za kolor, bo czarno-biały łatwiej dobrać, ale to i tak nie zabiera ci tronu xD
Spodobała mi się wizja pobierania energii z piorunów, a to jak uchwyciłaś ten moment łapania błyskawicy przy tym dymie, kablach, majstersztk <3
I te rogi przypominają coś w stylu piorunochrona. Supeer przemyślana i wykonana stylizacja, inspirująca
Druga stylka ma przegenialną twarz, jednak nie ba tego buum co w pierwszym zgłoszeniu. Ponadto te liście nie pasują i ta teoria jest jednak nieco za bardzo spiskowa xD
Foka-> W 1 podobają mi się kolorki i wizja wodnego świata, jednak nieco za dużo się tu dzieje i trudno się mi skupić na całości obrazka. Najbardziej mi przeszkadza ta gałąź w pasie, dziwnie odcina się kolorem. 
W drugiej stylce zakochałam się od pierwszego wejrzenia, przepiękniee to wszystko razem wygląda i to muskanie planety daje świetny efekt. Drobne, ledwo widoczne szczegóły i przewaga bezpiecznych kolorów ustawiły cię ciut niżej.
Serowa->Piękna kolorystyka, wspaniałe pomysły, obie stylizacje to cudeńka. Zaminusowałaś tym, że niektóre szczegóły za bardzo odstają, np. kwiatek zasłaniający rękę, co popsuło pierwsze wrażenie. Od wygranej dzieliło cię może z pół punktu xD
Schopenhauer-> Wspaniała wizja świata istot przystosowanych jedynie do życia na gazowej planecie. Piękna, lekka stylizacja. Jednak brakuje mi jeszcze jakiegoś elementu, no nie wiem... No i stylka jest czarno-biała, mimo iż lubię taką kolorystykę to odjęłam za to punkt.
Ostatnio zmieniony przez spsr (28-06-2018 o 12h40)