Śliczny wilczek ^^ Mimo że nie lubię czarno - białych, ten mi się podoba. Tylko trochę zlewa się z tłem, więc 8/10.
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 53
Śliczny wilczek ^^ Mimo że nie lubię czarno - białych, ten mi się podoba. Tylko trochę zlewa się z tłem, więc 8/10.
Obrazek byłby naprawdę fajny, ale nie odpowiada mi rozmiar i fakt, że - z tego co widzę - jest on kiepskiej jakości a twarz dziewczyny wydaje mi się wypikselowana. 6/10
Dobra...zmiana avatara, więc ocenię na nowo. To ta laska co wychodzi z telewizora? o.o Lepszy rozmiar, ale nie podoba mi się postać. 7/10
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (25-10-2013 o 21h12)

Roccoco: Ciekawy efekt, muszę przyznać, że avatar mi się podoba. Do tego dobry rozmiar - 10/10.
Nie podoba mi się. Raczej nie lubię oglądać cudzych ust/zębów/nosów XD Poza tym napis na nieśmiertelniku może być dla niektórych nieczytelny. 4/10
Jak już mówiłam - nie lubię czarno - białych i ten nie jest wyjątkiem - 5/10.
Nic ciekawego: Usta i jakiś bubel w nich.Jak dla mnie dno 0/10
Kocham Twój avatar ! Po prostu go uwielbiam !
Nigdy nie lubię avków z białym tłem, ale ten jest po prostu cudny, to białe tło wręcz cudownie się komponuje z postacią.
10/10

Śliczny.9\10.
Jest taki... magiczny. Bardzo mi się podoba, motyl stworzony z wiązek światła jest boski. ^^
10/10

Podoba mi się.Taki naturalny i kolorowy.10\10
Bardzo ładny. Lubię takie abstrakcyjne arty. 10/10
Już oceniałam i oczywiście oceny nie zmienię.
10/10

kocham kolorowe rzeczy i twój Avatar też 
10/10
Ładny i mam wrażenie, że oryginalny, przynajmniej ja się z podobnym nie spotkałam. 9/10 Urodziwy młodzieniec. Można wiedzieć kto to? ^^

Już za samego Grecję powinno być 1000000/10, ale tak nie można, więc jedynie 10/10 ;________;
Mam sentyment do Bleacha ;] Zresztą ten avatar przykuwa wzrok i nie jest chaotyczny. 10/10
Maska gazowa <3 Fajny tylko jakby tło było jasniejsze to by duza roznice zrobilo 8/10
Bardzo ładny.Lubię takie mocne avarty.
Nie ma w nim nic takiego, szpetna babka. Ogólnie nie robi na mnie wrażenia ''wow'', może być dam: 5/10
Nie zbyt robi wrażenie.Nie podoba mi się taki avart .Nie zły ale prosty.
Dam 3\10
Ladny i taki lekko tajemniczy. To calkowicie moje klimaty :3 10/10
Mm... jest boski, *.* Taki mroczny, tajemniczy, postać pomimo, że oddalona jest śliczna i świetnie się komponuje z otoczeniem, ale nadal nie mogę przeżyć, że zmieniłaś avatar xD i jak ja Cię teraz rozpoznam ? :C Po za sygnaturką oczywiście xD
10/10