2/10 niezbyt kształt avatara. Obrazek jest taki jak mówi Pixies.
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~

Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 53
2/10 niezbyt kształt avatara. Obrazek jest taki jak mówi Pixies.

W sumie ładny, proporcje też są ładne, kolorki też mi się podobają, uwielbiam błękit
Na początku myślałam że to postacie z vocaido ale widzę że to Sebastian i ee Ciel... w damskich ciuszkach??... 6/10 (było by 10/10 gdyby nie to przykre odkrycie ;/)
10/10 pewnie nie o to chodziło, ale mi się to kojarzy z horrorem Static. Za dużo horrorów.
Podoba mi się.8\10
Nie podba mi sie avatar jest troche nie wyraźny i dla mnie za abstrakcyjny 2/10
Nie zbyt podoba mi się 2\10
Niezbyt lubię motyle i te typu rzeczy. Przydałby się Twój nick.
5/10
7/10 całkiem niezły, ale trochę mało się na nim dzieje, kreska jest nie do końca wyraźna.
10/10 Bardzo romantyczny
i ładny
Niefajny kształt, niefajna jakość, ale fajny piecho. Za piecha masz 7/10~
Hehe fajny avatar nie mam pewnosci kto na nmi jest ale kojarzy mi się z Kagamim z Kuroku no Basket xD ale ja bym wolala jednak kolorowe 7/10
Ostatnio zmieniony przez Joanna (23-10-2013 o 16h39)
Nie wiem co to, ale fajne, podoba mi się. Napis mi przeszkadza, poza tym jest OK. 9/10
10/10 piękna kobieta, no i czuje jakby magiczny klimat
Odp dla: Ewangelin
Razcej nie zmienię , za bardzo lubię ten avek (zazwyczaj mam wszędzie ten avek). Ponadto od wielu lat mam ta tapetę na kompie i jeszcze mi się nie znudziła.
10/10 twój tez uwielbiam, bo przypomina mi ulubioną postać z anime C: The Money of Soul and Possibility Control, czyli Z Q, choć kapelusznik Masakaki tez był świetny
Taki czarno-biały (i kto to mówi
) wygląda jak ksero, gdyby nie ta czerwień
5/10

Cały czas wierna tenu samemu avatarowi
Calkiem fajny 9/10
Dość ciekawy, choć nie przepadam za czarno - białymi - 7/10.
jeden z ładniejszych jakie można spotkac na forum :> 10/10. Raczej nie ma w nim nic do czego mogłabym sie przyczepić. Naprawde śliczny.
Przypomina mi klip HU circles który ktos zrobił 
Calkiem fajny tylko nie moje kolory 6/10
Całkiem ładny, chociaż akurat w tym wypadku lepszy byłby w kolorach. Też gdyby pasował, można by było jakiś napis. 8/10