0/10 no nie podoba mi się. To w ogóle ta niby żyrafa z Senyuu?
Ale sygna jest zajebista
Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 53
0/10 no nie podoba mi się. To w ogóle ta niby żyrafa z Senyuu?
Ale sygna jest zajebista
Twój avek nigdy mi się nie znudzi jest rozpoznawalny i ogólnie bardzo fajny 10/10 *.*
Twoje avki zawsze bardzo mi się podobają, a teraz nie jest inaczej. Postać jest ładna, tylko według mnie ten kawałek palców na kapeluszu jest wkurzający.
10/10

Już kiedyś chyba oceniałam. Lubię Miku, aczkolwiek ten avek średnio mi się podoba. Może to przez rozmiar. 8/10

Avek taki mroczny, bardzo ładny. Co prawa postać mało mi się podoba, ale bardzo pasuje do tła.
10/10
Ostatnio zmieniony przez MaAniaaa8 (29-08-2013 o 12h19)

podoba mi się..ma to COŚ..czego nie potrafię dokładnie określić..ale skupia moją uwagę
9/10 przeszkadzają mi jedynie te białe paski po bokach.
(Solomona owszem, to Nisepanda)
Ostatnio zmieniony przez nelumi (29-08-2013 o 15h06)
A mi sie ten avek bardzo podoba
Bardzo sympatyczny
10/10

ciekawy..i tajemniczy..może troszkę za mało koloru..
9/10
Taki zwyczajny. Nie podobają mi się białe paski po bokach. Postać wydaje mi się taka zamulona.
5/10

Chyba już to kiedyś oceniałam... Jest mały, niewyraźny, nie lubię Miku. 2/10
10/10 ładna kobieta, wygląda mrocznie i tajemniczo
Sugeruję się miłością do jednego z najulubieńszych bohaterów z anime ;-; ale, kurczę, no... 10/10. Ładnie wykadrowany i podoba mi się efekt czerwonej krwi na czarno-białej grafice.
Nie mam pojęcia kim jest ten człowiek na twoim avatarze, ale jest przystojny. 10/10
Taki sobie. Nie podoba mi się sposób przycięcia kadru, i niestety kolorystyka trochę za nijaka. Oczy niby wielkie, ale wiele nie wyrażają. 4/10 ode mnie
Jest taki zwykły, prosty. Nic się na nim nie dzieje. Biały królik na jakimś takim zwykłym tle.
3/10

Obrazek mi sie podoba, ale nie bardzo jako avatar. 6/10

Aaaaaa, co za miód! Lubię motyw nieba we włosach, jest bardzo marzycielski.
10/10
Podoba mi się jeleń, ale jego poroże jest trochę ucięte co jest minusem. Po za tym jest fajny
8/10
Przyznam szczerze ze za bardzo nie wiem co to jest
5/10
Lalka może ładna ale Jakoś avka wiele nie mówi 5/10
Ostatnio zmieniony przez Persefonaa (31-08-2013 o 14h39)
Prawdopodobnie avka = avatar. Po ewentualne wyjaśnienia zgłaszajcie się raczej na PW lub w dopiskach pod ocenami, w przeciwnym razie takie posty będą traktowane jak offtop.
Styl Visual Key to zdecydowanie nie moja bajka, ale tutaj jest podany bardzo smacznie, bardzo ładna kolorystyka, kadrowanie też bardzo dobre:) 9/10
10/10 przeuroczy avek, ten "hipnotajzing" wzrok. Nawet nie wiem czy to puma czy kot.
3/10 nie przepadam za podtekstami "yaoistycznymi" (w sumie ogólnie za anime) + słaba jakość
10/10
Świetny. Czarny, słodki i zabójczy