Prawie nic na nim nie widać, a poza tym wolę pionowe avki 3/10
"Zawsze przebaczaj swoim wrogom. Nic ich bardziej nie potrafi rozzłościć."
Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 53
Prawie nic na nim nie widać, a poza tym wolę pionowe avki 3/10
Oglądałam tą bajkę i ta przerobiona "Roszpunka" (nie pamiętam jak się nazywała...) bardzo mi się podoba
10/10
bardzo mi się podoba <3 10/10
Kiedyś już oceniałam... nie pamiętam na ile... chyba coś mi nie pasowało, ale z biegiem czasu się do niego przyzwyczaiłam i no, jest śliczny, 10/10~
Nie za bardzo mi się podoba, ale jest ładny i kolory też ma nie najgorsze. 7/10
Piękne maki, śliczne ujęcie i przecudne kolory 10/10
Pamiętam tego bohatera ;] avek zbyt chaotyczny jak dla mnie (zamaziany pomaziany zbrdzo) ale z sentymentu i kreski 8/10 ;]
5/10, nie lubię wojen itp ._.
Kocham Pandy ale nie lubię takiego wzoru avkow bo prawie nic w nich nie widać 7/10
Nie mam pojęcia kto to, ale avek jest ok pod względem jakości. Troszkę za mały jak dla mnie, 8/10.
10/10 ładnie wyszła Rukia, choć nie przepadam za serią i za nią
Nie lubie calujacych sie facetów 4/10
Avek ładny, ale trochę za mały 8/10
Delikatny i z wrażeniem ruchu. Wolę jednak avki w kolorze, tak więc 8/10
8/10 nie bardzo wiem kto się tam znajduje, trochę zbyt mały no i trzeba się trochę przyjrzeć by doszukać postaci i wgl :> (w sensie postawy itp)
Zabawny i zwykły,jednak dla mnie zbyt zwykły nie jest zły,ale na pewno bym sobie go nie ustawiła 6/10
Ładny, wyraźny, wszystko na miejscu. 10/10
Twarz. Na tle z muru z graffiti.
Takie... normalne.
7/10
Sorry, ale nie zbyt mi się podoba. Jakiś też jest zamazany.. 3/10
Trochę absurdalne. Dla mnie robienie takich rzeczy zwierzętom to jest po prostu brutal i dlatego 1/10
Roszpunka w takim wydaniu haha
Bardzo mi się podoba 10/10 
Bardzo ciekawy avatar - skłania do refleksji, ciepła barwa światła, przywodzi na myśl troszkę teatr cieni.
10/10
Taki trochę mały ten avatar i mało co na nim widać... 7/10

Bardzo mi się podoba. ^^ Ta postać z taką miną "interesujące" xD Podoba mi się choć nie za bardzo przepadam za ruszającymi się avkami.
10/10

Niah, nie lubię tego całego 'funu' na Miku, niezbyt ją lubię. 7/10 c: