Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11

#126 30-08-2013 o 17h19

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

KwiateQ napisał

Eee... Prosto. Przypomniało mi się kilka nicków z cromimi i pomyślałam nad swoim. A że do głowy wpadło mi KwiateQ, napisałam i teraz żałuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Czemu żałujesz? Czyżby dlatego, że nie ma on nic wspólnego z psami, albo wilkami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ?
Mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#127 30-08-2013 o 18h38

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Aeriss - moja ukochana Aeris z FF, kiedy rejestrowałam się na sf, ów nick był już zajęty, soł dopisałam to jedno dodatkowe "s" i jakoś tak... Przywykłam do niego tak mocno, że teraz wszędzie tak się loguję c:

#128 30-08-2013 o 19h09

Miss'całkiem całkiem
Lilka
...

Mój nick zaczerpnęłam od nazwy konta na słodkim flircie,gdzie nazywam się Lilika,a dlaczego tam się tak nazwałam.Szczerzę powiedziawszy nie pamiętam..Chyba wkurzona na to,że wszystkie nicki jakie używam są już zajęte zaczęłam wpisywać co popadnie.
Czyli nick Lili był już zajęty więc dodałam do niego ka wyszło Lilika.Spodobał mi się i był wolny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Lilka (30-08-2013 o 19h10)

#129 31-08-2013 o 22h14

Miss'wow
Kiromiko
...
Miejsce: Nibylandia

Uwielbiam wymyślać imiona, które brzmią jak azjatyckie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Od imienia Yuki wziełam Yukirimo i od tego się zaczęło.
Imię Kuroko- Kiroko- -Kiromi - Kiromiko
Proste, prawda? ^^

https://78.media.tumblr.com/af11d7ef29128e0fc82670dcffe45988/tumblr_p1oejmUsGb1u4fty1o2_540.gif

#130 01-09-2013 o 11h36

Miss'ok
Kree
...
Miejsce: L.A./ USA

Mój nick powstał od tego, że kiedyś mówiona na mnie Kreeeeeska, bo jestem strasznie chuda, jak... kreska. Później byłam Królową Miasta, no a później mój kolega Bartłomiej wymyślił Kreelową Miasta i zostałam Kree

Link do zewnętrznego obrazka
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSVOct_hiuqzNJ9wJknn9O8ts8pF75vHyp04TmPfEAollY1zARP

#131 01-09-2013 o 12h54

Miss'Żółtodziób
Mrrroczna
...
Miejsce: Cmentarz

Mój nick przemawia sam do siebie i do mojej miss. Niektórzy mogą przeczytać po prostu mroczna i po sprawie. No dobrze jestem mroczna, ale moimi ulubionymi zwierzętami są koty. Jak wiadomo koty mruczą a więc Mrrr przechodzi w moją mroczną osobowość...

#132 06-09-2013 o 21h33

Miss'całkiem całkiem
Lubię pisać wiersze i opowiadania. Miejsce: Tam gdzie przebywa Klepsik ^^ .

Shina wzięłam od angielskiego słowa "shine", ale zamiast e wstawiłam a, żeby wyglądało na żeńskie. Keld wymyśliłam: "K"aty Perry, K"e"sha, Be"l"la Thorne, Zen"d"aya Coleman. To jest super sposób na nicki. Można to robić ze sławnymi osobami, ze zwierzętami. Każdy sposób jest dobry. Dwa lata temu najbardziej lubiłam te wokalistki i tak powstało Keld. Shina na niektórych stronach jest zajęte dlatego jeszcze Keld. Nie uważacie, że ciekawie?

http://veedo.pl/talenty,2,2659/imagine-dragons-demons-by-wkielbasa-mp4,1377500#referer=search&phrase=wkiebasa&sort=relevantion

http://ising.pl/nagranie/ckd2q74h9md,Liber_and_Natalia_Szroeder-Wszystkiego_na_raz

"Kiedy śpiewam czuję się, jakbym szła po tęczy i mam nadzieję, że wszyscy którzy mnie słuchają czują się chociaż w połowie tak samo jak ja." Shina Keld

#133 07-09-2013 o 14h30

Miss'Żółtodziób
TekkenGodRin
...
Miejsce: Płońsk

Mój nick powstał z połączenia nazwy najlepszej rangi w Tekkenie 6 i imienia jednej z postaci z Sport Champions.

#134 06-10-2013 o 19h56

Miss'Żółtodziób
...

Pixies, bo... Bo akurat słucham piosenek tego zespołu przy zakładaniu profilu tutaj  /modules/forum/img/smilies/content3.gif  A jest to jeden z moich ulubionych zespołów rockowych  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif

#135 08-10-2013 o 14h09

Miss'Żółtodziób
gosia19995
...

hmm mój nick powstał od mojego imienia i roku urodzenia:)
Niestety nigdy nie byłam dobra w nadawaniu ników/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

hmm jestem jaka jestem

#136 14-10-2013 o 11h28

Miss'ok
KuroiTenshi
...

Mój nick powstał z mojej fascynacji aniołami i japonią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Na początku miało być biały anioł, ale Shiroi Tenshi jakoś mi nie brzmiało, więc został czarny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#137 14-10-2013 o 19h55

Miss'Żółtodziób
MissLolitka22
...

Jestem królową mody i uwielbiam styl lolitki  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif
Stąd mój loginek <3333 a i lubię liczbę 22... nie wiem czemu  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

#138 15-10-2013 o 16h10

Miss'Żółtodziób
...

Lubię kwiaty.Szegulnie naturalne.

#139 15-10-2013 o 17h41

Miss'Żółtodziób
...

Miesiąc temu pewna graczka zarejestrowała się na Cromimi.. Chciała aby jej nick był oryginalny i śmieszny. Padło na Parmesan. Dumnie nosiła ten nick, na każdym kroku przypominając o jego serowym pochodzeniu. Pewien czas później postanowiła zagrać w MF. Wcześniej zarejestrowała się też na SF bez problemów wybierając Parmesan. Kiedy zaś na Miss Fashion wpisywała ten oto nick okazał się zajęty. I przyszło jej do głowy to imię. Potem poznała tutejszą Parmesan  i żyła długo i szczęśliwie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#140 16-10-2013 o 17h35

Miss'Żółtodziób
...

Moja historia jest taka, że: Oglądałam rozwiazania odników z SF i była taka postać Rubis. To z niej brałam przyklad z odcinków. Byłam zagubiona, nie wiedziałam co robić, więc pisałam "rozwiązania 3 odcinka" (na YT czyli YouTube) Wtedy zaczynałam, więc wpisywałam tak i bardzo mi się ona spodobała, bo dzięki niej wiedziałam jak rozwiązać odcinek. A czemu nie wziełam solucji? No właśnie, trochę ich nie rozumiałam a nie chciało mi się marnować PA /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A więc taka moja historia i tak się narodziła "druga" Rubis. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Rubis (16-10-2013 o 17h38)

#141 16-10-2013 o 20h52

Miss'nieobczajona
Wolfie
Niech wilcza moc będzie z Tobą!

Mój nick wziął się z miłości do wilków.

Żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć...
      A umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli...

Moje forum : http://wilki-zywiolu.pun.pl/

#142 22-10-2013 o 20h49

Miss'nieobczajona
Kurumi
Jaka szkoda, ja mam dwie pięści, a ty tylko jedną twarz.
Miejsce: Gildia Bohaterów

Kurumi jest z anime Date  Live, a wpisałam je dlatego, że nie miałam żadnego pomysłu xp

#143 27-11-2013 o 21h06

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Kiedyś od imienia męskiego tworzyło się żeńską formę np. Kazimierz --> Kazimiera.
A, że moim ulubionym męskim imieniem jest Solomon - to utworzyłam żeńską wersję tego imienia czyli Solomona.
Muszę też podkreślić, że lubię to imię pisane przez "o" - SOlomon, a nie trawię popularniejszej jego formy pisanej przez "a" SAlomon.

Nie lubię, gdy ktoś na forum przekręca moją ksywkę i zamiast Solomona pisze mi Salomona.

Aha zapomniałabym wspomnieć, że Solomona ma swoje zdrobnienie, czyli Mona (moje ulubione damskie imię).
Także można się do mnie zwracać również Mona.

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#144 28-11-2013 o 07h30

Miss'Żółtodziób
...

Mój nick powstał od anime i mangi Soul Eater za którą przepadam niezmiernie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Na początku miało być samo Maka lecz zatwierdziło jeśli miało być Maka59. Nie przepadam za liczbami w nickach więc dopisałam jeszcze nazwisko mojej ulubionej bohaterki.

#145 05-12-2013 o 17h32

Miss'na całego
Duda
Tak, pamiętam. Tak, wiem. Tak, rozumiem. Tak, mam to gdzieś.
Miejsce: Warszawskie metro

Mój brat kiedyś tak na mnie mówił i tak zostało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://i60.tinypic.com/2ciik36.png

#146 06-12-2013 o 15h17

Miss'Żółtodziób
...

Bo to imię i nazwisko pochodzi od mojej ulubionej postaci z Anime ;3 Oban Star Racer <3 Eva Wei , ja ją poprostu uwielbiam

#147 07-12-2013 o 20h22

Miss'wtajemniczona
Ewangelin
We li­ve, as we dream – alo­ne.
Miejsce: Keizaal

Pochodzi od postaci z kreskówki "Wakfu". Była ona taką tam elfką ale jakoś mi się spodobało jej imię. Zmieniłam tylko v na w.

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63788.jpg   

#148 22-12-2013 o 16h39

Miss'Żółtodziób
...

Mój nick pochodzi od przezwiska mojej koleżanki z obozu Soni /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#149 27-12-2013 o 11h54

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Moi nick pochodzi od postaci z musicalu "Repo! The genetic opera"- Shilo. Ja dodalam sobie jedno "l" i powstala Shillo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#150 28-12-2013 o 18h47

Miss'ok
Cherrykinn
...

Mój nick powstał przypadkowo. Pisałam opowiadanie, w którym tajemniczym bohaterem był chłopak, podpisujący się jako 'Cherry'. A końcówka Kinn, powstała od mojego imienia "Kinga" - kiedyś znajoma w skrócie rzuciła do mnie 'Kinn' ;d

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11