Ban, bo o czym to? Może kiedyś obejrzę, jak mi się znudzi anime. xD
Strony : 1 ... 87 88 89 90 91 ... 193
Ban, bo o czym to? Może kiedyś obejrzę, jak mi się znudzi anime. xD
Ban, bo "Połączona parapsychicznie grupa ludzi musi ustrzec się przed tymi, którzy traktują ich jako zagrożenie dla całej cywilizacji i porządku świata." z filmweba XDD ogólnie jest sobie 8 ludzi z różnych części świata, tzw sensatów, którzy nawiązują jakby kontakt między sobą.
Kocham od 1 odcinka, wszystkie postacie supi, Riley i Sun bae ♥
Ban, bo ja chyba też sobie wszystko od początku obejrzę przed 3 sezonem :3.
SUN W TYM SEZONIE WYMIATA. Terminator z niej normalnie xD. Ale i tak najbardziej kocham Lito.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (26-05-2017 o 21h22)

Ban, bo ja najbardziej kocham Sun i Riley XD Obie tak samo że jejciuu. Uśmieszek Sun, jeszcze przez łzy boruu taka słodka Q_Q ja bym ten okrąglutki nosek i policzki mogła tykać palcem 24/7 >->
Ban, bo o, brzmi ciekawie!
Jak tylko skończę to, co teraz oglądam, z pewnością sobie włączę, chociaż jak na razie jedynym serialem, jaki oglądałam w ciągu ostatnich trzech lat był "Hannibal" i "Sherlock" xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-05-2017 o 21h35)
Ban, bo ja nieszczególnie przepadam za serialami. Nie byłabym w stanie oglądać ich w takiej ilości jak jedna znajoma. Ale jak znajdzie się coś ciekawego co akurat przypadnie mi do gustu, to potrafię pochłonąć całą serię odcinek za odcinkiem xD
Ban, bo ja na raz to ostatnio potrafiłam tak wessać tylko i wyłącznie anime. XDD
Ban, bo ja też w sumie zawsze. Anime to izi, seriali nie potrafiłam XD teraz niewiele oglądam jednego i drugiego, prędzej mangi poczytam qq
Ban, bo ja za bardzo nie mam jak czytać mangi, bo w małej miejscowości absolutnie nie da się nigdzie ich znaleźć. XD Tylko tyle, co zajumię koleżankom, bo na komórce i komputerze jest mi niewygodnie xD
Za to podobno moja mama ma zamówić coś do biblioteki, bo słyszała, że w okoicy jest wielu chętnych do poczytania, to jej podrzucę małą listę! xD
Ban, bo spoko by było gdyby w mojej miejscowości, w bibliotece były mangi ;/. Takie Fairy Tail byłoby ciężko przeze mnie dostać.

Ban, bo ja praktycznie czytam tylko na necie. Mam parę mang w domu, ale nigdy nie byłam w stanie chodzić do empiku na tyle regularnie, żeby mieć wszystkie tomy czegoś..xD Z FT to jestem na bieżąco ♥
Ban, bo to uczucie, kiedy przewijasz strone i przebiegasz wzrokiem posty i nagle widzisz "Toruń" x"D
Wczoraj specjalnie nic nie pisalam, żeby złożyć życzenia Frozi przed północą xD
Ban, bo wszystkiego najlepszego w takim razie dla naszego blond dinozaura ;D.
Ja też zazwyczaj czytam w necie, bo w domu nie mam gdzie podziać mang ;/. Szkoda, że FT ma się niedługo skończyć.

Ban, bo spóźnione najlepszego Frozi </3
Ubolewam nad FT </3 Ale akcja z teraz, jejciuu. Co ja będę robić z życiem jak się skończy qq
Ban, bo ja czekam aż FT się skończy, aby móc obejrzeć ciurkiem do końca bez czekania tydzień czy tam ileś na następny odcinek T.T
Ale z OP jakoś nie daję rady nie oglądać na bieżąco xD Jednocześnie jeden odcinek na tydzień to tak maałooo :c

Ban, bo przecież anime dawno się skończyło, teraz tylko filmy wychodzą, to oglądać możesz q-q My o mandze, które wychodzi na bieżąco co tydzień, ale niedługo ma się skończyć D:
Ban, bo w takim razie muszę dokończyć, dawno tam nie zaglądałam xD

Ban, bo chyba w marcu 2016 czy jakoś tak ten drugi sezon zaprzestali wypuszczać. Tego drugiego to nawet nie oglądałam, bo zaczęłam mangę jak zrobili przerwę pierwszą kończąc 1 sezon xD
Ban, bo witam wieczorkiem
Jest tu ktoś do pobanowania? 
Ban, bo cześć Seciu ♥
Ban, bo hej Neluś ♥ dawno się nie widziałyśmy na forum. Wszystko u Ciebie dobrze? 
Ban, bo fakt. Hmm, tak sobie, a u Ciebie? ♥
Ban, bo niedawno wróciłam z wypadu ze znajomymi i mam baaardzo dobry humor^^
Ban, bo ja wczoraj wybrałam się na rower, a dzisiaj już przeziębieniem się zajmuje ;/

Ban, bo ja z kolei grzebię po internetach, robiąc sobie testy pt. Czy jestem lesbijką I czy jestem gejem i się zaśmiewam z wyników i odpowiedzi xDD Ktoś, kto je wymyślał albo nie myślał logicznie, albo w większości przypadków po prostu miał dobrą zabawę xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-05-2017 o 23h12)