Ban, bo nigdy bym nie chciała wracać do siebie sprzed wymiany. Nope, za dużo mi dała ♥
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 193
Ban, bo nigdy bym nie chciała wracać do siebie sprzed wymiany. Nope, za dużo mi dała ♥
Ban bo zobaczysz za parę lat że jednak będziesz chciała wrócić, no chyba że było to coś naprawdę złego więc może nie xD
Ban, bo ja popełniłam dużo strasznych błędów, ale to one mnie ukształtowały i dlatego nie żałuję <3
Ban, bo popieram Fro! W życiu nie chcę wracać do samej siebie sprzed roku czy dwóch. Ewentualnie wróciłabym do momentów, chwil, spotkań, słów. Ale nie do dawnej siebie. Do osoby, którą byłam.
Ban bo nie będziesz chiała wracać żeby znowu być tą samą osobą ale dlatego żeby być młodsza xD
Ostatnio zmieniony przez Foka10 (18-04-2017 o 22h31)
Ban, bo może fizycznie, ale psychicznie za nic xDD
Choć fakt, że wyładniałam chyba, więc na razie nie chcę wracać xD
Ban, bo młodość? Tyle głupot, ile się nawyrabiało w tym czasie.. Nope, nie sądzę, że chciałabym być młodsza. I tak wyglądam młodziej, niż na swój wiek, więc nie mam się co martwić.
Ban bo nie teraz chcesz być młodsza ale za jakieś 30 lat będziesz chciała
Ban, bo to uczucie, kiedy współlokatorka liczy, czy opyla jej się umorzenie mojego długu 60 gr za przyniesienie sałatki do łóżka xDDD
Ban bo zdecydowanie się opłaca xD
Ban, bo nie wiek najważniejszy. Jak będę miała najważniejszych ludzi obok, to wiek nie będzie mi przeszkodą.
Fro, uciekłaś, czy jakiś dłuższy wywód piszesz? 
Ban, bo ona stwierdziła, że nie, bo to prawie połowa biletu miejskiego xDD
Ban bo widzę, że jednak raptor potrafi wciągnąć, więc na chwilę obecną się z paniami żegnam~
Odezwę się jak skończę/jak mi się znów znudzi
Mam nadzieję, że skończę xD
Dobranoc~~

Ban, bo dobranoc Oso <333
Ban bo to prawda ale mimo wszystko jesteśmy kobietami i jesteśmy postrzegane przede wszystkim przez wygląd i w momencie kiedy mamy już to 50-60 lat to raczej żadna by nie odmówiła by być znowu młoda
Ban, bo ciągle jestem 60 groszy w plecy T^T
xD
Ban, bo zależy, jakie masz priorytety. Nie uroda najważniejsza, choć niejedna z nas by się na nią skusiła.
Dobranoc Ojsa! ♥
Ban bo na pewno mam inne priorytety
Ban, bo widzisz. Jak sama siebie szanujesz i czujesz się dobrze, to ta uroda nie będzie Ci potrzebna, bo piękno samo przyjdzie w twoim uśmiechu i dobrym słowie.
Ban, bo piszę chyba zbyt dużo "xD" ostatnio xDD
Ban, bo o kurczaczek, poszłam się kąpać a tu 3 nowe strony. XD No, nieźle, nieźle... XDD
I jeszcze dwa wyprzedzenia, zatęskniłam już za tym. <3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-04-2017 o 22h47)
Ban, bo widzisz Ananasku, ja wróciłam, to nagle wszyscy piszą x"DD
60 sekund again :v
Ban bo mimo tego ktoś inny może próbować niszczyć ci życie bo tej urody nie masz
Ban, bo Iryś, więc bądź częściej. XD
Foczuś, skąd ja to znam? X'D
Ban, bo ja nie mam "urody", choćby po sprawdzeniu na podstawie maski, która jest oparta na ciągu Fibonacciego, ale i tak czuję się ładna i ostatnio dostaję nawet sporo komplementów - jeśli dobrze czujesz się w sobie, to i inni widzą cię jako atrakcyjniejszego