Ban, bo aaAa, ostatnio nie mogę nic na El sprzedać, to smutne. XD
I aktualnie Shinee na głośnikach. ^^

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 193
Ban, bo aaAa, ostatnio nie mogę nic na El sprzedać, to smutne. XD
I aktualnie Shinee na głośnikach. ^^

Ban, bo ja sprzedaję rzeczy do sakiewek głównie, nawet schodzą ;D
A w głośnikach Accantus, wcześniej był Passenger ^.^
Ban, bo ja sprzedaję też do sakiewek, i schodzi cacy. xDD
A u mnie... Randomowe piosenki, raz jakiś rusek śpiewający sopranem, raz jakieś turecie disko czy chińska piosenka o kurczakach, w której większość tekstu to gdakanie... Ogółem moja dusza pełną gębą. xDDD
Ban, bo ja do sakiewek nie sprzedaję, bo sama korzystam. XD Chociaż też nie wiem czemu... Ani czemu je otwieram. '-' Ale przynajmniej wydropiło mi ostatnio napój energetyczny mały. XD

Ban, bo ja korzystam i sprzedaję to, co zostaje.
Jelonek tak bardzo! <3
Ban, bo ja też mam Jelonka, ale poluję nim na Lawrence, więc zapasy sakiewkowe powoli mi się wyczerpują. XD

Ban, bo jak mam po 15 jakichś jaszczurek czy czego innego, co po co chomikować?
By the way, oglądałyście Harrego Pottera na TVN? ;> Jestem pod wrażeniem, drugiej części Insygniów Śmierci jeszcze nie widziałam 
Ban, bo ja to kiedyś oglądałam na internecie i też mi się podobało. :3

Ban, bo ja widziałam już ze trzy razy. xDDDD Harry zawsze fajny, to już jest jak Kevin Sam w Domu, tylko w wersji TVN - zawsze na wakacje puszczają. xDDDDDD
Ban, bo ja mam teraz czasu na tv tyle co kot napłakał, więc nie przeglądam programu
Ale dziś wyjątkowo się udało obejrzeć ;D
Ban, bo ja zasadniczo telewizji nie oglądam... Ale jak leci coś, co mogłoby mi się spodobać, mama zawsze mnie woła. XDDDD
Ban, bo zamówiłam pizzę rodzinną... Na dwie osoby. Zostały 3 kawałki. XD

Ban, bo weź je daaaj! xD Dorzucę se ananasa i będzie hawajska! XD
Ban, bo Zioło, na smak robisz! ;D Dobra, część artykułu gotowa. Kurczę, nawet nie pomyślałabym, że temat się okaże jednak tak wymagający uwagi, by nie powiedzieć, że trudny.
Ban, bo czy to jeden z tych arcyciekawych tematów, które nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności są zakazane na naszym kochanym forum? xD
Ban, bo chyba, że należę do Ruchu Światło-Życie mogę napisać, w końcu nie wzbudzam dyskusji na ten temat. Miedzy innymi o tym piszę 
Ban, bo hej :v
jestem szczęśliwa bo odnalazłam gościa, którego piosenki kochałam w dzieciństwie
właściwie to nadal kocham <3 ;u;
damn, nawet nie spodziewałam się, że niektóre są jego
Ban, bo to fajnie Jelonku
Witam
pora sprawdzić znowu, czy czegoś Passenger nie dodał.
Ban, bo zapatrzyłam się w jutuby i chyba już tu nikogo nie ma ;^;
Ban, bo ino cześć, Jylonie.
Od trzech dni się nie myłam, toteż mam tłuste włosy, pryszcze mi rosną, siedzę w bajzlu przed komputerem w dziurawym dresie i poplamionym podkoszulku, śmierdząc, popijając kakałko z brudnego kubka, oglądając bajki, i wymyślając gejowskie szipy z tychże. Na przemian z czytaniem onlajn gejowskich fankowiksów z animu. Albo pisaniem w necie teorii na temat moich szipów.
Weźcie mi coś zróbcie, bo zachowuję się jak jakaś stereotypowa fujoshi. xDD
Znaczy się, to mi akurat nie przeszkadza, ale na te pierwsze dni ferii złapałam takiego lenia, że nawet nie chce mi się ruszyć tyłka i go umyć. XDDDDD
TAK, NIE MA SIĘ CZYM CHWALIĆ, ALE CHYBA MUSZĄ OBCY LUDZIE MI COŚ POWIEDZIEĆ, BYM WRESZCIE SIĘ RUSZYŁA. XDDDDDDDDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (12-02-2017 o 21h56)
Ban, bo raczej nie ma. A ja też już uciekam, Good night!
Pine, no to do łazienki i się odświeżyć ładnie proszę!
Ostatnio zmieniony przez Setarah (12-02-2017 o 21h58)
Ban, bo branoc, branoc. *Ziewa* Może też już chyba pójdę spać... *Pociąga noskiem* Dobra, może jednak pójdę do łazienki, serio zaczynam capić. xDDDDD
Ban, bo ciesze się,że cie nie czuję xD

Ban, bo ja z kolei się cieszę, że ludzie po pewnym czasie przestają czuć swój smrodek, hehe <3
Ban, bo póki nie postanowią tak wyjść z domu to może i to jest plus xD
Do mnie przyszła 'ciotka' i wyglądam podobnie do Ananaska, ale bez tych yaoistycznych dziwów. xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (13-02-2017 o 21h11)