Ban, bo jestem przejedzona i śpiąca, ale nie będę spała w środku dnia, bo potem się nie będę mogła dobudzić. ;-;

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 193
Ban, bo jestem przejedzona i śpiąca, ale nie będę spała w środku dnia, bo potem się nie będę mogła dobudzić. ;-;

Ban, bo moze idz sie przejdz, to zimno cie rozbudzi xD

Ban, bo jednak ktoś się tu zjawił, szok i niedowierzanie
Ładny avek Minio :v
Ban, bo gdy tylko wchodzę do kuchni i czuję swój obiad, to dochodzę do wniosku że będę gruba, ale szczęśliwa.
Ban, bo właśnie trafiłam na jakiś nowy zespół grający mHroczną muzykę, i to jeszcze w języku polskim! Co prawda ju chyba raczej nie uda mi się zrobić kilkaset zdjęć miasteczka pod śniegiem, bo się aparat roz... walił, ale przynajmniej tyle dobrego dzisiaj. <3
Ban, bo jaki to zespół?
Ban, bo Topielica... Pft, jakie wyczucie, od mojego ulubionego demona słowiańskiego. xD Jak na razie udało mi się przesłuchać tylko dwie piosenki, i troszkę wieje kiczem, ale przyjemnie mi się słucha, zwłaszcza, jeśli ten facet nie próbuje śpiewać. Psuje atmosferę, jaką buduje muzyka. X'D
Lol, ale w piosence Martwe Drewa dosłownie słyszę Closterkellera. Anja? xD
Tak btw, to weźcie mnie walnijcie w główkę. Właśnie zaczęłam krążyć po internetach, losowo przesłuchując piosenki randomowych zespołów o nazwach typu... Srogość czy coś w ten deser. XDDDDD Co ja robię ze swoim życiem, lepiej wrócę do starej, dobrej Nirvany, mam dość pisków, grołli i przypadkowo, okazjonalnie całkiem dobrej muzyki. :'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-01-2017 o 16h28)
Ban, bo mam wrażenie, że widziałam Jelenia na forum na eldce dzisiaj. xD

Ban, bo cały czas tam siedzę, więc to pewnie prawda :v
Ban, bo w bibliotece u mamy była kiedyś jakaś polszka gażetka ż komikszem Sajlor Món, i pamiętam, że potrafiłam się przegrzebać przez całe duże stosiki Kaczorów Donaldów, by ją sobie poczytać. :V Ależ wytrwała była ze mnie ośmiolatka, żeby tylko teraz tak też było... x'D
Okok, zaczynam gadać od rzeczy, za dużo czasu przed komputerem. xD
Ban, bo dzieks Jelonku. Ty masz supi sygne zas '3'

Ban, bo jest makabrycznie zimno, aczkolwiek koc ratuje mnie przed zamarznięciem.
Ban, bo trzeba ratowac sie herbatka~

Ban, bo mam nadzieję, że u babci znowu będzie tak ciepło jak wtedy, gdy była Amelia, bo jak nie to chyba zamarznę.

Ban, bo jejuś, jest tak pięknie i zimno, że aż chyba przejdę się na spacerek do koleżanki... Mieszkającej dwie godzinki pieszkiem ode mnie xD
Ban, bo wohoo, kto znowu jest chory?
(od jakiegoś tygodnia)

Ban, bo coraz częściej się zastanawiam, czy to forum ma jakichkolwiek moderatorów... Aż mnie nachodzi ochota na włamanie się jednej modce na konto. '-'

Ban, bo mam tak samo Ziołę.
To naprawdę wygląda jakby ich nie było ._.
Ban, bo co innego luz i nie czepianie się lekkiego naginania, a co innego ignorowanie tony spamu. :') Ja rozumiem, że mają swoje życie, ale ogarnięcie tych dwóch-trzech działów, które mają i w których jedynym ruchem jest właśnie spam nie powinno zająć więcej, niż pół godziny. I to po dłuższym czasie zostawienia odłogiem.

Ban, bo mam takie samo zdanie. Szkoda, ze wtedy nie mialam 18-stu jak werbowali ;3;

Ban, bo wiadomo, ja też codziennie nie wchodzę, ale obowiązek, to obowiązek jednak. ;_;
Inna sprawa, że ja spis konkursów olałam, ale to tylko dlatego, że zapominam. ;_; A teraz za duże mam zaległości. ;_;

Ban, bo nie doszlo ich chyba za duzo od lata xD?

Ban, bo właśnie nie byłabym taka pewna. XDXD Trochę chyba było.

Ban, bo ja en fotograficzny to chyba za rok w koncu zrobie xD

Ban, bo za rok to forum już kompletnie wymrze. XDDDD