Majerankowa napisał
Ban, bo ta chwila, kiedy Pine ma pod awkiem "ananasowe gadu-gadu:" ale ścięło numerki. XDDDDD
Widzisz, Majeranku? TO SPISEK! XDD
Ban, bo ja z kolei obudziłam się sześć godzin wcześniej niż zwykle, i jestem całkiem wyspana. o-o
Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 200
Majerankowa napisał
Ban, bo ta chwila, kiedy Pine ma pod awkiem "ananasowe gadu-gadu:" ale ścięło numerki. XDDDDD
Ban, bo ja się tak obudziłam o tej szóstej i zaczęłam sobie śpiewać Fire truck. XD A teraz śpiewam Chewing gum. '-'

Ban, bo chyba nie doczekam się księżniczek w wersji Steampunk ;<
Ban, bo jak wrócę do domu, to mogę sprawdzić z kiedy ten banner był. Tylko mi przypomnij. XD
Edit.: Jednak już sprawdziłam - 29 sierpnia.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (26-08-2016 o 13h44)

Ban, bo eeehh, nie wiem gdzie jechać.. Mam do wyboru dwie opcje, ale frustrujące.

Ban bo witam. Dzisiaj piję herbatę zapach motyla XD

Ban, bo mam pytanie. *Podnosi łapkę*
Jakiego smaku są te białe żelki z frytek haribo? XD Są pyszne, ale za nic nie potrafię rozpoznać. xD
Ban, bo nie wiem czy mam to pisać ale jolo - wydaje mi się Pine te żelki to ty
chyba, bo zawsze było, że białe to ananas. Idk, nie jem haribo :v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (26-08-2016 o 22h55)
Ban, bo *myśli* ano! XD Ależ zaćmienie, że też o ananasie nie pomyślałam.
Oż ty! Jak to odgadłaś? :^OOOO
Ban, bo przedwczoraj na Suicide Squad z przyjaciółmi byłam
Niech żyje pączuś *pozdrawiam kumatych*

Ban, bo pozdrawiam niekumatych, nadal na tym nie byłam i boję się na to iść .-.
Ban, bo dzięki Jyleniu za pozdrowienia :V

Ban, bo miałam iść na to do kina, ale internety były szybsze.
Ban, bo nie mogę się doczekać aż pójdę na Sausage Party, toż to majstersztyk będzie! ;w;
Ban, bo zapowiedź była rozbrajająca xD. Ktoś miał ciekawy pomysł na animację. :^]

Ban, bo niedawno w syfowym forum rozwinęła się dyskusja na temat tego czegoś. xD Dziewczę się żaliło, że żałuje kasy wydanej na bilet, bo podobno był to kompletny gniot. xD
Chociaż fakt, pomysł epicki! XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (27-08-2016 o 17h41)
Ban, bo cuś dawno bez bana.
Wgl mam kudły jak wiedźma teraz, bardzo ciemny ciemny brąz z pewnej firmy, której kolory dziwnym trafem zawsze wychodzą jeszcze ciemniejsze niż na obrazku zrobił się czarny, ale nie ma źle XD
Ban, bo nikt by mi nie uwierzył że można mieć ciemniejsze włosy o de mnie ( nie wiem czemu jestem normalna brunetką)
Ban, bo nie bardzo rozumiem treść twojego bana ;;
Ban, bo mi koleżanka poprawiała niebieski na ciemniejszy, ale teraz jest taki jakiś zielony kolor moich włosów xD.

Ban, bo dół który robiłam blondem niezbyt złapał i zielony (który zszedł z niebieskiego, a wybił się spod fioletowego XDDD) nadal się trzyma i mam teraz to takie biało-oliwkowo-szare no pls, czekam aż przyjdzie niebieski to to zakryję XD znów będę mieć wieczny zielony jak zejdzie xD
Ban, bo moja sis też ma zielone po niebieskich farbach, wiecznie jak glon wygląda.

Ban, bo to była taka spontaniczna decyzja z mojej strony, by sobie zafarbować xD. Jak wrócę z Grecji to raczej wybiorę jakiś brąz i już więcej nie będę męczyć ich farbami. Wystarczy, że katuje je prostownicą :'(

Ban, bo ja nigdy nie farbowałam włosów.
Ostatnio zmieniony przez inna137 (27-08-2016 o 23h52)
Ban, bo bardzo dobrze, że tego nie zrobiłaś xD. Farbowanie masakrycznie niszczy włosy, a mnie nie stać na masę kosmetyków do pielęgnacji (ale maski z kyllosa to sztos)
Ostatnio zmieniony przez Mineo (27-08-2016 o 23h55)