Ban, bo przez chwilę zaczęłam się bać mojej kochanej rutyny picia herbaty parę razy dziennie XD :")
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 200
Ban, bo przez chwilę zaczęłam się bać mojej kochanej rutyny picia herbaty parę razy dziennie XD :")
Ban, bo cieszmy się że świat dał nam herbatę która nie odwadnia ;')

Ban, bo w takim razie alleluja, nie przeżyłabym u babci bez herbaty. XD

Ban, bo chyba sobie trochę porysuję, czas nadrobić zamówienia ^^'

Ban, bo ja mam jedno na sygnę, ale serio nie mam na to ochoty. :'C

Ban, bo chyba się ulotnię już na dzisiaj, bo zaczynam się źle czuć :"^
Ban, bo mimo to że Momencik się ulatnia to ja czuje sie spełniona że ją namówiłam do zjedzenia czegoś
Ban, bo nie mogłam się oprzeć tym winogronom XD
no to ten no.. pa~! ♡♡♡
Ostatnio zmieniony przez Momencik (25-08-2016 o 18h34)
Ban, bo śpiewam sobie Monster. :'D
i'm creeping in your hard bag

Ban, bo uwielbiam gdy moi znajomi przez godzinę potrafią zastanawiać się, co dzisiaj robimy czy gdzie wychodzimy '_'

Ban, bo uwielbiam gdy moi znajomi... Nie istnieją.

Ban, bo moi znajomi to w sumie tylko N i jej chłopak xD Trzecie koło wita.

Ban, bo zabawna rzecz, ale Suhoe wygląda jakby był mega chudziutki na tym gifie.

Ban, bo po jeździe położyłam się spać i właśnie obudził mnie dzwonek. Taki, który można włączyć tylko przez przycisk w salonie. Taki wynalazek, coby rodzice nie musieli krzyczeć, wołając mnie na dół. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że przez cały dzień jestem sama w domu D: Chyba wolę nie wychodzić teraz z pokoju .____.
Ban, bo.... może jednak wrócili AyuKim
Ban, bo taki wynalazek pachnie forsą, ziom. XD
Zabarykaduj się w pokoju i zrób fort z poduszek, polecam, Ja.

Ban, bo ja był włączyła godzinne shwaty imma party till sun down, wszystko odpędzi.

Ban, bo loszka ze szkoły chce się ze mną w sobotę spotkać, żeby nauczyć się układu do growla. Będę pedounnie. 8 )

Ban, bo ten uczuć, kiedy nie było cię raptem kilka godzin, a tu taka dyskusja, że z 43 stron zrobiło się 47. :'D
Ban, bo ta chwila, kiedy Pine ma pod awkiem "ananasowe gadu-gadu:" ale ścięło numerki. XDDDDD

Ban, bo growl kojarzy mi się tylko z jednym, eh XD
Ban, bo ciekawych rzeczy się dowiaduję... Czekajcie, dzieciaki które teraz do pierwszej gimnazjum będą szły to '03 czy '02?
Noo w każdym razie podobno jestem dziwna według nich. XDDD
A to ci nowina. :'D
Tylko chciałabym wiedzieć, jakim cudem te dzieci w ogóle wiedzą kim jestem, lol. Myślałam, że jestem sobie taką szarą myszką, której się nie zna. :CC
Ah, po wyglądzie oceniają. Mogłam się tego spodziewać. XDDDDD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (25-08-2016 o 21h25)

Ban, bo się jakoś uciszyło tu znów xd
Ban, bo przynajmniej najnormalniejszym na świecie leniem jesteś Zioło :v
Jeżu, kto by pomyślał, że chińskie dramy potrafią zainteresować jak te koreańskie. ;_;
Ostatnio zmieniony przez Mineo (26-08-2016 o 02h56)

Ban, bo pojechałam dziś do miasta i zdycham z niewyspania.