Ban, bo idę zanieść tacie nóż do pracy. Miałam to zrobić zaraz po odebraniu, ale musiałam go do pudełka schować, bo policjant się skarżył, że przechodniów straszę. xD
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Strony : 1 ... 37 38 39 40 41 ... 200
Ban, bo idę zanieść tacie nóż do pracy. Miałam to zrobić zaraz po odebraniu, ale musiałam go do pudełka schować, bo policjant się skarżył, że przechodniów straszę. xD
Ban, bo jak mogłaś nie pomyśleć o tym wcześniej. Brakowałoby tego, aby był w czerwonej farbie.

Ban, bo dostałam dzisiaj prezent za nic (co się w moim życiu nigdy jeszcze nie wydarzyło) i to bez okazji o_O
Jakby tego było mało to jest to tablet graficzny za, którym to płakałam jakiś rok ale moje łkanie było tylko wewnętrzne więc największą tajemnicą jest skąd wiedzieli o_O
Link do zewnętrznego obrazka

Ban, bo na pewno umieją czytać w myślach. Uważaj! Ten mem z Frayem po prostu idealnie pasuje.

Ban, bo OH MY GOD mam esp w rodzinie o_O
Jak przeczytałam, że ma ekan piórkowy (czyli maziam po nim ale to co robie wyświetla mi się dopiero na monitorze od komputera) to byłam przerażona @_@
Szczególnie, jak czytałam, że wymaga dużo wprawy ale pograłam z godzinę w Osu i nie ma teraz takiej tragedii XD

Ban, bo zazdro wielkie^
Źle mi się wydawało, że polubię masło orzechowe. Przecie to maślane chrupki

Ban, bo a zazdrość!, nie często ktoś mi zazdrości więc kontynuuj, muszę się przecie jakoś dowartościować XD
Masło orzechowe to chrupki ale bez chrupków, ja osobiście nie lubię, choć zawszę zastanawiałam się jak smakuję to ich sławnę połączenie masła orzechowego z galaretką (stawiam, że to nasz odpowiednik dżemu ale nie jadłam, to nie wiem)
Kto jadł syrop klonowy?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo ładnie wygląda Likoris 
Ban, bo okej, nie łapię porównania masła i chrupek, lel.
Animu tears so much, tu mem z dogem, wow Likoś, ale to chyba ja tak mam, że takie rzeczy robię pod koniec ^^" Btw, przypomniało mi się, że sama powinnam zabrać się za rysowanie ale mi tablet nie działa z moim kompem, a nie chcę iść żebrać o sprzęt rodziców e.e
Tak poza tym to nieźle ci idzie, o wiele lepiej niż mi, heeee... ;u;
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-08-2016 o 21h51)
Ban, bo myślałam, że z tabletem piórkowym będzie żle ale jak posiedziałam godzinę na Osu z trudną mapką, to rysowanie okazało się prostę XD
Problem zaczyna się tam gdzie kolory itp ale jeszcze nie mam upaczanego programu graficznego, bo ten rysunek zrobiłam w damuro na DeviantArt, a z paintem męczyć się nie będę XDDD
Jylonie, nie wiem jak zrobić animu tears, a te tu muszę jeszcze przerobić, bo coś mi nie wyglądają -_-
Ostatnio zmieniony przez Likoris (19-08-2016 o 21h55)

Ban, bo dopiero jak ściągnęłam SAI'a to mi jakoś to poszło, może spróbujesz? :v
a i paint jest super (y) v:
Ban, bo o, Likoś! <3 Dawnożem nie widziała!
Tak btw, ślicznie to wygląda, ale rozmowy o tabletach to nie moje tematy, bo ni mom.
Ban, bo ŁANANASIE <3 <3 <3 dawno nie widziana bom dawno nie bywała w tych stronach XD
Spokojnie Pine ja do dzisiaj też nie miałam, więc wiem tyle co ty ^^
Zobaczę Jylonie, słyszałam o SAI ale to chyba płatny program :3

Ban, bo dlatego mam bezpłatną wersję na 30 dni (⌐■_■) xD
Ban, bo Jylon ma rozwiązanie na wszystko XDDD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (19-08-2016 o 22h18)

Ban, bo ha, wystarczy być dobrym piratem, i już będzie rozwiązanie. \(⌐■_■)/
Nie żeby coś. Ja nigdy nic nie piraciłam!
Nigdy!
Wcale!
Ban, bo błądze po internetach i wpadłam na super beatboxera z ciekawą historią xD Jego polski jest piękny.

Ban, bo ja na to wpadłam już jakiś czas temu. xD
Odbyt brzmi genialnie. xD
Ban, bo trza odświeżyć bany.
I >ciach<, bo gardło mnie boli.
& Likosiu, piękny szkic. ♥
Ostatnio zmieniony przez Skye (20-08-2016 o 22h22)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo łączę się w bólu (gardła) Skaju.
Akurat coś mnie bierze, a jutro wyjeżdżam. No jak tak można... e.e
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (20-08-2016 o 22h39)
Ban, bo gdzie wszystkich wcięło :c Przecież jeszcze wczesna pora ppl >.>
Ban, bo powracam do banów ('o')

Ban, bo witam Madziu. Jak mija Wam dzień?
Ban, bo bry dzień lub nie taki bry, bo mnie wczoraj przewiało nad jeziorem >o<

Ban, bo cały dzień szukałam dzisiaj telefonu i w końcu sobie przypomniałam gdzie jest.... Na podwórku. Na trawniku. W lejącym od kilku godzin deszczu. Wypadł mi wczoraj wieczorem z kieszeni i zapomniałam go zabrać </3 KILL MEH