Ban, bo studia, praca, brak życia. Aż mi się nie chce przesiadywać na internetach.
A co u was, dziewczyny? 
Strony : 1 ... 167 168 169 170 171 ... 200
Ban, bo studia, praca, brak życia. Aż mi się nie chce przesiadywać na internetach.
A co u was, dziewczyny? 
Ban, bo zdechł mi telefon, będę musiała się odzwyczaić od sprawdzania swoich SNS po przebudzeniu xD.

Ban, bo ohoho, Steno, dobrze Cię widzieć!
Black Friday, lubię to <3
Ban, bo witaj Set 

Ban, bo właśnie trafiłam w internetach na zdjęcia ludzi na dzisiejszych promocjach...
Boziu, to załamuje. :'D I dlatego nie lubię święta kapitalizmu, a fe, aż chyba pójdę sobie zrobić herbatkę i coś będę rysować do wieczora. x'D
Ban, bo wchodzę dzisiaj spokojnie na grę, a tu gratulują mi 1000 dni w grze. Dopiero w tym momencie, uświadomiłam sobie ile życia spędziłam w tej grze i aż się zdrzemnęłam z wrażenia.
Ban, bo u mnie na dzień dzisiejszy 1261, a w tym parę tygodni ominiętych kiedy wysyłałam ją na wakacje, tss
Ban, bo u mnie 956 i mam nadzieje,że będzie więcej '-'

Ban, bo spóźnione witam Madziu!
Miałam ambitny plan kupić sobie ładną kurtkę. Właśnie, miałam.
Poprzestałam na "Mollie Potrafi"
Ban, bo też ostatnio szukałam kurtki, ale było tyle pikowanych, że zaprzestałam poszukiwań xD.

Ban, bo właśnie się zastanawiam, ile razy już nazwałam Ichigo Ryżą Bambaryłą...
Niepoliczalne. xD
Ban, bo chyba wyprowadziła mi się współlokatorka bez żadnego słowa O.o CZEMU ZABRAŁA OPIEKACZ DO TOSTÓW ;___; /pewnie dlatego że go kupiła, hue hue/
Ban, bo najświętsza marmolado, Steno tu była ∑(o>o✿)
Że też wcześniej tu nie zajrzałam...
ban, bo prze chwile jeszcze jestem. Cześć, Jeloniu! <3
Fro, możesz wziąć mój opiekacz/
Ban, bo cześć Steno (◡‿◡✿) tak dawno cię tu nie było, że już tęsknić zaczęłam :'v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (26-11-2016 o 18h14)
ban, bo czasu nie mam. Muszę zachorować, żeby 'odwiedzić' znajome twarze. Ale widzę, że ekipa dalej ta sama 
Steno napisał
Fro, możesz wziąć mój opiekacz/
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (26-11-2016 o 18h21)
ban, bo o nie, no weź. Nie stać mnie na takie turbo priorytety. Wnoszę o jakąś tańszą alternatywę!
edit.
czekaj. Zapomniałam, że mój opiekacz spalił się w zeszłym miechu i lecimy na tym aśkowym. Ale to chociaż tostem rzucę!
Ostatnio zmieniony przez Steno (26-11-2016 o 18h27)
Ban, bo byłam dziś w swojej starej szkole i żaden nauczyciel nie chciał ze mną gadać... Tyle skorzystałam, że wzięłam plakaty od znajomej kpoperki. >.<

Steno napisał
Ale to chociaż tostem rzucę!
Ban, bo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! <3
Grędziński! ♥
*czyli odpały Seci, norma xD*
Ban, bo bry wieczór.
Szaaalejesz, Set.
Właśnie przegrałam w remika xD.

Ban, bo dobry na wieczór Mineo
Jestem zadowolona ze zwycięzcy programu The Voice of Poland nawet pomimo fali hejtu na Grędzińskiego.
Ban, bo dzisiaj pierwszy raz ładnie mi wyszła animcowata buźka z profilu! Sukcessssss.
Ban, bo to dobrze mieć własne zdanie
Ostatnio tak jakoś udało mi się poszerzyć grono artystów z Polski, których lubię słuchać '3'
A mnie bawi jak bardzo moja miss przypomina Alex z Odlotowych Agentek xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (26-11-2016 o 23h01)